Dodaj do ulubionych

curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

05.11.06, 03:14
KURWA KURWA KURWA - a co! nie będę się certolić!!!!!!!!!!!!!!! Smęci mi tu
jakaś lafyyyryyynda przez radio, że "nie chce spać, nie chce spać, nie chce
spać..." - a to niech sobie nie chce! Ja chcę! Chcę sie curva wreszcie wyspać
i nie mogę, no! do licha!
Od kiedy to ja na bezsenność cierpię???? przecież to nie do pomyślenia! fukkk!
Wszystko mi się sypie - całe moje pierdolone życie mi się sypie - to jak ja
mogę zasnąć snem sprawiedliwego? curva! sprawiedliwego - a żeby to szlag
trafił - trzeba było nie być taką fair, taką sprawiedliwą, taką prawą... było
zabawić się w podpierdalactwo pospolite, jako zrobił to mój "życzliwi"...
lepiej curva bym na tym wyszła!!!!!!!!!!! a tak???? nazapierdalałam się jak
dziki osioł (o tuuu, tuuuu garb mi wyrósł), wypriowadziłam zawalone przez
poprzedniczkę tematy, wprowadziłam kilka fajnych usprawnień (z których teraz
skwapliwie korzysta mój podpierdalacz) i kiedy już obczyściłam wszystko, że
pozostala sielanka bieżącej raaaboty... WRĘCZONO MI CURVA
WYPOWIEDZENIE!!!!!!!!!!! jeszcze usłyszałam jaka to ja dobra jestem,
odpowiedzialna, ile to ja zrobiłam dobrych rzeczy, oooch aach... kto do kurwy
nędzy wyrzuca z roboty takiego oooch aaach pracownika?????????! jeszcze żeby
mi choć wyjaśniono dlaczego... akurrat! bez powodu!!!!!!!!!!!!

kurwa kurwa kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żeby im cycki obwisły i pośladki!!!!!!!! i żeby zęby pożółkły - tak pani dyrci
jak i tej, która mi podłożyła kilka cuchnących świń, bo się dziwka oszlamiona
bała o własny stołek (i słusznie, było nabyć kompetencji a nie bazować tylko
na wdupowłaztwie bez wazelinki w kakaoo mentalne pani dyrci - chociaż
nie!!!!!! co ja pierdole! przecież ona, w przeciwieństwie do mnie, wyszła na
tym dobrze). A żeby w życiu więcej orgazmu nie doświadczyła, żeby nawet nie
potrafiła go udawać, biiicz!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 03:28
      urwaaaaauuuuu mać, no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      dajcie mi młotek, se ecoonomyyyczną formę głupiego jasia zapodam - może mi
      pomognie i pójdę wreszcie spać!!!!!!!!!!!
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! nikt mnie nie kocha!
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,nawet nikt nie chce ze mną w duecie
      pocurviać!

Idę do łóżka pokulam się z boku na bok do rana...

heh, wrócętu jeszcze, żeby nie było - nie pozbędziecie się mnie tak łatwo...
      ______

która to faza snu jest najlepsiejsza? REM?
      • ciociapolcia Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 08:34
        Wredna, no, no!
        O trzeciej w nocy to my juz spalismy :). Ale wiesz, ponarzekac o kazdej porze
        mozna, rano zawsze ktos pouzala sie nad Toba :).
        Bardzo Ci wspolczuje, akurat podobny temat przerabialam, wiec doskonale
        rozumiem. Z tym zolknieciem zebow i obwisaniem cyckow, to niech sie tak
        stanie :). Amen.
        • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 13:10
          Wszyscy spali, ja wiem... Żalu nie mam... wew teeej swojej wspaniałomyślności
          wybaczam :) Tylko ja gooopia cipa spaćnie mogę... kładę się nad ranem, wstaję
          rano... i tak się kręci karuzela, blllech... i do tego taaa zima jesienią :((
          • jotka42 Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 06.11.06, 00:34
            dzieci moje najukochańsze. To wszystko o dupę potłuc. Wasza męka jest bez
            sensu. Co ma z niej wyniknąć? Lepsze co? Bo chyba nie życie, w którym nie ma
            miejsca na dzieci[ czyli niewyobrażalną miłość] i na bliskość z inną osobą, bo
            nie ma czasu. Dziecka, nie dajcie się zwariować.
            • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 06.11.06, 01:02
              A ja bym chciała mieć kiedyś dziecko... tylko za co? tylko gdzie? tylko jak, a
              nie, sorri, jak to ja wiem,tyle że z kim to już problem nie lada...
              • myszonka1 Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 06.11.06, 01:19
                zrób casting!
      • curla Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 09:03
        wcale się nie dziwę twemu wkurwowi, w poprzedniej robocie miewałam takie myśli i
        pobożne życzenia np.: co do rychłego pogrzebu mojej szefowej i w sumie nie wiem
        czy to od tego ale ona zachorowała na raka /w końcu się wygrzebała z tej choroby
        i żyje ale ja się wystraszyłam/ ale do rzeczy w pizdu z taką robotą i z takimi
        ludźmi - teraz czas znaleźć sobie coś lepszego, postaw poprzeczkę wysoko i wal
        przed siebie!
        • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 13:12
          Buuuuuuuu, a ja byłam cała happy people w robocuie [no, może poza wyjątniek
          wynagrodzenia], nikomu nie złożeczyłam, przeciwnie wręcz nawet... no i masz!
          wszystko ładnie, wszysko pięknie, wielkie placy ze mną związene... a kiedy
          wróciłam z urlopu, okazało się, że jestem be, ba, nawet moje farfumy były be...
          • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 05.11.06, 13:18
            cholera! poza wyjątkiem miało być....

