16.11.06, 14:46
moi drodzy zabawa zabawą ale jak we wszystkim w zyciu nie należy przesadzać.
Panowie przesadzacie!! i to zdrowo.
Obserwuj wątek
    • speed45 Re: żenada 16.11.06, 14:53
      to sa zwykle smieci a nie panowie
      • pinda13 Re: żenada 16.11.06, 14:58
        speed bez urazy nie wypowiadaj się tak o facetach których znam (wirtualnie) ale
        jednak znam.
        To przesadzają jest faktem ale to nie powód by tak pisać.
        Bez urazy skoro negujesz kogoś i staraj się do niego upodobnić..
        • plasterek_cytryny Re: żenada 16.11.06, 15:08
          A Ty sol już nie występujesz jako sol_2, tylko kim jesteś znowu na czacie?
          Pogubisz sie w tych kreacjach Marto24. Mam Ci przypomniec jak wklejałaś privy na
          ogół i dzieliłaś się informacjami z privów z innymi? I kto tu pisze o żenadzie,
          sama w tych swoich wcieleniach jesteś żenująca, im nowsza kreacja tym bardziej
          żenująca.
          • gagatka8 Re: żenada 16.11.06, 15:13
            Pinda13 to sol? Coś takiego.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=52161706&a=52226830
          • pinda13 Re: żenada 16.11.06, 15:16
            Oj Cytrynko jak mozesz mylic mnie z Sol:) Przeca jestem Twoim Skarbeczkiem:D
            • speed45 Re: żenada 16.11.06, 15:27
              a to pinda z tej sol. Czyja ona jest kochanka, jakiegos forumowego smiecia?
              • pinda13 Re: żenada 16.11.06, 15:29
                speed hmmm a moze bys wymienił swoje kochanki:) tak w kolejnosci alfabetycznej
                bedzie mi łatwiej zapamiętac:)
                • miia1 Re: żenada 16.11.06, 17:02
                  A dla mnie żenadą jest odpisywanie na niektóre żenujące wątki i wpisy;)
                  • pinda13 Re: żenada 17.11.06, 07:34
                    fakt miia często żenująco się zachowujesz:D
                    • miia1 Re: żenada 17.11.06, 10:30
                      Wiem Anko vel milczenie vel pindo. Wiem. Czasem z rozpędu odpisuję na takie
                      bzdurne uwagi jak ta Twoja właśnie:)
                      • pinda13 Re: żenada 17.11.06, 10:44
                        nie tylko z rozpędu - to co czasem wypisujesz nie nazwałabym "rozpędem" bo
                        nauka zwana fizyka mogła by mi tego nie darować:) miio vel Panno Tutli Putli
                        vel Eufemio vel Mulier Amando :)

• speed45 Re: żenada 17.11.06, 10:50
                          k........a zalosne pindy z was
                        • miia1 Re: żenada 17.11.06, 10:51
                          A jakbyś nazwała to, co czasem wypisuję, poza "żenadą"? No i oczywiście, które
                          to moje wpisy tak klasyfikujesz? Wyznaj pindo, które to moje słowa tak Cię bolą
                          lub drażnią.
                          • pinda13 Re: żenada 17.11.06, 11:00
                            hmmm wyznanie ?:) miio czyżbyś pretendowała do zostania moim osobistym
                            spowiednikiem?:)hmmm rozumiem że speed będzie moją pokutą?:)
                            • miia1 Re: żenada 17.11.06, 11:09
                              hmm... rozumiem, że nie wiesz, co odpowiedzieć;)
                              • pinda13 Re: żenada 17.11.06, 11:16
                                miio nie uważam żebyśmy miały o czym dyskutowac czy próbowac siebie nawzajem
                                zrozumieć. Jesteś dla mnie jednowymiarowa. Łatwa to przejrzenia zbadania i
                                sklasyfikowania. Wpadłaś w zbioru elementów płaskich i pewnie dużo czasu musi
                                upłynąć (o ile to w ogóle jest możliwe) byś mogła pomarzyć o innych wymiarach..
                                • miia1 Re: żenada 17.11.06, 11:58
                                  Rozgryzłaś mnie pindo. Szkoda tylko, że Twoja odpowiedź jest kompletnie nie na
                                  temat:)
                                  • pinda13 Re: żenada 17.11.06, 12:23
                                    ech miio czemu wiedziałam, ze nie zrozumiesz...
                                    • miia1 Re: żenada 17.11.06, 12:47
                                      Pindo. Mam pytanie zatem, skoro tak niekumata jestem:) Wytłumacz mnie ciemnej,
                                      jakież to konkretne zarzuty masz do mojego zachowania, skoro określasz je jako
                                      "żenujące". Tak po prostu. Napisałaś :"fakt miia, często zachowujesz się
                                      żenująco" . Prawdopodobnie zachowuję się żenująco odpisując na Twoje wycieczki
                                      osobiste, mam takie poczucie, nie ukrywam. Zauważ, że nie piszesz o moim
                                      konktetnym zachowaniu - piszesz "jesteś jednowymiarowa" itp. Nie rozmawiamy na
                                      jednakowych płaszczyznach pindo, gdyż ja w tej żenującej dyskusji z Tobą nie
                                      czynię Ci takich osobistych wyznań. Pytam jedynie o konkretne moje żenujące
                                      zachowania. Potrafisz odpowiedzieć? Czy będziesz jedynie snuła analizę mojej
                                      osobowości?
                                      • pinda13 Re: żenada 17.11.06, 13:11
                                        dokładnie tak miio:)

"Prawdopodobnie zachowuję się żenująco odpisując na Twoje wycieczki
                                        osobiste, mam takie poczucie, nie ukrywam."

nie prawdopodobnie ale na pewno:)

a kolejną żenadą w Twoim pisaniu była próba przytarcia mi nosa poprzez wymianę
                                        wszystkich moich ników:)

Pieknie się dajesz prowokować i niczym urazona dziewczynka próbujesz gryść:)
                                        Pytanie czy skutecznie?:)

Analizę Twojej osobowości zostawie specjalistom od analiz czatowych:)
                                        Bywa takich na czatach wielu....

pozdrawiam miio:)

Ps. płaszczyzny nie były osobistym wyznaniem i znaczyły kompletnie coś innego
                                        niz myslisz... ale to już tylko tak na marginesie
                                        • miia1 Re: żenada 17.11.06, 13:20
                                          pinda napisała:

Pieknie się dajesz prowokować i niczym urazona dziewczynka próbujesz gryść:)
                                          Pytanie czy skutecznie?:)

Nie czuję się sprowokowana pindo. Ani odrobinę. A gryźć nawet nie zaczęłam.

a kolejną żenadą w Twoim pisaniu była próba przytarcia mi nosa poprzez wymianę
                                          > wszystkich moich ników:)

Czy wymienianie wszystkich Twoich nicków ( o których nota bene sama
                                          informowałaś) jest dla Ciebie bolesne? Wstydzisz się czegoś?

Ps. płaszczyzny nie były osobistym wyznaniem i znaczyły kompletnie coś innego
                                          > niz myslisz... ale to już tylko tak na marginesie

Faktycznie, źle się wyraziłam. Nie osobiste wyznanie, ale osobisty przytyk, na
                                          dużym poziomie ogólności, nie poparty niczym. Ot... takie sobie niekonkretne
                                          dowalanie.
                                          • pinda13 Re: żenada 17.11.06, 13:26
                                            brawo miio nic dodac nic ujać:)
                                            the end....
                                          • woow2306 Re: żenada 17.11.06, 13:29
                                            Gdyby tak to samo ale w cieplejszej tonacji to byłaby dyskusja idelana;)
                                            - kupilam wygodne buty
                                            - tak, uwielbiam kolor czerwony;)
                                            - no, nie czuję, że mam cokolwiek na nogach
                                            - oczywiście, kolor czerwony jest idealny;)
    • valmont79 Re: żenada 17.11.06, 17:06
      Kochacie ten film... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka