Gość: aCh Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:10 madrej i ulozonej takze, czy tylko madrej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 23:12 Zmeczony?Zyciem ,szukaniem czy tak w ogole? To moze lulu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:13 szukaniem... na lulu jeszcze nie czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 23:33 I myslisz ze znajdziesz zanim pojdziesz lulu???;))) Madra to znaczy jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:35 "madra to znaczy jaka?" od kiedy to sie zna odpowiedzi przed egzaminem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 23:45 Nie cierpie egzaminow! jestem madra ..taka madra ze az glupia .Na swojej marosci wychodze jak Zablocki na mydle.Czesto za to bywam przemadrzala! I co? Zdalam prose pana??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:49 teraz jestem zmeczony twoimi pytaniami troche finezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:50 teraz jestem zmeczony twoimi pytaniami troche finezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 23:52 Ale sie powtarzasz!;) Finezji????????? To ja powinnam byc uwodzona !W koncu kobieta jestem do cholery!;) Za madra jestem zeby sie przemeczac! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:55 A. nie dalas mi szansy B. probowalas mnie przeswietlic C. gniewasz sie D. odchodzisz E. wole Ach F. bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:11 Wystarczyloby gdybys ograniczyl sie do E,inne argumenty to zwykla wymowka!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACH Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:16 z perspektywy ostatnich 20 minut to brzmi jak obelga :( :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:16 podpunkt E oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:19 Przeciez to napisalam!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:56 brawo samanta!!!!! ja cie chyba jednak lubie! ja tu jeszcze chyba troche posiedze, coz zapilam truman szola winem ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:16 Dlaczego chyba? A co ja parchata???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:18 bo wiesz, stwierdzenie ze sie kogos lubi to bardzo odpowiedzialne stwierdzenie a z innej beczki znasz gienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:22 Z ktorych gieniow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:25 wybitnie polskich i wyluzowanych, jesli wiesz co chce powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 13.11.01, 00:04 A. nie dalas mi szansy B. probowalas mnie przeswietlic C. gniewasz sie D. odchodzisz E. wole Ach F. bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:12 przede wszystkim madrej. jak bedzie ulozona to bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:15 hmmm...znam ulozona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:16 a gdzie ona lezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:17 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:18 aaaaacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:20 w kwestii formalnej wcale nie Acha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:22 zastanawiam sie jak madra dziewczyna teraz by zareagowala, hmmmmm, uwaga:perlisty smiech!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:24 mysle, ze nie bylby to perlisty smiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:26 slowa jak gorzki miod, erazc cholera nie zycie dobrze ze bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:28 jak to zwykle bywa - nieporozumienie lub niezrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:29 zycie uczy-w sieci znajdziesz rozczarowanie..lub rybke..hehehe nie zlota bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:31 dlatego szukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:35 moglabym teraz zacytowac ciebie, niezrozumienie czy nieporozumienie dlaczego szukasz tutaj akurat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:36 bo mam nadzieje, ze znajde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:39 nieco wymijajaca odpowiedz, ja dociekam czemu tutaj? co w realu ich nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:40 sa w realu, ale tu jest miejsce na cos czego nie ma w realu, na fantazje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:44 wow masz tu baaaardzo duzo miejsca na fantazje, odrobina wysilku i