agent_asia 12.11.06, 22:35 Moje PMS objawia nie nieograniczonym apetycie.Od paru dni jem,jem i jem i puchne.Puchne i jem.Slone, slodkie,kwasne.Jest mi zle.Lodowka pustoszeje a ja zamieniam sie w balon.W takie dni zaluje ze, nie jestem facetem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agent_asia Re: Jest zle! 12.11.06, 22:58 Sie wykazalam. Mialo byc:objawia sie nieograniczonym apetytem. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Jest zle! 12.11.06, 23:02 Jesteś cudowna... cuuudowna... ale mi humor poprawiłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Jest zle! 12.11.06, 23:05 Hmmm a moze mnie oswiecic czym bo u mnie z mysleniem cos ciezko dzisiaj.Mozg tez mi puchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Jest zle! 13.11.06, 00:20 Tym mianowicie, co napisałaś w swoim poście... a w zasadzie sposobem, jakim swój problem ujęłaś... Bossssska! Paniętaj - przejdzie i tak do następnego razu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: Jest zle! 12.11.06, 23:07 Mam to samo. Nie mogę się opanować - mam już wzdęcie, zgagę i wyrzuty sumienia wyłaża mi uszami. Też chcę być facetem !! Ratunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Jest zle! 12.11.06, 23:08 Nawet te jadra by mi nie przeszkadzaly! Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Jest zle! 12.11.06, 23:09 Wrecz dzisiaj uwazam ze, cudownie jest miec jadra. Odpowiedz Link Zgłoś
miezekatze_78 Re: Jest zle! 13.11.06, 00:21 No czy ja wiem? Mnie by chyba trochę przeszkadzały. Tak głupio by się plątały między nogami :-) ***** Kobiety są jak truskawki. Lubię na nie patrzeć, lubię czuć ich zapach, ale niespecjalnie mam ochotę je konsumować. Odpowiedz Link Zgłoś