shameeka 09.11.06, 21:36 macie swoje ulubione gry, wktore lubicie grac??? :) poleccie cos dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesa20 Re: ulubione gry?? 09.11.06, 21:37 teraz już rzadko gram, ale kiedys lubiłam na kurniku grać w kalambury i literaki, a na wp w bilarda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludka Re: ulubione gry?? 09.11.06, 21:48 baldur's gate, heroes of might & magic, diablo, poza tym quake w sieci z mniej skomplikowanych i na szybko - saper, mah jong i bubbles :) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: ulubione gry?? 10.11.06, 09:48 mam jedna jedyna w ktora gram gdy mam dosc ludzi i potrzebuje totalnego umyslowego relaksu- THE SIMS. Nie gram w nia jakos czesto, ale jak juz gram to nie moge sie oderwac;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ulubione gry?? 10.11.06, 09:50 ja tez mam te gre the sims2. ale nie umiem jej zainstalowac :/ wiec sobie lezy.. w szufladzie... Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: ulubione gry?? 10.11.06, 10:01 kurcze, popros kogos koniecznie, jak bedziesz miala wszytskiego dosc (np. po dentyscie), to bedziesz mogla pourzadzac simom dom, poubierac je. Nie jest to jakos intelektualnie porywacjace, ale relaksuje super po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: ulubione gry?? 10.11.06, 10:10 literaki na kurniku i mahjong solitaire na wp :] Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ulubione gry?? 10.11.06, 10:10 Ja lubie remika i scrable...ale na żywca nie przez komp:)Świetny jest twister,ale to raczej na imprezy;) A z komputerowych lubie grać w klocki(to ma jakąś fachową nazwe ale nie pamiętam...napisze jak sprawdze w domu:) ) W Simsy kiedyś grałam...najbardziej lubiłam budować i urządzać domki,a jak mi się znudziło,zaczełam mordować simsy(spalony,utopiony,zamurowany itd:) ) Gier komputerowych nie lubie...za szybko mi się nudzą...wole książki:) I dobijają mnie w tym względzie faceci.Text mojego brata...woła mnie kiedyś jakby się paliło i wypala..."patrz jak mi sie lakier błyszczy!!!"Okazało się,że kupił sobie nową grafikę i grał w NfS:/Tak jak diablo...ja nie widze sensu w siedzeniu kilka dni przed kompem żeby przejść diablo(a mój brat i facet to potrafią;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: ulubione gry?? 10.11.06, 10:13 jakis rok temu gralam namietnie w Diablo II teraz od czasu do czasu - wszyscy sie dziwia niewiadomo dlaczego;) poza tym uwielbiam grac w karty a nie za bardzo mam z kim, dobrze ze chociaz moi przyszli tesciwie tez lubia wiec od czasu do czasu siadamy do stolu karcianego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ulubione gry?? 10.11.06, 10:17 mnie mozna spotkac na kurniku :) grywam w domino :)namietnie.. :) czasem jak nic mi sie nie chce w chinczyka :) no i kiedys mialam faze na kosci. :) ale tam mam inny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu osz kurcze.. 11.11.06, 22:47 nerri napisała: > I dobijają mnie w tym względzie faceci > Tak jak diablo...ja nie widze sensu w > siedzeniu kilka dni przed kompem żeby przejść diablo(a mój brat i facet to > potrafią;) ) Też mi coś. Ja uwielbiam Diablo, grywam też online'owo w Silk Road. Nie pogardzam Age of Empires2 czy Settlers3, jeśli już mówimy o kompie.. Oprócz tego lubię sobie czasem zapuścić coś na konsolce, szczególnie PS2:) - Final Fantasy 8 i 10 rules! Jakieś fajne kopanki też są niezłe, np. stary dobry Tekken. Aha, no i ja osobiście lubię Rise to Honor.. czasem fajnie się po prostu odstresować, rozwalając gangoli Jetem:)) Widzę tu niestety w wątku tendencje 'typowo kobiece' - "diablo? wyścigi samochodowe? nawalanki? blee, jak faceci mogą w to grać?" - a co Wy takiego macie w zamian? Kulki, remik, pasjans, saper, no litości! Nic dziwnego, że producenci gier mają kobiety za niedorozwinięte istoty, które nie wiedzą, czym się różni konsola od lodówki;) I później powstają głupie stereotypy.. Dziewczyny! Problem nie w tym, "jak faceci mogą grać w Diablo, Need for Speed" - tylko jak WY możecie grać w jakieś prymitywne bierki..? Jeśli chcecie powiedzieć, że po prostu takie lubicie, to zapytam - a próbowałyście grać kiedykolwiek w coś innego? No właśnie, pewnie nie. To jasne, że nie potraficie zrozumieć zachwytu nad pięknie błyszczącym lakierem samochodu, satysfakcji z rekordu pobitego o setną częśc sekundy czy w świetnym stylu załatwionego bossa końcowego. Spróbujcie.. gier jest takie mnóstwo... tyle gatunków... warto ruszyć w kierunku XXI wieku i porzucić wreszcie nieszczęsne tetrisy i inne przedpotopowe pierdoły i udowodnić facetom, że w nas kobietach też przemieszkuje dusza.. gracza:)) Pozdrawiam zza Silk Road:D Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: ulubione gry?? 10.11.06, 23:39 uwielbiam pchełki i bierki - ale to "na żywo". na kompie czasami klasyczny pasjans, ale baaaaaardzo rzadko! jakoś mnie to nie wciąga gier komputerowych w ogóle nie znam, jakie mam w telefonie - nie wiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alice1984 Re: ulubione gry?? 10.11.06, 23:42 ja lubie the sims(druga czesc, jak mam byc szczera, jakos mniej mi przypadla do gustu), sim city 4, syberia, syberia 2.a ostatnio na www.7days.pl gram w statki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marrtawu Re: ulubione gry?? 10.11.06, 23:44 Simsy!!!! A odkąd mam dwójkę, to jestm taaaka szczęśliwa. Szkoda tylko, że dodatki takie drogie:( Jak masz problemy z instalacją, chętnie służę pomocą:) Rozgryzłam pieroństwo w chwili desperacji... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia007 Re: ulubione gry?? 11.11.06, 10:06 na żywo batdzo lubie remika i ostatnio jestem uzależniona od gry na komórce Nature Park coś jak tertris :) Odpowiedz Link Zgłoś