kazda moze byc ta ktora szukasz moze i ja sie postaram...hmmm skocze po slowniki: wyrazow obcych i mitow i tradycji kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:47 nie musisz ze mnie kpic, mimo ze doceniam poczucie humoru kontunuujac Twoj sposob rozumowania: jeden z moich znajomych mial taki uniwersalny test na dziewczyny: "za co Einstein dostal nagrode Nobla?" ale to nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:50 nie musze sie czuc zoowiazana do odpowiedzi? i dobrze niech samanta sie potrudzi nad ta super trudna lamigowka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:52 JA WAM NIE STAWIAM LAMIGLOWEK to wy mnie prowokujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:58 aaach czyli moje odpowiedzi nie sa na ODPOWIEDNIM poziomie, tak mam to rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 13.11.01, 00:02 JA WAM NIE STAWIAM LAMIGLOWEK to wy mnie prowokujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 13.11.01, 00:03 JA WAM NIE STAWIAM LAMIGLOWEK to wy mnie prowokujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a...ch Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:05 bueeee straznie sie powtarzasz, zaraz mi sie slabo zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:49 bo mam nadzieje, ze znajde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:51 bo mam nadzieje, ze znajde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 13.11.01, 00:03 bo mam nadzieje, ze znajde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:35 dlatego szukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Ooo, frekwencja jest nieslychana! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 23:56 Zmeczony, jesli nie jestes zanadto zmeczony, to dawaj jakis odczyt "o egzystencjalizmie"! ps.: moze byc zaocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Ooo, frekwencja jest nieslychana! IP: *.csfb.com 12.11.01, 23:58 Olga ma byc zaocznie? i o egzystencjalizmi? zamknij oczy i egzystuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Ooo, frekwencja jest nieslychana! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:11 super! ja to chyba egzystuje w siodmym niebie! ale, ale... liczylam na analize... ach, moglo byc tak uniwersalnie i w ogole! ps.: to moze chociaz jakies refleksje?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Ooo, frekwencja jest nieslychana! IP: *.csfb.com 13.11.01, 00:03 Olga ma byc zaocznie? i o egzystencjalizmi? zamknij oczy i egzystuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Ooo, frekwencja jest nieslychana! IP: *.csfb.com 13.11.01, 00:10 Cicho, pusto, straszno. JEST TU KTO? cisza JEST TU KTO? cisza JEST TU KTO? cisza ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Jest cicho IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:13 ...bez konca koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACH Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:14 KATASTROFA NIE FACET I DO TEGO SAMOZWANCZY INTELIGENT! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Aaa... kici kici... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:17 eech! inteligenci! he he he... poplasal i poszedl spac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Aaa... kici kici... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:20 heheh jak znam zycie to nie poszedl spac tylko sie przerzucila na czata kanal cyber sex lub randka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Aaa... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:23 Gość portalu: ach napisał(a): > heheh jak znam zycie to nie poszedl spac tylko sie przerzucila na czata kanal > cyber sex lub randka > :) Ach, nie rozsmieszaj mnie... ps.: a moze poszedl postudiowac filozofie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Aaa... kici kici... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:21 Przeciez mowil ze zmeczony.Juz dawno wysylalm go lulu ale sie znarowil i egzaminowal;))) Oblalam!:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Ach... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:20 Gość portalu: ACH napisał(a): > I DO TEGO SAMOZWANCZY INTELIGENT! sedno sprawy gratulacje trafna riposta! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Ach... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:25 ze skromnosci tylko nie potwierdze, ze jak zwykle :))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: Szukam madrej dziewczyny 13.11.01, 00:36 Gość portalu: ACH napisał(a): > KATASTROFA NIE FACET > I DO TEGO SAMOZWANCZY INTELIGENT! > :) Inteligenci są zmęczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:38 a my fizole robole nieeeee zmeczeniu mowimy stanowcze nie, bo kto by wowczas trzecia rzeczpospolita budowal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH przemile INTERLOKUTORKI...:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:37 gdzie odeszlyscie bez wiesci? mi sie wcale nie chce jeszcze spac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: przemile INTERLOKUTORKI...:) 13.11.01, 00:45 Koleżanki poszły spać? Ja też to zrobię... i nie zamierzam tu wracać... więc nie denerwuj się na mnie. Pomyśl, proszę, o tych trzech słowach, które do Ciebie napisałem kilka minut temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: przemile INTERLOKUTORKI...:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:48 bede je nosic w mym sercu do konca dnia tego Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam madrej dziewczyny 13.11.01, 08:10 Czy mądra dziewczyna miałby uleczyć Twoje zmęczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.*.*.* 13.11.01, 08:45 Zmęczony? Oby nie zblazowany... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Szukam madrej dziewczyny 13.11.01, 08:47 .. syzyfowa praca .. cioooo ???? .. jestes zbyt zmeczony kolego ... od tego szukania .. odpocznij !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: "Zmęczonemu" IP: 195.116.253.* 13.11.01, 11:10 Witaj miły interlokutorze, Z ciekawością przeczytałam garść Twojej tu korespondencji z Paniami, które były tak łaskawe wdać się z Tobą w dyskusję zaczepno-badawczą. Podoba mi się Twój syntetyczny by nie rzec oszczędny ( in plus ) charakter prowadzenia dyskusji. Może dlatego, że sama staram się wkładać maksymalną ilość jakości w treść, nie zamazując obrazu zbytnią ornamentyką słów. Będąc kilkakrotnie gościem tutaj czy też inicjatorem jednego z wątków ( "Szukam jesiennego Pana", czy "Po cholerę mi kobieta" ) starałam się w sposób jaki wydaje mi się najbardziej na miejscu, wypowiedzieć sie na "zadane" tematy. Jeśli tego typu wrażliwość słowa Ci odpowiada ( jeśli nie jest toi zbyt górnolotne stwierdzenie, o ja nieskromna...) to zapraszam do korespondencji. Aha, Einstein dostał Nobla za teorię omawiającą strukturę światła - nie wiedziałam tego, ale wiedziałam gdzie znaleźć... Pozdrawiam ciepło, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczona Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.syberia.pl 13.11.01, 11:51 Doskonale Cię rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do Wszystkich IP: *.csfb.com 13.11.01, 15:52 Kochane Moje Dziewczyny. Wszystkie. Na chwile nie mozna Was spuscic z oka. Kota nie ma to myszki harcuja. Ja tez czasami musze sie przespac. Och Ach (lub ACH, lub AcH, lub aaaach). Piszesz: > KATASTROFA NIE FACET > I DO TEGO SAMOZWANCZY INTELIGENT! > :) Masz u mnie ogromnego plusa. Po pierwsze nikt nigdy mnie nie nazwal "KATASTROFA NIE FACET". Po drugie "SAMOZWANCZY INTELIGENT" to absolutna bomba. mag_nolia: "Czy madra dziewczyna mialaby uleczyc Twoje zmeczenie??" Tak. Bo bym juz sie dluzej nie meczyl poszukiwaniami. enancjo lub eminencjo: ".. syzyfowa praca .. cioooo ???? .. jestes zbyt zmeczony kolego ... od tego szukania .. odpocznij !!!!" troche seplenisz Monika. To co napisalas jest bardzo mile. Tylko mi sie kojarzy z pewnym dowcipem z Akademii Medycznej (nie o studencie i studentce)... Ale nie czas na dowcipy, My tu mamy powazne jaja. Ja napisalem: > jeden z moich znajomych mial taki uniwersalny test na dziewczyny: > "za co Einstein dostal nagrode Nobla?" > ale to nie ja Mysle, ze przegapilas ten watek, ze to nie moje kryterium. Zeby sytuacja byla jasna. Wiedza i madrosc to dwie rozne rzeczy. Ale w sumie napisalas bardzo sympatycznie i juz Cie lubie. zmeczona. Dziekuje za zrozumienie. A teraz wracam do roboty. Zajrze tu pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACh do zmeczonego! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 16:21 hmmm, czyli nadal mnie lubisz?ja naprawde nie wiem co powiedziec, ktos madrzejszy moglby mi teraz podrzucic stosowna na te okazje kwestie..moze monika, ona przyanjmniej wie gdzie szukac.. czy ten plus przeklada sie na jakies wymierne korzysci????baaardzo na to licze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 16:35 Zdaje mi sie, ze jestes lekko zagubiona. Ale udowodnilas ze Twoj mozg nie jest nawozem dla wlosow. Baaaardzo to cenie. "...jakies wymierne korzysci????" Kto wie, kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 16:56 tanie pochlebstwa i malo wyszukane, taaak bardzo niewyszukane jak to zagubiona?raczej...ech, gdy mowa o wymiernych korzysciach, to prosze kilka butelek jakiegos wina, o wlasnie w najblizszy czwartek swieto bożole(jak o sie po polsku mawia)w zupelnosci wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 17:06 "tanie pochlebstwa i malo wyszukane, taaak bardzo niewyszukane jak to zagubiona?raczej...ech" Przepraszam. Nie bede probowal wiecej. Jestes pancerna. BEAUJOLAIS brzmi lepiej niz spolszczczona wersja tego rodzaju wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaach Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 17:10 o moj drogi zmeczony!!!!!teraz to ty masz plusa, nieeee poprawiam sie Ty masz plusa! owszem wiem jak to sie pisze z francuska odebralam stosowne wyksztalcenie i cieszy mnie ze nie tylko ja ale w kwestii formalnej pytam czy bede pic to wino w najblizszy czwartek czy nie, gdyz kwestia ta bardziej mnie na ten czas nurtuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 17:13 A po co czekac do czwartku? Kazdy dzien jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 17:19 to i ja wiem, tylko ze mlode wino bożole pojawi sie wlasnie w czwartek...chyba ze masz jakies znajomosci???to bedziemy mieli juz w srode noca :))) czy mi sie wydaje czy ty miast pracowac siedzisz na forum nonstop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 17:28 "...ze masz jakies znajomosci???to bedziemy mieli juz w srode noca" Znajomosci mam, ale akurat nie zwiazane z winem. Sroda, hmm, noca, hmm. "... czy mi sie wydaje czy ty miast pracowac siedzisz na forum nonstop?" Pracuje siedzac. Na forum tez. Jak teraz do Cibie pisze to mi za to placa. Czyz nie jest to piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 17:31 znam mnostwo piekniejszych rzeczy ale owszem moge docenic fakt ze komus placa za to ze siedzi i pisze bo w moim podkreslam skromnym przypadku to ja siedze i ja place, no na szczescie niewiele to hmmm brzmi dwuznacznie czy mi sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 17:35 Jakkolwiek zabawnie to brzmi to jednak nie placa mi za siedzenie. Po prostu przelaczam sie miedzy praca i korespondencja z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 17:45 wyluzuj troche raczej jest jeszcze za wczesnie aby ktokolwiek placil komukolwiek za to ze ze mna rozmawia, nie mowiac juz o tym ile ta rozmowa ze mna tego ktokolwieka by kosztowala mam nazieje ze nie zamotalam, tudziez cie nie zagubilam a odp[owiedz na pytanie .. jak milo sobie pomyslec ze ktos rutyne pracy osladza sobie pogawedka ze mna bierzcie przyklad ze zmeczonego drodzy forumowicze!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 17:58 Wyslalem Ci odpowiedz, ale gdzies ugrzezla na sieci. No to jeszcze raz. I moze troch inaczej. Nie znam takiej pelnoplatnej pracy, zeby komus placono za uzywanie forum. Po drugie. Oni mi placa za co innego. I praca naprawde nie jest rutynowa. Po trzecie. Chcialem Ci tylko powiedziec, ze dla Ciebie popelniam jednak pewien rodzaj przestepstwa. I jeszcze jedno. Co mialas na mysli z tym "wyluzuj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 18:06 zmeczony, jeszcze chwila i sie zaczerwienie...dla mnie?naprawde dla mnie??????? to sie tylko na forum zdarzyc moze(niech zlosliwi sobie nie dopowiadaja ze ja jakas brzydka jestem:)) wyluzuj...a co przejales sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 18:21 Czasami sie zastanawiam co jest serio a co jest zartem. I nie chodzi tu o banal ze "zycie zartem jest". "...wyluzuj...a co przejales sie?" A jak Ci odpowiem ze sie nie przejalem to napewno stwierdzisz "cham". Oj kobiety. Z Wami swiat jest naprawde duzo ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 18:27 teraz to ja nie rozumiem, dlaczego mialabym stwierdzic ze fakt iz nie przejales sie haslem wyluzuj mialby stawiac cie w szeregu z chamami nie nerwujsja sie i wyluzuj, ot co, to jest tylko forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 18:31 Moze ja i zmeczony ale nie glupi. Nie chodzi o "luz" czy "wyluzowanie" tylko o przejecie sie czyms. Nie powiesz mi, ze latwo "polykasz" jak ktos jest niewrazliwy na Twoje wdziecki, czy na Ciebie jako czlowieka. Nikt tego nie lubi. Ale jestem czepliwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Do ACH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 18:34 ja lece musze sobie ta kwestie przemyslec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do ACH IP: *.csfb.com 13.11.01, 18:37 Bylo fajnie, ale sie skonczylo. Poleciala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: 195.116.253.