fantka 18.11.06, 14:54 gdzie suszycie? bo ja teraz na wieszakach w łazience, a co się da to na kaloryferze, teraz nie ma kto mnie krytykować, ale kiedyś byłemu się to nie podobało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: suszenie prania 18.11.06, 14:57 susze ubrania na suszarce w łazience jesli cos mi jest potrzebne szybko to na kaloryferze susze a w lato susze ubrania na sznurkach w ogródku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: suszenie prania 18.11.06, 14:58 szczęściarą jesteś, ja ogródka nie mam, balkonu też nie posiadam, za to mam małą łazienkę Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: suszenie prania 18.11.06, 15:02 bez przesady z ta szczesciara :P tez mozna suszyc na suszarce stojacej jesli ma sie malo miejsca i suszarka łazienkowa nie wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: suszenie prania 18.11.06, 15:32 ciekawe... własnie się zastanawiam gdzie ja dzisiaj wysuszę swoje pranie. Własnie skończyło się trzecie! Przywróciłam wczoraj swoja pralke do życia i piore jak opętana;-) narazie cała suszarka zajęta. Stoi w kuchni, bo tam najwięcej miejsca:( Dobrze, ze wychodzę, pozwieszę pościel na drzwiach i nie będę tego widziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: suszenie prania 18.11.06, 15:50 o własnie moja znajoma tez wiesza na dzwiach ubranie głownie reczniki i spodnie :)) jak jej brak miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: suszenie prania 18.11.06, 15:49 Tak jak Ty, czasami na doschniecie wieszam na krzesłach :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: suszenie prania 18.11.06, 16:37 W domu, na kaloryferach, latem w ogrodzie za domem na suszarce - ale niezbyt lubię tak suszyć, bo mi zajeżdża wtedy "zlatanym psem";-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: suszenie prania 18.11.06, 16:47 asiunia311 napisała: bo mi zajeżdża wtedy "zlatanym psem";-)) eheheee dobre ;P > > Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: suszenie prania 18.11.06, 17:01 ktoś tu kiedyś radził (chyba Kicia, ale nie jestem pewna) suszyć obrusy rozłożone na stole, ponoć nie wymagają prasowania Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: suszenie prania 18.11.06, 17:02 ja dzisiaj wyprałam pościel i suszę na suszarce rozłożonej na środku pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: suszenie prania 18.11.06, 17:04 Pranie praniem, ale jak przychodzi do prasowania, to jestem chora...;-) Usiłuję robić dyżury, bo za jelenia robić nie zamierzam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: suszenie prania 19.11.06, 10:23 też prasowania nie lubię, ale czasem trzeba ;( Oceniam, że tak 90 % tego co piorę to potem prasować muszę, a może ktoś ma pralkę która nie zagniata w praniu? bardzo proszę o przesłanie mi na maila dokładnego typu takiej pralki... tutaj nie można bo by to reklama była.. no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: suszenie prania 19.11.06, 10:24 wczoraj żelazko mi upadło i rozleciało się ;( czy to jakiś znak? Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: suszenie prania 19.11.06, 21:16 ja mam tylko z kory,nawet prześcieradła- taki ze mnie leń:-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: suszenie prania 19.11.06, 21:17 Posciel z kory dobra rzecz.Ale tez ja prasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: suszenie prania 19.11.06, 21:18 A tak odnośnie prania jeszcze... Nie lubię prać pościeli i chować do szafy, bo ma potem taki dziwny zapach:-( Zawsze piorę komplet, zmieniam a ten zdjęty wolę potrzymać w koszu do następnej zmiany i dopiero dzień przed zmianą piorę. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: suszenie prania 20.11.06, 17:28 Ja pościel z kory krochmalę, bo nie lubię takiej szmatławej, równiutko rozwieszam, składam, jest wtedy idealna Odpowiedz Link Zgłoś