anulkina 10.11.06, 06:41 która z nas go nie lubi?? :P dla mnie jest jeszcze fajniejszy gdy wiem, ze w weekend nie mam zajec na uczelni ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: piątek :) 10.11.06, 07:08 anulkina napisała: > która z nas go nie lubi?? :P > dla mnie jest jeszcze fajniejszy gdy wiem, ze w weekend nie mam zajec na > uczelni ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: piątek :) 10.11.06, 08:00 Ja tez.... tym bardziej ze tez nie mam teraz zjazdu;)...jutro rano tylko sprzątanko a potem błogie lenistwo hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: piątek :) 10.11.06, 08:03 ja najbardziej lubię czwartki, bo dają perspektywę piątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: piątek :) 10.11.06, 08:09 uwielbiam!!!! nie wiem jak Wam, ale mi mija tydzien po tygodniu w zastraszającym tempie!!! niedługo obudzę się jako 40 latka i nie będę wiedziała jak ten czas minął!!! nie chciałabym tracic ani jednego dnia, a mój dzien jest taki, że wstaję przed 6, w pracy jestem na 7.40 wychodzę o 16.30 ale zanim dojadę do domku to juz 18 i ciemno, pozamykane wszystko. w domu to juz mi sie nic nie chce, myju myju, Tv, nicnierobienie...chyba troche mi cos umyka Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: piątek :) 10.11.06, 09:41 uwielbiam piatki of course, a juz najbardziej lubie taka jego obietnice, piatki chwile przed 5, kiedy wiem ze zaraz wyjde z pracy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cecylia84 Re: piątek :) 10.11.06, 12:47 Normalnie jestem niepoprawną optymistką, więc lubię poniedziałki, kiedy myślę, że w tym tygodniu uda mi się, poza pracą zrobić masę innych rzeczy, ale w piątek, ogarnia mnie strach, że nie zdążyłam. Nadzieja pryska. Dzisiejszy strach jest o przyszłoweekendowy zjazd, bo w tym tygodniu miałam wszystko wkuć do egzaminów, nie zdążyłam nawet wypakować plecaka z zeszłego tygodnia, i wiem, że skoro mi się nie udało wygospodarowac 5 minut na naukę w tym tygodniu, to niby czemu ten przede mną miałby być inny? Znów będę nieprzygotowana. Kurcze. Zawsze to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: piątek :) 10.11.06, 12:57 lubię, bo od wtorku wydzwaniają do mnie przyjaciele z pytaniem, gdzie się umawiamy w piątek :) dziś wątków romansowych nie będzie, ale za to będą chyba ostre tańce i ploty. fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: piątek :) 24.11.06, 07:50 dziwczyny i znowu weekend....huuura no i oczywiscie andrzejki, chociaz nie beda z pewnoscia takie jak zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: piątek :) 24.11.06, 07:53 u nas w miescie odwolali praktycznie wszystkie imprezy ( sensie dyskoteki ), zreszta karczmy gornicze tez.... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: piątek :) 24.11.06, 08:01 nie cieszy mnie ten piatek :( szczegolnie ze caly weekend spedze na uczelni buuu Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: piątek :) 24.11.06, 08:02 ja jade tylko jtro do szkoly ale za to na 4 cwiczenia czyli musze byc....potem z wrocka szybko do domu....i na nasiadowke;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: piątek :) 24.11.06, 10:10 Ja mam wolny weekend...ale spędze go w domu.Mój P. nie lubi imprez,a samej raczej nie chce mi się łazić:|Ciesze się,że odpoczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: piątek :) 24.11.06, 10:28 anulkina napisała: > która z nas go nie lubi?? :P > dla mnie jest jeszcze fajniejszy gdy wiem, ze w weekend nie mam zajec na > uczelni ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: piątek :) 24.11.06, 13:05 uff jak fajnie;) juz 13, jeszcze góra 3 godziny i WOlne! dzis jadę po suknie slubną więc tymbardziej mam wspaniały humor. a weekendzik cały wolny, szkołę mam teraz raz na miesiąc :) Mam swietny humorek! Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Kolejny weekend!!!! 01.12.06, 07:40 ale sie ciesze mialam, ciezki tydzien......i w pracy i w domu ale sobie odpoczne, cale szczescie ze nie mam teraz szkoly;) weekend weekend lalallalallaalal Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: piątek :) 01.12.06, 07:46 taaaaaaaaaaaaaaaak :) piatek , piątek :) jupi :))))) a dziś mam imprezę w pracy:) w czasie pracy :D wiec pewnie tak za godzię przepadnę :) i będę w poniedziałek:) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: piątek :) 01.12.06, 08:00 luuubimy piatki :)) a kto oglada "Pogode na piatek"? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: piątek :) 01.12.06, 08:19 ja telewije oglądam baaaaardzo rzadko :) a seriali to w ogóle. Uwielbiam nianie ale to i tak nie oglądam w tv tylko kumpela ściąga mi z neta i jak mam zły nsatrój to hurtowo oglądam 10 odcinków pod rząd :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: piątek :) 01.12.06, 08:20 ja ogladam;) jesli akurat jestem wtedy w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: piątek :) 01.12.06, 12:47 A ja mam szkołe:(((((((Nie wyśpie się , nie odpoczne , a buuuuuuuuu ;(((( Nie lubie tego piątku...bo dziś zaraz po pracy pędze na wykłady i wróce do domq po 21:(( Jutro i w niedziele mam wykłady od rana do wieczora...no i kombinuje kiedy znaleść czas na jakieś zakupy bo lodówka pusta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: piątek :) 01.12.06, 12:49 a ja ide na impreze z pracy, co nie jest jakims genialnym planem na piatkowy wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: piątek :) 01.12.06, 13:06 Egh...wolałabym impreze niż noodny wykład i angielski;p Baw się dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: piątek :) 01.12.06, 14:53 haaaaaa wierz badz nie...ale ja nie bardzo lubie piatek...szczególnie w tym roku... jakis kiepski dzien ;/ weekend w czwartek zaczynam..a piatek jest dla mnei takli nijaki.. wole juz sobote :D hehe chociaz to z reguly w piatki jezdze na imprezy...ale ostatnio brak mi weny na balety ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: piątek :) 01.12.06, 16:07 jak dla mnie nie ma lepszego dnia w tygodniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: piątek :) 01.12.06, 17:44 dziś robota do późna w weekend zjazd buuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: piątek :) 01.12.06, 18:02 anulkina napisała: > która z nas go nie lubi?? :P > dla mnie jest jeszcze fajniejszy gdy wiem, ze w weekend nie mam zajec na > uczelni ;) Anulka, zgadzam się z Tobą w 100 procentach! > Odpowiedz Link Zgłoś