raf21 10.12.06, 12:56 Jestem niepełnosprawnym facetem w wieku 25 lat. Szukam dziewczyny, która by mnie wprowadziła w świat sexu. Jestem z Lublina. Szukam także przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwinta5 Re: Niepełnosprawny 15.12.06, 14:49 nie chce byc złosliwa,ale większośc facetów ma jakąś niepełnosprawność,na czym polega twoja?wyciągam cie na zwierzenia,ale dowaliłes z tym sexem,to sie jakoś zareklamuj nikt kota w worku nie kupuje-nawet jesli worek jest uroczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
raf21 Re: Niepełnosprawny 17.12.06, 15:37 więc jestem na wózku, mam tylko słabe mięśnie. po za tym stego co wiem to kobiety lubią we mnie delikatność i czułość i namiętność. Nie lubię się reklamować. Jestem z Lublina i mam 20 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
kwinta5 Re: Niepełnosprawny 18.12.06, 08:33 co za zbędna precyzja(20 cm)-skoro kobiety cie lubia ,to dlaczego szukasz ich w sieci? chodzi tylko o sex?sa przeciez agencje i sa tam fajne panie w realu-mowisz o co ci chodzi i masz Odpowiedz Link Zgłoś
raf21 Re: Niepełnosprawny 18.12.06, 13:22 bo niechce korzystać z usług agencji, chciałbym sexu z normalną kobietą. Jestem delikatny i czuły ale ze względu na wózek one niechcą sexu gdyż wiadomo niepełnosprawny niedogodzi tak jak zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwinta5 Re: Niepełnosprawny 18.12.06, 21:13 skąd to wiesz? czy do łóżka wchodzisz z wózkiem? czy do dyspozycji masz tylko reklamowane 20 cm? A pomysły,innowacje i eksperymenty? wiesz co znajdż portal gdzie są faceci na wózkach,niech ci doradzą i dodadza pewności siebie,bo tego brakuje ci bardziej niz sexu-facet pewny swojej wartosci i umiejetnosci zawsze znajdzie kobietę niekoniecznie od razu do łóżka,ale wkonsekwencji działań tam z nią wyląduje Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Niepełnosprawny 12.01.07, 11:28 Buehehehehehehehe...sorry...ale rozbawił mnie ten post:)Sam mam faceta na wózku...ale jakby mi na początku znajomości wyjechał z czymś takim jakikolwiek facet...sprawny czy nie...chyba zabiłabym go śmiechem. Koleś...tu czy w agencji...na anons typu : "Chcę sexu" odpowie Ci tylko jakaś...jak by to ładnie ująć...rozwiązła panienka na raz...ciekawa czy z kimś na wózku jest tak samo czy inaczej.Tak więc powodzenia...polecam agencje...tam większy profesjonalizm:/ Odpowiedz Link Zgłoś