drzejms-buond 13.12.06, 14:28 nawet mi nie przeszkadza,że fałszują... www.youtube.com/watch?v=HCYDkXgoAxk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 14:52 Lord, hear me now Junk boats and English boys Crashing out into the noise Electric fences and guns You swallow me I'm just a pill on your tongue Up here on the nineteenth floor The neon lights make me numb And late in a star's life It begins to explode And all the people in a dream Wait for the machine Pick the shit up keep things clean Kid hang over here What you learning in school? Is the rise of an eastern sun Gonna be alright for everyone? www.youtube.com/watch?v=Ir9x4E3fSDY&mode=related&search= tu już sie nauczył głos trzymać w ryzach The radio station disappeared Music turned into thin air The DJ was the last to leave She had well conditioned hair Was beautiful but nothing really was there Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 16:48 To nie jest fałszowanie. Damon Albarn ma taki styl spiewania. Słuchając Blur mozna sie z tym oswoić. Jeden z moich najukochańszych zespołów. Blur znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 19:15 Aleś mi miodu nalał do serca tym kawałkiem. Tak mi się ciepło i dobrze zrobiło w ten smutny dzień......... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 23:33 a pamiętacie mleczko? www.youtube.com/watch?v=dYJOF8drAkw Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia 14.12.06, 07:53 Ja pamietam!!! Ile ja łez wylałam na tym klipie.... Wciąz nie mogę się pogodzic ze śmiercią mleczka :(((((( buuuuu....... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia II 22.12.06, 10:02 znacie? na pewno znacie nuvirgos.wrzuta.pl/audio/s88kNxJjXW/muzyka_filmowa_-_polskie_drogi Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia II 22.12.06, 10:13 Znamy, znamy .....ech pięknie "gmerasz" drzejmsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia II 22.12.06, 11:05 :-D))))))))) pięknie mówisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia III 03.01.07, 13:19 tu proszę sobie kliknąc na Craiga Armstronga lisn albo łocz ale do łoczenia raczej nie ma co... bardzo przyjemnie sie słucha przy takiej pogodzie jak dziś niewprawnym w słuchaniu informuje sie, że to ten pan od Zmasowanego Ataku! www.kcrw.com/music/programs/mb/mb041021craig_armstrong/ Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia III 09.01.07, 08:54 Jej, jak to się stało że teraz to dopiero znalazłam? Piękne:) Pisałam Ci już że cudnie gmerasz oj cudnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: bardzo przyjemna melodia III 09.01.07, 09:21 To ja dla melancholików polecam coś takiego: Morte Macabre- Lullaby - '' - -Apoteosi Del Mistero oraz Sigur Ros- G-Englar, oraz inne kawałki tego skandynawskiego zespołu(czysta psychodelia). Polecam również Paatos i ich "Hypnotique". Spisuje tytuły z mojej listy na pulpicie i nie wiem jak to zalinkować. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 16:55 to samo a jednak nie to samo www.youtube.com/watch?v=7gw1SpxVjfU www.youtube.com/watch?v=YEmTATzAMUY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 17:00 Dzejms a pamietasz jak zes mi kiedys nucił na komorce tą melodię w ramach szukania kompozytora , tytułu itp? ta pani robi to lepiej niż ty;)) swietna rzecz, nawiasem mówiąc:) www.youtube.com/watch?v=bmYRQWYlDbM Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 17:58 KRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLU ZŁOOOOOOOOOOOOTY!!! dzięki! ale w to ze jest lepsza ode mnie nie wierzę! -komórki nie ma. :-[ poza tym śpiewać w mp3 albo asx jest trudniej niż w audio! a co pan na to? www.youtube.com/watch?v=KoAUY5IUtHo&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 18:15 drzejms-buond napisał: > KRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLU ZŁOOOOOOOOOOOOTY!!! > dzięki! > ale w to ze jest lepsza ode mnie nie wierzę! > -komórki nie ma. > :-[ > > poza tym śpiewać w mp3 albo asx jest trudniej niż w audio! > > a co pan na to? > www.youtube.com/watch?v=KoAUY5IUtHo&mode=related&search= Joan Sutherland legenda na legendy, to nie moze byc złe:) to jeszcze hit z Czarodziejskiego Fletu, Edita Gruberova, też znana spiewaczka www.youtube.com/watch?v=EGVMBIYO_3s Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 23:30 geniusz Wolfganga w pełnej krasie a skoro panowie mówią o operze to tutaj jedna z piękniejszych arii kobiecych: www.youtube.com/watch?v=i38Tarks9ns&mode=related&search= a tu Andrju Lepper w roli Pinkertona w ciekawym filmiku: www.youtube.com/watch?v=OsNPEDGJz38&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia IV 12.01.07, 14:29 romcia.p napisała: > geniusz Wolfganga w pełnej krasie > > a skoro panowie mówią o operze to tutaj jedna z piękniejszych arii kobiecych: > www.youtube.com/watch?v=i38Tarks9ns&mode=related&search= > a tu Andrju Lepper w roli Pinkertona w ciekawym filmiku: > www.youtube.com/watch?v=OsNPEDGJz38&mode=related&search= ojej! Panna Motylańska rzeczywiscie...w krasie pełnej rzekłbym piękno w klasycznej postaci(?) przejąłem się :'-[ musze pogóglać: pjotr sapegin.dobry jest! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 22:51 forumowicz_pospolity napisał: > Dzejms a pamietasz jak zes mi kiedys nucił na komorce tą melodię > w ramach szukania kompozytora , tytułu itp? > ta pani robi to lepiej niż ty;)) > swietna rzecz, nawiasem mówiąc:) > www.youtube.com/watch?v=bmYRQWYlDbM Drzejms,to ty potrafisz zanucic coś takiego??? opadła mi szczęka z podziwu,muszę ją czymś podwiązac Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 23:02 romcia.p napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > Dzejms a pamietasz jak zes mi kiedys nucił na komorce tą melodię > > w ramach szukania kompozytora , tytułu itp? > > ta pani robi to lepiej niż ty;)) > > swietna rzecz, nawiasem mówiąc:) > > www.youtube.com/watch?v=bmYRQWYlDbM > > Drzejms,to ty potrafisz zanucic coś takiego??? > opadła mi szczęka z podziwu,muszę ją czymś podwiązac > wlasciwie to gwizdał z tego zo pamietam i tylko dzieki mojej wyobrazni muzycznej mogłem skojarzyc o co chodzi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 25.01.07, 10:46 melodia przyjemna a i obrazek niczego sobie www.youtube.com/watch?v=0rfL00UCANA szczególnie salomoty bardzo mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 25.01.07, 10:59 bardzo bardzo ładne, aj jak mi się dobrze na duszy zrobiło..... Śnieg za oknem pruszy, gorąca herbata w kubku....... Drzejms potrafisz zaczarować chwilę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 10:41 to ,trzymając się nastroju... odganiamy zimę www.youtube.com/watch?v=LOi8CckrXCY Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 10:48 i dalej idac tym tropem.... www.youtube.com/watch?v=W6sE1L2laCc Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 11:37 007, jak tak patrzylam jak Norah sobie jedzie tym autkiem ta dluga pusta droga to mi sie przypomniala ta: www.youtube.com/watch?v=MwHkAtsh7yE tez pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 11:47 a mnie sie przypomniała od rasss ta... www.youtube.com/watch?v=9cyBJdBjFbg ale stwierdziłem,żeby nie dawać bo w nastroju nieco inna ale skoro zaczelismy ten wątek thelmy i luizy...to jedźmy dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 11:59 a mi ta :))) się przypomniała, bardzoooo lubię sobie prowadzic samochód przy tym :)) www.youtube.com/watch?v=GAr6RDOa_mY Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 12:08 a ta co śmierci szuka? och, nigdy nie widziałem zakończenia :-D))) he,he... mam nadzieję, że ty jeździsz uważniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 12:31 a tak się nastroiłam tymi sfeeterkami że znalazłam jeszcze to, tez fajne bardzo :) www.youtube.com/watch?v=lYnNA0X6CKM Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 12:34 szukalam tego: www.youtube.com/watch?v=e4OmkL8Fjn4 a przy okazji znalazlam to: www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 13:45 ach piekna Shania, ciekawe czy wciąż tak wygląda mnie aktualnie kreci takie odkrycie: www.youtube.com/watch?v=Kas9lMZA2m4 ewentaualnie w nowszym wydaniu: www.youtube.com/watch?v=8e7QIZYAigU Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 14:14 to dla równowagi pciowej, teraz PAN ciekawe, czy to cały czas ta sama awinjuada...? www.youtube.com/watch?v=MVhgmGcGqdE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 27.01.07, 09:13 www.youtube.com/watch?v=0teP99JFwjs Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia VI 08.02.07, 12:42 dlaczego ja jeszcze nie mam jej płyty? przecież jest...boska... www.youtube.com/watch?v=hA7LIJwcZDA&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek bardzo swietny tekst 08.02.07, 15:13 tu sa dwie piosenki, mnie chodzi o ta druga w kolejnosci: www.youtube.com/watch?v=Axc3tjwI0J0 Odpowiedz Link Zgłoś