zresztą, mniejsza... nie było rzeczywistych powodów, to trzeba było
            improwizować, buahahahah, i czepiać się tego, że na przykład piegów więcej mam
            po lewej stronie nosa a dlaczego nie równomiernie....

[coooorva - taka mała qrfffka cicho pomyślana]
          • jotka42 Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 06.11.06, 00:37
            wredna żmija. Chyba jestes kompletnie pijana.
            • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 06.11.06, 00:59
              Ale gdzie tam... trzeźwa jestem jak świnia - pić się boję (w alkokolissm wpaść
              nie chcę)
              :(
    • nikka_20 Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 10:08
      Jak ja cię rozumiem kobieto... Shit happens ponoć! Ale ja tam wiem, że to gówno
      prawda!! Życie to gówno - ot co..
      • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 13:15
        właśnie: GÓWNO PRAWDA! w życiu nie myślałam, że musimy być przy okazji
        szambonurkami... curva! nawet odzieży roboczej "fortuna" moja koślawa mi nie
        dała, bym mogła bez uszczerbku na zdrowiu brodzić po pachy w tym gównie!
    • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 21:44
      Buuuuuu!!!!!!!!!
      Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nie mam pracy, nie mam kasy, a tu
      rachunki trzeba popłacić, doooopa! Nawet nie wiem, kiedy wpłynie mi na konto
      jedyne źródło mego utrzymania - zasiłek chorobowy z ZUSu. Buuuuuuuuuuuu! Do dupy
      z tym wszystkim! Wskoczę seee na steperek, bo co innego mi pozostało - sieem
      choć wyżyję w jakiś sposób - hantelkami seee pomacham, nogi zaprę o kaloryfer i
      brzuszki będę robić!!!!!!!!!
      Dooooopa! Chlip! Chlip...

[niech się mną ktoś zaopiekuje - tak choć raz w życiu, noooo....]

Przestań się curva mazać, dziołcha!!!!!!!!!!!!!!!! Do fffuuuuja ciężkiego,
      zawsze może być jeszcze gorzej - możesz wpaść w depresję, nooo!!!!!!!!!!!!

• ciociapolcia Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 21:49
        Albo wypasc z wozka sklepowego na polke z pleksi, zrobic sobie rozdziape miedzy
        brwiami i pojechac karetka do szpitala... ;P Jak to moje dziecie uczynilo.
        • wredna_zmija Re: curva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 05.11.06, 23:05
          O booosze! biedny dzieć! pomysł nie głupi- tyle że awykonalny w moim
          przypadku... heh, nie mam zapędów autodestrukcyjnych raczej... za to zlana potem
          po 300 brzuszkach, pęciny górne i dolne tyż qrde przeciążone (auuuuuu, boli
          booli a jutro będzie jeszcze bardziej).

nic to - przynajmniej na chwilę oderwałam się od bolączki trapiącej bezrobotnych...

A propos...
          INNA BECZKA:
          Co się dzieje z tymi nastolatkami do cholery (????) - wiadomości TOK FM a w nich
          kolejne doniesienia o niedoszłej samobójczyni z Gdańska...

Nosz do fffuja!!!!!!!!!!!

<tzw. wredna_zmija zlana potem, bleeech - idę pod prysznic>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka