Dodaj do ulubionych

dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doroslych

12.11.06, 08:39
nie moge wyjsc z podziwu jak mlodzi ludzie moga miec tyle w sobie
nienawisci jadu i zawzietosci..ale chyba mam odpowiedz na ostatnie wydarzenia
co dzieje sie w szkolach ... i gdybym miala wplyw na to kto moze bywac w
pokoju dla doroslych ,z pewnoscia wnioskowalabym za tym by dzieci usuwac !i
to zdecydowanie !!!!..
pozwole sobie wkleic pierwszy i ostatni raz rozmowe prywatna moja z
dziewczynka Alladynka,ktora wlasnie robi zamieszanie niezle w pokoju po 40 .
zdaje sobie sprawe ,ze czesc czatowiczek ,czatusiow nie pozostawi na
mnie "suchej nitki",ale tak mysle i tak bym zrobia!!!
15:53:15 witaj Reginko zakim jestes za kotem?a angelike zalatwie zobaczysz
15:54:40 ~reginka Alladynko,nie interesuja mnie Twoje uklady i
ukladziki ,nie pytaj mnie i sugeruj mi za kim mam byc, nie podoba mi sie
Twoje zachowanie ,czytam Cie i widze jak szukasz zaczepki,juz dajesz mi
trzeci raz ignora ile Ty masz lat ,ze tak sie zachowujesz?
15:55:15 ~!!Alladynka::
To moja sprawa ile mam lat
15:55:23 ~!!Alladynka::
Odczep sie o de mnie
15:55:51 ~reginka
Ale kochanie zachowujesz sie skandalicznie ja sie przyczepilam do Ciebie?
Zapominasz ,ze to Ty do mnie na priv wlazlas bez pukania I teraz pytam
Cie ..dlaczego zaczepiaasz tak angelike ? Tak Cie lubialam .
15:56:06 ~reginka
Nie czepiam sie Ciebie ,
15:56:06 ~!!Alladynka::
Ignor
15:56:16 ~reginka
Ale tak jak mnie Ok ,przyjmuje ignora ,I tak bym Ci go niedlugo dala sama
16:00:25 ~!!Alladynka::
Za to ze mnie bezpodstawnie wywalila nie lubie angeliki
16:02:40 ~reginka
Kochanie jak ignor to ignor I prosze MI nie wchodzic na priv .zegnam ,jestes
rozwydrzonym bachorem ,jakbym Cie dolapala to bym Ci 25 batow na dupe dala
dla rozumu .zachowujesz sie jak smarkula .Wywalila Cie Bo widac zasluzylas na
to ,ja juz bym Cie wywalila dawno ale na zawsze ... I sio MI z mojego
priva ...dzieciaku ...!!!
16:03:04 ~!!Alladynka::
Nie zasluzylam
16:03:58 ~!!Alladynka::
Ja bym cie wywalila na zawsze]
16:05:58 ~reginka
Ja tez czasem wchodze pod innymi nick'ami I tez wlazisz MI naa priv I
szkalujesz wszystkich ,ktorzy maja kolorki.mnie kolorki nie interesuja ,Bo ja
przychodze tutaj odpoczac Po dniu pracy ,zapomniec o codziennosci nie szukam
na czacie przyjazni .Po prostu czytam Dlaczego tak sie zachowujesz? Idz na
pokoj dla dzieciakow tam jet Twoje miejsce ,czytalam dosc dlugo jak
zaczepialas "kot Leonardo" caly czas ..podziwiam jego inteligencje a nie moge
wyjsc z podziwu ,ze taka smarkula ma tyle jadu w sobie .jaki charakter
uksztaltuje sie Tobie za 15 lat? Chyba rosniesz na jakiegos jedzowatego
babona !!!
16:06:27 ~!!Alladynka::
Zostane tutaj
16:06:49 ~reginka
To zachowuj sie odpowiednio a potem miej pretensje ..
16:07:17 ~!!Alladynka::
Nie nazywaj mnie smarkula
16:07:22 ~reginka
Ale zachowujesz sie jak smarkula a nawet gorzej !!!Naprawde Alladynko bardzo
Cie lubilam ale przechodzisz sama siebie .
16:07:45 ~!!Alladynka::
Ok powiem ci dlaczego tak sie zachowuje
16:08:00 ~reginka
Ale mnie to wcale nie interesuje !!!jestem do pol roku na tlenie I nikt mnie
jeszcze nie wywalal stad
16:08:54 ~!!Alladynka::
Ja sie bronilam slownie a to sie angeli nie spodobalo zaraz herkulesowi
powiem o anbgeli
16:09:32 ~reginka
Rob to co ja ,jak tylko wchodze do razu "czyszcze ekran" Po prostu ,daje
ignora tym ,ktorych tresci wzbudzaja we mnie gniew albo stres ,I wtedy
dopiero sie witam z milymi ludzmi ..tak jest najlepiej
16:09:55 ~!!Alladynka::
I tak na angelike zloze skaerge
Skarge
16:10:44 ~reginka
Po co klotnie ,Po co stres? Zycie jest wazniejsze niz jakies zagrywki
ludzi ,ktorzy wchodza na czat Po to by wywalic z siebie niepowodzenia dnia
16:10:50 ~!!Alladynka::
A ciebie jesli urazilam przepraszam
16:10:59 ~reginka
Ale Po co? Co Ci to DA?
16:11:08 ~!!Alladynka::
I tak zloze]
16:11:13 ~reginka
Uierz alladynko ,ze tak jest lepiej
16:11:34 ~!!Alladynka::
Zaraz zloze skarge
16:12:36 ~!!Alladynka::
Nawet powodu nie umie wpisac porzadnie jak wywala tylko daje "
16:12:42 ~reginka
A ja popatrze jak sie Po raz kolejny osmieszysz . Lepiej sily zostaw I
popracuj and ortografia ,na dobre Ci wyjdzie
16:12:49 ~reginka
Pa alladynko
16:13:58 ~!!Alladynka::
Nie osmiesze sie ale niech sie nauczy porzadnie wpisywać powody jak chce byc
opka
angelika
16:14:09 ~reginka zegnam
Obserwuj wątek
    • proces7 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 09:09
      Posłuchaj reginko, Ty musisz być na czacie po właściwej stronie jednak.
      Oczywiście Ty wiesz, która strona jest tą właściwą, tak?
      Trzymaj się mnie, nie przejmuj się Alladynką. Ja Ci powiem co i jak.
      Aha i pozdrów tees i daj jej link do Forum, koniecznie! Pomóż się staruszce tees
      zalogować też, proszę.
      • narcyzka6 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 20:17
        Tak tak trzymaj Reginko z panem procesem znowu ci zaszczepi jad ktory w sobie
        ma. trzymaj sie mnie reginko a nie procesa7. ktory buntuje ludzi.
    • proces7 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 09:11
      A tak jeszcze jedno. W sumie to niech lepiej tam z Wami siedzi, jak jest
      małolata. Przynajmniej kontrolujecie sytuację. Pomyśl, czy to nie lepiej, że
      Alladynka nie siedzi w pokoju "Cyberseks"?
      Pamiętaj o tees.
      • reginka50 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 09:46
        Proces7 link tees przekaze za chwilke

.....ale zrozumiec musisz jedno ,ze nie mam zamiaru trzymac sie Ciebie ani
        nikogo ,i nikt mi nie powie ,nawet TY ktora strone mam trzymac,ja nie radze sie
        nikogo ...czytam Twoj blog czytam forum czytam duzo i ani Cie nie wielbie ani
        nikogo nie wyszczegolniam . Zle mnie zrozumiales ,ja jestem inna a napewno
        nie "wasza",i do nikogo nie mam zamiaru nalezec .Nie bawia mnie zadne
        kolorki,zadne ukladziki typu lokomotywa,czy pokoj 40 ,ja po prostu wchodze
        tam ,bo i na 40-tkach i na Lokomotywie mam pare przyjaznych osob. nie kieruj
        mna nie wskazuj mi drogi ,ktora mam isc ...jestem jedyna i ja decyduje kto
        zostaje moim przyjacielem ...pomyliles sie ,czytajac Ciebie wcale nie oznacza
        to ,ze przyklaskuje Ci i ze wszysttkim sie z Toba zgadzam ,wiele mi sie nie
        podoba co piszesz tzn forma ,ale podziwiam Cie za Twoja wole
        walki ,i "podporzadkowania" sobie takiej ilosci Ci przyjaznych nick'ow. Czasem
        sie zastanawiam ,czy to nie jest jakis fanatyzm ??? wiesz co??? Stalina caly
        narod Radziecki nienawidzil a kiedy zmarl ....wszyscy plakali...czasem sa
        ludzie co potrzebuja skrzydel ochronnych nad soba ,ale ja do takich nie
        naleze ... wiec Procesie7 przykro mi ,ze pomyslales ,ze mozna mnie
        ukierunkowac ,ze wskazesz mi kogo mam sie trzymac ...niestety pozdrawiam
        serdecznie reginka

"..azeby wino sie ustalo ,potrzebny jest ferment"- dlatego nie lubie wina
        • nadziejkaa Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 09:51
          reginka50 napisała:

> (...) ze wskazesz mi kogo mam sie trzymac ...niestety pozdrawiam serdecznie
          reginka

Reginko, dlaczego pozdrawiasz niestety serdecznie? ;)
          • reginka50 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 10:00
            Nadziejko ...przeskoczylo ..mialo byc ",ze wskazesz mi kogo mam sie
            trzymac....niestety " pozdrawiam .... no coz skakalo skakalo
            az przeskoczylo :)

ciebie tez pozdrawiam serdecznie :)
        • proces7 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 10:08
          reginka50 napisała:

> sie zastanawiam ,czy to nie jest jakis fanatyzm ??? wiesz co??? Stalina caly
          > narod Radziecki nienawidzil a kiedy zmarl ....wszyscy plakali...

Czyli jaki z tego wniosek? Sjuperjuzerzy przyjdą z wieńcem na mój pogrzeb? I
          wyłączą czaty na znak żałoby?
          Wiesz co? Ale po kim jak po kim, ale po Tobie nie spodziewałem się, że porównasz
          mnie do Stalina. Przykro mi sie zrobiło.
          • reginka50 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 17:15
            no no no procesie ....coraz ciekawszych rzeczy dowiaduje sie o Tobie ...Ty
            czujesz!!!! hura... czyzbym ja wyzwolila w Tobie te odruchy na nowo??
            Tobie jest przykro?? ha ha haa ... a co czuja osoby przez Ciebie wyzywane i
            gnojone na czacie? na forum? Bardzo dobrze ,ze Ci przykro ..a tak naprawde to
            nie jest Ci przykro z porownania Cie do Stalina ale dlatego ,ze zostala
            naruszona Twoja duma samcza ,duma przywodcy,ktory To nie lubi sprzeciwu...
            Tylko ,ze ja nie jestem z Tych kobiet ,ktore sie podporzadkuja kazdemu "panu i
            wladcy"..zle mnie odebrales !! a co chodzi o Twoj pogrzeb czy "superjuzerzy"
            przyjda czy wylacza czaty na czas pogrzebu?? ..nie pochlebiaj sobie ...nie licz
            na takie hołdy...
            "Ale po kim jak po kim, ale po Tobie nie spodziewałem się" ....zbyt pochopnie
            odbierasz wszystkich jedna miara ,przeliczyles sie ...naleze do tych
            kobiet ,ktore cale zycie zaskakuja .. .... i to byl ostatni tekst jaki
            napisalam do Ciebie ...a co chodzi o Twoj ignor ,ktory mi dales?? to moja
            reakcja jest jak w reklamie " a mnie to lotto" nie pozdrawiam ....reginka
            • justysbytomianka Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 19:50
              reginko a Twoje teorie o nadrzędnej roli mężczyzny?;)to była tylko podpucha:-/
              • reginka50 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 07:23
                witaj milusko Justysiu...
                Nadal uwazam,ze kobieta powinna sluzyc swojemu mezczyznie , bo KIEDY jest
                malzenstwo udane? jest udane tylko wtedy jesli obydwie strony przestrzegaja
                jednego zdania "CHCE ABY TOBIE BYŁO DOBRZE".

WIADOMO ,ZE TO KOBIETA ROZPALA OGIEN ZROZUMIENIA ,ZE TO KOBIETA TWORZY
                CUDOWNA ATMOSFERE W DOMU, A MEZCZYZNA ZAWSZE OCZEKUJE WSPARCIA I ZAWSZE
                POZOSTANIE TYM OSOBNIKIEM SLABSZYM . NAUKA JUZ TO DOWIODLA ,ZE MEZCZYZNI SA
                TYLKO SILNIEJSI FIZYCZZNIE ALE SLABSI PSYCHICZNIE ,A NASZA ROLA KOBIET JEST
                TAKA BY DBAC O CUDOWNY DOM ,BO JESLI MEZCZYZNA ZADOWOLONY TO I NAM JEST
                CUDOWNIE ...
                MOJA TEORIA NADAL TA SAMA , NIE WYPOWIADALAM SIE O MOIM PODDANIU WOBEC
                MEZCZYZN OGOLNIE ALE TYLKO O MEZCZYZNIE ,KTORY JEST MOIM PARTNEREM .

NADAL UWAZAM ,ZE NIE MA NIC PIEKNIEJSZEGO W SOBOTE WIECZOREM JAK PRZYGOTOWAC
                SWOJEMU MEZCZYZNIE KAPIEL PACHNACA i UNYC PLECKI MNIAM MNIAM A W NIEDZIELE
                RANKIEM PODAC SWOJEMU MEZCZYZNIE SNIADANIE DO LOZECZKA .. SPROBUJ TAK
                ZROBIC ,ZOBACZYSZ JAK POTRAFI SIE MEZCZYZNA ODWDZIECZYC ,A TY NAPEWNO NIE
                ODCZUJESZ TEGO ,ZE SIE PONIZALAS CZY SLUZYLAS MU.

A TO CO PISALAM O "NIEZNAJOMYM" ,KTORY MI NAGLE DYKTUJE CO JA MAM ROBIC I BYM
                SIE TRZYMAŁA "JEGO" TO MNIE WZBURZYLO,JESTEM I CHCE BYC PODDANA ALE TYLKO
                SWOJEMU PARTNEROWI-no ..to by bylo na tyle :):) To nie byla podpucha Justysiu

JUSTYSIU POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE ,ZYCZAC CI MILEGO DNIA -reginka
                • kawa3603 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 08:22
                  Z poddaniem z wyboru i wynikającym z faktu, że się naprawdę chce to się
                  zgadzam.
                  Aby na dłuższą metę było dobrze trzeba dużo z siebie dawać i nie bać się tego.
                  A otrzymuje się z nawiązką.
                • justysbytomianka Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 08:33
                  Dziękuję za pozdrowienia i zyczynia , które odwzajemniam:)
                  Reginko pewnie masz rację w zwiazkach szczęsliwych nie ma podziału kto komu i
                  co :)Robimy wzajemnie sobie przyjemnosci bez licytacji i wypomnien.Problem
                  polega na tym ,że siedzę teraz nad klawiatura i próbuje policzyć na palcach
                  jednej ręki ile znam takich związków:)i wiesz co jakos kiepsko mi idzie;)
                • breston Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 18:03
                  No no no Regino.Chyba Cie cale zycie szukalem,z takimi pogladami.Obiecuje ,ze
                  zrobie wszystko,by "bylo Ci dobrze". Jestes niesamowita ! stanowczo/a-ulegla.
                  Skontaktuj sie prosze ze mna moj adres : breston@gazeta.pl. Ja nie zartuje .Byc
                  moze skonfrontujemy nasze poglady i wszystko ulozy sie po naszej mysli .Co taka
                  dziewczyna z takimi pogladami robi na tym forum?
                  • justysbytomianka Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 19:22
                    Co taka
                    dziewczyna z takimi pogladami robi na tym forum?

myślisz,że szuka faceta?;)
                  • reginka50 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 14.11.06, 08:04
                    Co taka dziewczyna z takimi pogladami robi na tym forum?

"lichy ten ptaszek co swoje gniazdko brudzi" a Ty gdzie jestes ??nie na
                    forum?? zazdroscisz mi??

\"bagno zawsze zazdrosci rzece koryta"

nie pozdrawiam
                • abnegator Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 19:36
                  bardzo mi sie podoba to co reginka przed chwilką napisałaś-gorące całuski
                • abnegator wypowiedź Reginki 28.11.06, 01:47
                  Reginka w wątku o tym ,że dzieci nie powinny wchodzic na czat napisała:
                  witaj milusko Justysiu...
                  Nadal uwazam,ze kobieta powinna sluzyc swojemu mezczyznie , bo KIEDY jest
                  malzenstwo udane? jest udane tylko wtedy jesli obydwie strony przestrzegaja
                  jednego zdania "CHCE ABY TOBIE BYŁO DOBRZE".

WIADOMO ,ZE TO KOBIETA ROZPALA OGIEN ZROZUMIENIA ,ZE TO KOBIETA TWORZY
                  CUDOWNA ATMOSFERE W DOMU, A MEZCZYZNA ZAWSZE OCZEKUJE WSPARCIA I ZAWSZE
                  POZOSTANIE TYM OSOBNIKIEM SLABSZYM . NAUKA JUZ TO DOWIODLA ,ZE MEZCZYZNI SA
                  TYLKO SILNIEJSI FIZYCZZNIE ALE SLABSI PSYCHICZNIE ,A NASZA ROLA KOBIET JEST
                  TAKA BY DBAC O CUDOWNY DOM ,BO JESLI MEZCZYZNA ZADOWOLONY TO I NAM JEST
                  CUDOWNIE ...
                  MOJA TEORIA NADAL TA SAMA , NIE WYPOWIADALAM SIE O MOIM PODDANIU WOBEC
                  MEZCZYZN OGOLNIE ALE TYLKO O MEZCZYZNIE ,KTORY JEST MOIM PARTNEREM .

NADAL UWAZAM ,ZE NIE MA NIC PIEKNIEJSZEGO W SOBOTE WIECZOREM JAK PRZYGOTOWAC
                  SWOJEMU MEZCZYZNIE KAPIEL PACHNACA i UNYC PLECKI MNIAM MNIAM A W NIEDZIELE
                  RANKIEM PODAC SWOJEMU MEZCZYZNIE SNIADANIE DO LOZECZKA .. SPROBUJ TAK
                  ZROBIC ,ZOBACZYSZ JAK POTRAFI SIE MEZCZYZNA ODWDZIECZYC ,A TY NAPEWNO NIE
                  ODCZUJESZ TEGO ,ZE SIE PONIZALAS CZY SLUZYLAS MU.

A TO CO PISALAM O "NIEZNAJOMYM" ,KTORY MI NAGLE DYKTUJE CO JA MAM ROBIC I BYM
                  SIE TRZYMAŁA "JEGO" TO MNIE WZBURZYLO,JESTEM I CHCE BYC PODDANA ALE TYLKO
                  SWOJEMU PARTNEROWI-no ..to by bylo na tyle :):) To nie byla podpucha Justysiu

JUSTYSIU POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE ,ZYCZAC CI MILEGO DNIA -reginka

reginko to co napisałaś jest takie piękne, że musiałem to teraz odnaleźć-a
                  przyznam , że sie troche oszukałem-i przeczytać jeszcze raz
                  Masz u mnei reginka wielkiego plusa za te słowa. To jest po prostu śliczne. Po
                  prostu widać , że wiesz Reginka o co chodzi. Pozdrawiam i całuski
      • narcyzka6 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 20:23
        Tak Tak proces dalej podjudzaj ludzi wyjda na tym bardzo dobrze.myslicie że
        was nie przejzalam. znam wasze gierki.Powodzenia Proces 7 i dalej wszczepiaj
        ten swoj jad ludziom.
      • narcyzka6 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 18:30
        Do Reginki.moze tak sie pogodzimy i przestaniemy skakać sobie do oczu.moze tak
        kompromis.pomyśl nad tym reginko.
    • narcyzka6 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 12.11.06, 20:13
      Reginka a ty sie naucz ze prywatnych rozmów na priv sie nie ujawnia i mam takie
      samo prawo być w pokoju po 40stce jak ty i nikt mnie stamtad nie usunie.sama
      sie naucz ortografi i sama masz jad w sobie.sama jesteś dziecko.
      • reginka50 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 07:31
        ignor
      • pinda13 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 10:10
        Reginka muszę się zgodzić z Tobą - dzieci na 40 z aspiracjami na opa to juz
        masakra:)

ale

Wiem, ze zycie w tej chwili jest brutalne i biedna młodzież płci żeńskiej marzy
        tylko o jednym... znaleść nadzianego tatusia by mógł je utrzymywac :)
        Dajmy jej ta nadzieję, ze jakis podtatusiały Pan pod 50 zaopiekuje sie biedna
        Alladynką.
        Przecież to jej najwieksze marzenie nie zabierajmy jej tego:D
        Alladynka trzymam kciuki, żeby Ci się udało:) Marudź więcej rób skwaszone minki
        obrażaj się na wszystkich to daje wielkie nadzieje na sukces:D
        • narcyzka6 Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 18:21
          Pinda 13 wiesz co odczep sie o de mnie i daj mi spokoj.to moja sprawa czy
          zostanę opka czy nie a po za tym jestem dorosła wiec sie nie wypowiadaj na moj
          temat bo mnie nie znasz i nie wiesz jaka jestem naprawdę.i jeszcze jedno mam
          prawo być w pokoju 40stki ponieważ to pokój publiczny wiec jest dostepny dla
          wszystkich . i jeszcze jedno nie szukam ani tatusia na 40stkach ani
          mamusi.zrzera cię zazdrosć ze chce miec kolor na 40stkach.i tak bede mieć wiec
          się poguć z tym. Jestem młodą dziewczyną ale madrzejszżą od was 40 latkowie.
          • abnegator Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 19:43
            narcyzka -rzestań fikac do mojeje reginki-ile razy mmam ci mowic ze masz ja
            traktować z szacunkiem , bo to wyjątkowa kobieta, a ta pinda niechc sie ciebie
            nie czepia, bo to nie jej sprawa kogo szukasz-chyba ze obawia sie mlodszej i
            ladniejszej konkurencji
          • wanda_rybka Re: dzieci nie powinny bywac w pokojach dla doros 13.11.06, 19:58
            narcyzka6 napisała:

> Jestem młodą dziewczyną ale madrzejszżą od was 40 latkowie.

Narcyzko, a bądź sobie kim chcesz na tych 40-stkach, ale ostatnie zadanie
            Twojej wypowiedzi wzbudziło we mnie pewne wątpliwości.Dlaczego? Przeczytaj cały
            tekst jeszcze raz i sama znajdziesz na to pytanie odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka