nutopia 24.10.06, 22:01 bo ten sublokator co u mnie mieszka nie chce iść:(( a tam ciemno i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: pójdę po fajki do Polki 24.10.06, 22:08 nutopia napisała: > bo ten sublokator co u mnie mieszka nie chce iść:(( a tam ciemno i w ogóle... nie poszłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pójdę po fajki do Polki 24.10.06, 22:11 makbrajd napisał: > skręta? no coś ty!!! <przełyka ślinę> Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pójdę po fajki do Polki 24.10.06, 22:16 no ja też nie (...no dobra..zaciagaj się...nikt nie patrzy) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pójdę po fajki do Polki 24.10.06, 22:19 makbrajd napisał: > no ja też nie > > (...no dobra..zaciagaj się...nikt nie patrzy) w życiu bym tego nie zrobiła! <yyyyyyy - zaciąga się aż do nerek> Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: pójdę po fajki do Polki 24.10.06, 22:21 tak..ja tez nie znoszę tych inhalatorów z wody morskiej ale jak trzebna to trzeba dobra, teraz ja się sztachnę Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: pójdę po fajki do Polki 24.10.06, 22:22 makbrajd napisał: > tak..ja tez nie znoszę tych inhalatorów z wody morskiej > ale jak trzebna to trzeba > > dobra, teraz ja się sztachnę bo to dobre jest bo jod posiada a nie to co palą ci jak im tam markamani! <wdech - przytrzmyanie w płucach...długo długo nic... wydech) Odpowiedz Link Zgłoś