gothica666 21.11.06, 20:48 Witam Was serdecznie, podczytuję Was od dawna i uwielbiam Was! Właśnie zobaczyłam radosny pijany terceci:sadownik, sędzia i pielęgniarka środowiskowa zaprawiani śliwowicą... Zacny widok!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romcia.p Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:00 witam:) trio po spożyciu to jedyna scena mjm,która mnie zainteresowała a nawet nieco rozbawiła od baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawna Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:03 No a ja po dzisiejszym obstawiam rychłe zejście "Naszej szkapy" Tereski. Jak nic przed samiutkim ślubem wyciągnie kopytka... Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:03 A Hania jak przygazowała, mraaauuu ;) Oj działo sie działo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:07 Hana ponownie odkryła swoje dawne ja Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:12 Oglądając scenę z "gazującą" Hanką miałem dwie refleksje: 1. Że scena wygląda idiotycznie - Hanka próbujca nastraszyć Grażę metodami z jakiegoś filmu sensacyjnego??? 2. Że szkoda, że scenarzyści sobie wymyślili, że Hanka "gazuje" między zabudowaniami... I ta Hanka ma wzbudzać współczucie widzów? Prując jak szalona po terenie zabudowanym??? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s A widzieliście dialog odcinka? :) 21.11.06, 21:13 Chochoły: - Gdzie idziesz? - Obić komuś mordę!!! - Poczekaj, idę z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: A widzieliście dialog odcinka? :) 21.11.06, 21:15 ja mam nadzieje że Hanka nareszcie PRZESTANIE wzbudzac współczucie Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: A widzieliście dialog odcinka? :) 21.11.06, 21:15 to mi sie akurat spodobało, serio mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:16 No a Nasza szkapa cały dzień na Chochoła z kolacją czekała i czekała i cały odcinek przy stole siedziała, siedziała hej...! Odpowiedz Link Zgłoś
gothica666 Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:27 Co racja to racja. Akcja rumieńców nabiera. BTW miałam wrażenie, że Kubuś jak słuchał Owada miał wypisane na obliczu:laska ale ściemniasz ale mów!Mów! MÓW!(ja będę miał z głowy) Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 21:29 Szkoda Kubusia że przegrywa ze smalcowłosym Sławkiem :D)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Lecimy z gwinta! 21.11.06, 23:22 jolecka-22 napisała: > No a Nasza szkapa cały dzień na Chochoła z kolacją czekała i czekała i cały > odcinek przy stole siedziała, siedziała hej...! no, sama nie siedziala. Zez gruzlica se tak we dwie siedzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 05:26 Zaczes to d.upa wołowa i Hanka też ciepłe kluchy, skoro z jedną Grażynką sobie nie umieją poradzić. I jeszcze jedna refleksja- zdenerwowany Chochoł brzmi histerycznie. Niech ten człowiek już nie krzyczy. Jest niewiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
tullia.blair Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 08:13 > I jeszcze jedna refleksja- zdenerwowany Chochoł brzmi histerycznie. Niech ten > człowiek już nie krzyczy. Jest niewiarygodny. Za to jak machnie prawym sierpowym to luuudzie! Brudny Harry niech się schowa :-D Ale i tak Lucek i jego wesoła kompanija są the best! Tylko tak na mój rozum, biorąc pod uwagę skłonność do depresji u obu sióstr, to po śliwowicy powinny raczej ululać się na smutno i zwinąć się w kłębek gdzieś pod jabłonką... A tu takie śmichy-chichy... Eee... niewiarygodny psychologicznie ten serial ;-D Pzdr t.b. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 09:22 ciekawe było jeszcze mordobicie hehehe ale Chochoł zacnie przylutował - w koncu jakas akcja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 09:48 Ciekawe , czy Lucek się tak w pubie wyrobił , czy też Sikiel go poduczył z tym gwintem Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 10:04 dla mnie tekstem wieczoru było haneczkowe: "ostożnie, bo sie POPRZEWRACACIE" :-D))) no i dla męzów przepis, jak spowodować żeby żony was pokochały? - obić komuś mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
gothica666 Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 11:48 Ogólnie to na tej Łowickiej jakieś mocno histeryczne towarzystwo mieszka.No... Stoicki Kuba równoważy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 11:54 1. tzry dorosłe osoby ululały sie w szpadel jedna niepełną flaszką 3/4 litra ? nie wierzę 2. Oblech - a taki był ladny jak grał w Extradycji 3. czy mi sie zdaje czy włąsnie latem jest najwiecej pracy dla barmanko- kelnerek ? a Kinia smedzi jej w zimie zaparszają 4. Teresa zaprątkuje bo cos mi sie widzi ze aktorka w ciazy jest , wiec trza ja bedzie do sanatorium wysłac , zeby w spokoju urodziła Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 12:24 > Ogólnie to na tej Łowickiej jakieś mocno histeryczne towarzystwo mieszka. Ano. Rany, ja bym z tymi ludźmi pod jednym dachem nie wytrzymał... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 12:43 a załapał ktos tekst Nożycorękiej i Santamaryiiii o urlopach? trzeba będzie wziąć urlop jak będzie MNIEJ pacjentów.. jeszcze mniej? :-D)) przecież jak one po tych urlopach pacjenta zobaczą to go bedą sobie wyszarpywać czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Lecimy z gwinta! 22.11.06, 13:05 a czy ktos moze policzył ile tam sie pacjentów przewinęlo od poczatku serialu 10 moze ? 15 ? Odpowiedz Link Zgłoś