* 13.11.01, 17:40 Miły, mam nadzieję mniej zmęczony... Szczerze przyznam, że trochę rozczarowała mnie Twoja dosłowność w odczytaniu mej wiadomości, a zwłaszcza mej riposty dotyczącej Einsteina. Nawiązanie do rzeczonego naukowca uczyniłam z premedytacją, mając nadzieję, że odczytasz prawidłowo wysublimowanie jak mi się zdawało żartu odnoszącego się do metod badawczych tylko kolegi i tylko Jego... A to że zawarłam dygresję w dopowiedzi do Cię, myslałam, że potraktujesz jako zgrabną parabolkę myślową... Za dokładnie czytane, za dokładnie... Pozdrawiam, usuwam się w cień z godnością, tłok mi nie służy a taki tu zapanował - czytaj dosłownie... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do Zmęczonego IP: *.csfb.com 13.11.01, 17:44 Moniko, Mamy tu doczynienia z klasycznym przypadkiem dysonansu intencji z wynikiem. Slowo pisane jest za suche. I stad, jak mysle, obustronne niezrozuminie. Nie odchodz. Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego jeszcze słów parę IP: 195.116.253.* 13.11.01, 18:51 Zzy teraz jeszcze bardziej zmęczony? Boż takie odkręcanie skołtunionego sznurka intencji z efektem ostatecznym wypowiedzi to wielce mozolna praca... Twoje wprawne ręce nie zawiodły, ćwiczyć sztukę "przędzenia" muszą zatem od lat z zapałem... Jeszcze nie odchodzę...choć oddech innych czuję na plecach i jakoś mi z tym niewygodnie, uff gorąco się zrobiło... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: 192.168.80.* 13.11.01, 18:43 A ja ? Mnie nawet nie zauwazyl ... i poszla sobie, bo w przebraniu byla i nikt jej nie rozpoznal...pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.csfb.com 13.11.01, 18:46 > A ja ? Mnie nawet nie zauwazyl ... i poszla sobie, bo w przebraniu byla i nikt > jej nie rozpoznal...pa, pa. Witam na moim podworku. Jakie masz zabawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Szukam madrej dziewczyny IP: 192.168.80.* 13.11.01, 18:55 Gość portalu: Zmeczony napisał(a): > > A ja ? Mnie nawet nie zauwazyl ... i poszla sobie, bo w przebraniu byla i > nikt > > jej nie rozpoznal...pa, pa. > > Witam na moim podworku. Jakie masz zabawki? Mam kolorowe flamastry, ktorych nikt tu nie ma, pobawisz sie ze mna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do 2001 i Moniki i do Wszystkich IP: *.csfb.com 13.11.01, 19:05 To jest setny post w "tym temacie". STAWIAM WSZYSTKIM SZAMPANA. 2001. Kolorowe flamastry? To moze bysmy cos zmalowali Moniko. "...ćwiczyć sztukę "przędzenia" muszą zatem od lat". Nie. Nie. Nie. Wiele jeszcze musze sie nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: 195.116.253.* 13.11.01, 19:27 I znowu ta dosłowność, a sio, sio stąd... Jak powiedziałam tak i się ziściło - nie dość, że ścisk, tłok to jeszcze mi ktoś bluzkę flamastrami umazał... Zmęczony mam nadzieję, że teraz wreszcie będziesz miał sposobność odpocząć, a to za sprawą obcowania ze sztuką plastyczną - to podobno odpręża, zachęcam... Monika P.S. Coś mi podpowiada, że nie tylko talent epistolografii jest Ci dany, ale i talenta plastyczne nie są Ci obce...może warto trochę "popracować nad kreską", a jesli nie arcydzieło z tego wyjdzie to przynajmniej porządny obrazek, do którego posiadania niejeden kolekcjoner z lubością by się przyznał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do Moniki IP: *.csfb.com 13.11.01, 19:33 Skad Ty mnie znasz Monika. Cos to wszystko nieprzypadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh do zmeczonego IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 19:48 hehehehe mozna ze smiechu sie przewrocic, dobrze ze siedze serio ci sie wydaje ze masz talent epistolografii???? tak, a moze poprostu lubisz pochlebstwa co? a na marginiesie to gratuluje w niecale dwa dni przejscie magicznej setki postow co z moim bozole w koncu dzieki mnie osiognales taki rezultat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do achy IP: *.csfb.com 13.11.01, 19:56 Jestes nieprzewidywalna. Cos juz Nam iskrzylo, ale tez czesto cos Nam zgrzytalo. Ja osobiscie preferuje bordeaux. Zostan przy tym swoim bozole (jak go nazywasz) ale beze mnie. Baw sie dobrze. Ale beze mnie. Zmeczony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Do achy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 19:59 mi tam nic nie zgrzytalo jak rowniez nic nie iskrzylo poprostu lubie sobie popisac vide-sombre-wiem ze to beszczelne to tytul watku , gdybys nie wiedzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do achy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 20:48 Wybacz - nie powstrzymam się, zaledwie słów kilka - nie drwij proszę z tych co piszą tutaj - dlaczego takie zgorzknienie przez Ciebie przemawia ?... Może źle czytam, może przeszkadza mi w tym Twoja niedoskonała ortografia, choć błędy ortograficzne najłatwiej w życiu wybaczam... Pozdrawiam z sympatią pomimo, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:00 I tu ukaże się w całej krasie wyższość mojej poprzedniczki w korespondencji jak także Twoja znajomość dobrych trunków zostanie podkreślona... Wybacz - nie piję alkoholu... Ale to moja jedyna wada...( by oszczędzić wątpliwości - w temacie wad puszczam jednocześnie oko pisząc o szczątkowym ich występowaniu w obrębie mojego ja...) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Moi drodzy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 20:52 jest 21.50 !!! Panie,prosze isc obejrzec jakis film.Zmeczony ..czas do lozka!!! spac!jutro wstaniesz wypoczety i usmiechniety!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Moi drodzy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 20:57 samanto1 jaka 21 50???dobiega dopiero dziewiata zreszta filmy fajne to sa w kinach, z reguly zreszta coz fajniejszego i more ekscytujacego niz net-pogawedki???? oki sa ciekawsze rzeczy, wiem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Moi drodzy 13.11.01, 21:00 Tak to jest jak sie po zmianie czasu nie przestawi zagara.....;)))) Zmeczony spi?nakryjcie go dziewczynki kolderka ,zeby sie nie przeziebil! Moze jutro bedzie milszy jak wyspi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Moi drodzy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 21:11 a moze by go tak przetestowac, ziarnko grochu pod podusie wsadzic co? Odpowiedz Link Zgłoś
leoska Moje drogie i zmeczony 13.11.01, 21:18 Samanta, alez z ciebie despotka! W dodatku jakos nie zauwazylas, ze towarzystwo samo, juz wczesniej, bez twojej energicznej ingerencji, wynioslo sie z tego watku. A ja sie zaparlam i przeczytalam wszystkie wpisy. I mam pare wnioskow, ale jako sporadycznie pojawiajacy sie tutaj obserwator, jakos chyba nie umiem sie nimi podzielic z innymi. Chociaz... Nasuwa mi sie glownie jeden, ktory, niestety, raczej zle swiadczy o babskim tutaj udziale. Tylko troche przesadzajac moge stwierdzic, ze rzucilyscie sie na ewidentnie "Zmeczonego" faceta jak harpie jakies. A on wyraznie nie w nastroju do przepychanek slownych. Wyglada na to, ze raczej potrzebuje glaskania i to wcale nie wirtualnego. Na to jednak nic sie tu nie poradzi, nawet przy maksimum waszej dobrej woli. A wyspanie sie pomoze zaledwie na krotki czas. Potem zmeczenie ogarnia czlowieka na nowo. Do usmiechania sie potrzebuje calkiem innych bodzcow. Kochanienkie, sprobujcie innych metod! Zmeczony, poczekaj. Na pewno opusci cie zmeczenie, na pewno cos dobrego sie zdarzy. Jak nie dzis, to jutro, moze za miesiac. Znowu zaczna ci sie podobac wschody i zachody slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Moje drogie i zmeczony IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 21:21 jakos nieuwaznie chyba przeczytalas moje watki, ja lubie sobie pisac a zmeczony...coz...nie pwoiem zeby mnie jakos porywal, posty dosc rachityczne slal, trzeba go bylo dopytywac, za jezor ciagac eeee, to zarty leoska , li i jedynie, net sciema czy jak to jeszcze nazwac? moze monika wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Moje drogie i zmeczony odpowiedz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:36 Leośko miła, Piękna wypowiedź, piękne zdanie wieńczące ją i nie bezzwstydem zaniedbania z Twojej strony powodowana, ale piszę - czy nie zwróciłaś uwagi, że dyskusja ta jednak na głosy rozpisana...Uogólnienia rzecz niedobra, porozumiewawczo ściskam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do Moniki IP: *.csfb.com 13.11.01, 21:41 Sympatyczna Moniko, Akurat tak sie sklada, ze picie alkoholu nie zaliczam do zalet plci pieknej. Tak wiec niepotrzebnie usprawiedliwiasz sie z tej "ulomnosci". Natomiast zgadzam sie z Toba w kwestii pewnej czystosci naszego jezyka. Jest to mimo wszystko sprawa pewnej elegancji i szacunku dla czytajacego. Z drugiej strony w miejscach jak to Forum wystepuje wspolne zjawisko. Otoz uczestnicy uwazaja, ze anonimowosc rowna sie bezkarnosc. I w zwiazku z tym uwazaja, ze jest swietna okazja, zeby komus przylozyc, zmieszac z blotem. Im wiecej gnoju tym lepiej. Wielokrotnie, w roznych miejscach widzialem tematy, ktore wydawaly mi sie interesujace. Ale po przeczytaniu kilku wypowiedzi przechodzila mi ochota na zabranie glosu. Mialem nadzieje (i mam w dalszym ciagu), ze ten temat okaze sie jednak inny pod tym wzgledem. Pozdrawiam serdecznie Zmeczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:48 nic dodać nic ująć - amen...czy nie masz ochoty stąd wyjść? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do Moniki IP: *.csfb.com 13.11.01, 21:50 Czyz nie jest wystarczajaca odpowiedzia moje dlugie milczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:59 No to wiejemy...za 5 minut będę na czacie "Onetu", niech będzie np. pokój "od 40 lat" - jeśli nadal tam będziesz "zmęczony" znajdę Cię... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: do moniki IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 20:55 ja ni drwie, poprostu wyrazam swoje zdanie, uwazam ze zmeczony raczej nie posiada talentu epistolografii, choc owszem nie moge tego stwierdzic z calkowita pewnoscia gdyz nigdy w zyciu nie przeczytalam zadnego jego listu (chyba ze te posty mialyby byc miernym substytutem) a w kwestii ortografii, coz jestem bardzo drazliwa kiedy ktos mi zwraca uwage , tymbardziej gdy z lenistwa nie chce mi sie wciskac alt..nie zauazylas tego??? z sympatia powiadasz?to zrozumiale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: do achy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:07 Miła ma, nie w sile czy woli wciskania klawisza "alt" problem, lecz w podstawowych brakach tak w ortografii jak i gramatyce... cy staję się już agresywna? wybacz... Nadal z sympatią, Monika ( nie pani od polskiego...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: do achy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 21:13 w takim razie prosze o przyklady, kiej mi wytykasz bledy i nie ma co sie denerwowac, zlosc pieknosci szkodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: do achy - na sen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:44 Ach, ach - sama się ganię, że tak oto dałam się wciągnąć w tę pseudoakademicką dysputę, na chwil kilka zapominając o mej nadrzędnej zasadzie oszczędności słów a treści bogactwa... Więc ( nie zaczyna się zdania od więc, wiem, wiem...) czyż nie lepiej miast sączyć jad, sączyć choćby "bożole" Twe ulubione - jakem abstynentka - na tom w imię pokoju gotowa.... Z dobranocnym przymknięciem powiek, po całym dniu zmęczonym, zostawiam w cieple myśli mych, które i tak gdzieś tam koło Ciebie krążą, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh do moniki-ku pamieci IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 22:01 rzeczywiscie, karygodne to bledy i nagany godne wydrukuje sobie twego posta coby miec na uwadze w przyszlych dyskusjach kto wie, moze kiedys kiedy nie bede sie kompromitowac nieznajomoscia podstaw gramatykii i ortografii, ktos komu argumentow w merytorycznych kwestiach brakuje, nie bedzie mogl mnie dzgac tak zwanym ostatnim kolem ratunkowym, czyli wytykaniem niedoskonalosci w tekscie wiem wiem cudzyslow, bo kazdy wie ze kolem to sie fortuna toczy och moniko moniko, zauwaz jedna rzecz jeszcze, kiedy kwestia altu zostala juz wyjasniona, nie staram sie tu pisac ladnie i poprawnie, malo mnie forma obchodzi, najwazniejsze zeby rzucane na kanal mysli byly czytelne dla innych, to by bylo na tyle w nuzacej mnie kwestii milych snow, moze jakis slownik zwrotow frazeologicznych ci sie przysni,bedziesz mogla dalej ozdabiac swoje posty pieknymi zdaniami....przypominasz mi tym swoim upodobaniem do kunsztownej(w zalozeniu) frazy, Prezydenta, czyli bohatera "palacu klapsow" pascala brucknera-polecam! w lustrze tego bowiem lepiej nie ujrzysz :))) a na zmeczonego ta serio, szkoda nafty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do Wszystkich IP: *.csfb.com 13.11.01, 22:34 Temat umiera. Moj apel jest w dalszym ciagu aktualny "Szukam madrej dziewczyny". Ach lub AcH nie wysilaj sie - szkoda nafty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:39 Więc zostajesz? O niezłomny... Moje zaproszenie na wieczorną herbatę całkiem wirtualną ( szczegóły jak z 21:59 )obowiązuje niezobowiązująco jeszcze jakieś 10 minut... Zobowiązana za dotychczasową uwagę, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do Moniki IP: *.csfb.com 13.11.01, 22:42 Czasami warto byc tym idiota co lata ze swieca w poszukiwaniu... Doceniam zaproszenie na herbate. Ale ja pije bez cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:47 "woda zaczyna już gwizdać"...będzie bez cukru... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:59 bo wystygnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Do Moniki IP: *.csfb.com 13.11.01, 23:09 Dziekuje Ci Moniko za herbate i udany dzien. U mnie nie jest jeszcze tak pozno, ale Ty idz juz spac. Dobranoc Zmeczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 23:15 auć, wylałeś, oparzyłeś... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do Zmęczonego IP: *.csfb.com 13.11.01, 23:29 Daj wytre i podmucham. O, juz lepiej. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Zmęczonego - z poranną tym razem kawą IP: 195.116.253.* 14.11.01, 08:33 Miły zmęczony, może poranna kawa spędzi z oczu i głowy Twej nabrzmiałe zmęczenie...i z nowymi siłami wejdziesz w nowy dzień... Tego Ci życzę wraz z myślą o niepoddawaniu się w twych poszukiwaniach. Trwaj niezłomnie i nie trać proszę swej wrażliwości... Monika P.S. A gdyby kiedyś naszła Cię ochota by do kawy lub herbaty znaleźć kompana, zapraszam serdecznie, jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Do zmeczonego! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 23:07 coz, byles i nadal jestes wtorny.. hmmm wysilac sie?autopsja tak?sam plodzisz posty w bolach i z miernym rezulatem, choc nie mila monika wydaje sie byc zainteresowana...zainteresowaniem desperatki w kwestii formalnej, pisanie przyszchodzi mi z zadziwiajaca latwowscia, czego i tobie zycze acha, poniewaz rzeczywiscie watek umarl, a moze inaczej stoczyl sie i ja mialam w tym swoj skromny ale nie do przezcenienia udzial, wiec zegnam wszystkich szczegolnie pomyslodawce watku kto wie moze kiedys znajdziesz ta ktora szukasz...hehehe smiem watpic czy to bedzie madra dziewczyna ale ja nic nie wiem, poniewaz stoje w szeregu szarakow i maluczkich tego swiata, a ze czasem swoje 3 grosze wtrynie.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: Do zmeczonego! IP: *.csfb.com 13.11.01, 23:44 Moze i jestem wtorny. A co powiesz o sobie? To Ty zamordowalas ten temat. Jak? Zlosliwoscia. Mowisz, ze pisanie przychodzi Ci latwo. O, nie watpie. Po prostu masz ograniczona kontrole nad tym co i jak piszesz. "...kto wie moze kiedys znajdziesz ta ktora szukasz...hehehe smiem watpic czy to bedzie madra dziewczyna". Kolejna zlosliwosc w imie... Twoich wyimaginowanych i urazonych ambicji. Smutne to ale prawdziwe. Teraz idz sie napic czegos. Nawiazujac do glownego watku: Jestem Toba zmeczony Zmeczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Do Monki IP: 192.168.80.* 15.11.01, 18:19 > Jak powiedziałam tak i się ziściło - nie dość, że ścisk, tłok to jeszcze mi > ktoś bluzkę flamastrami umazał... Moniko, jak pieknie Ci w rozowym, od razu pojasnialas i szyderczy usmieszek juz tak nie razi, dodam jeszcze troszke niebieskiego i bedziesz o 10 lat mlodsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dla 2001 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:34 Czyżbyśmy się znali? Ktoś gdzieś ostatnio widział mnie w różowym a i od niebieskiego o dziwo ostatnio nie stronię... Czas na odsłonę? Szyderczego uśmieszku jednakże się wypieram...nie stosuję, brrr, z serdecznościami, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ivorish Re: Szukam madrej dziewczyny 27.11.01, 10:18 Jej, dobrnęłam do pierwszej dwudziestki tej bzdurnej rozmowy! Dalej ani rusz, więc chyba jestem mądra. Jeśli zainteresowany to czekam na wiadomość. ivorish@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Szukam madrej dziewczyny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 22:20 znalazłeś już??? Odpowiedz Link Zgłoś