Dodaj do ulubionych

bardzo przyjemna melodia

13.12.06, 14:28
nawet mi nie przeszkadza,że fałszują...

www.youtube.com/watch?v=HCYDkXgoAxk&mode=related&search=
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 14:52
      Lord, hear me now
      Junk boats and English boys
      Crashing out into the noise
      Electric fences and guns

You swallow me
      I'm just a pill on your tongue
      Up here on the nineteenth floor
      The neon lights make me numb

And late in a star's life
      It begins to explode
      And all the people in a dream
      Wait for the machine
      Pick the shit up keep things clean

Kid hang over here
      What you learning in school?
      Is the rise of an eastern sun
      Gonna be alright for everyone?

www.youtube.com/watch?v=Ir9x4E3fSDY&mode=related&search=
      tu już sie nauczył głos trzymać w ryzach

The radio station disappeared
      Music turned into thin air
      The DJ was the last to leave
      She had well conditioned hair
      Was beautiful but nothing really was there
      • around_the_sun Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 16:48
        To nie jest fałszowanie.
        Damon Albarn ma taki styl spiewania.
        Słuchając Blur mozna sie z tym oswoić.
        Jeden z moich najukochańszych zespołów.
        Blur znaczy.
    • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 19:15
      Aleś mi miodu nalał do serca tym kawałkiem. Tak mi się ciepło i dobrze zrobiło
      w ten smutny dzień.........
      • aga_ata Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 19:55
        I mnie:)
        • around_the_sun Re: bardzo przyjemna melodia 13.12.06, 23:33
          a pamiętacie mleczko?
          www.youtube.com/watch?v=dYJOF8drAkw
          • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia 14.12.06, 07:53
            Ja pamietam!!! Ile ja łez wylałam na tym klipie.... Wciąz nie mogę się pogodzic
            ze śmiercią mleczka :(((((( buuuuu.......
            • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia II 22.12.06, 10:02
              znacie? na pewno znacie
              nuvirgos.wrzuta.pl/audio/s88kNxJjXW/muzyka_filmowa_-_polskie_drogi
              • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia II 22.12.06, 10:13
                Znamy, znamy .....ech pięknie "gmerasz" drzejmsie :)
                • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia II 22.12.06, 11:05
                  :-D)))))))))
                  pięknie mówisz....

• drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia III 03.01.07, 13:19
                    tu proszę sobie kliknąc na Craiga Armstronga lisn albo łocz ale do łoczenia
                    raczej nie ma co...
                    bardzo przyjemnie sie słucha przy takiej pogodzie jak dziś

niewprawnym w słuchaniu informuje sie, że to ten pan od Zmasowanego Ataku!
                    www.kcrw.com/music/programs/mb/mb041021craig_armstrong/
                    • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia III 09.01.07, 08:54
                      Jej, jak to się stało że teraz to dopiero znalazłam? Piękne:) Pisałam Ci już że
                      cudnie gmerasz oj cudnie....
                      • dzidzia_bojowa Re: bardzo przyjemna melodia III 09.01.07, 09:21
                        To ja dla melancholików polecam coś takiego:
                        Morte Macabre- Lullaby
                        - '' - -Apoteosi Del Mistero
                        oraz
                        Sigur Ros- G-Englar, oraz inne kawałki tego skandynawskiego zespołu(czysta
                        psychodelia). Polecam również Paatos i ich "Hypnotique". Spisuje tytuły z mojej
                        listy na pulpicie i nie wiem jak to zalinkować.
                        • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 16:55
                          to samo a jednak nie to samo
                          www.youtube.com/watch?v=7gw1SpxVjfU
                          www.youtube.com/watch?v=YEmTATzAMUY&mode=related&search=
                          • forumowicz_pospolity Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 17:00
                            Dzejms a pamietasz jak zes mi kiedys nucił na komorce tą melodię
                            w ramach szukania kompozytora , tytułu itp?
                            ta pani robi to lepiej niż ty;))
                            swietna rzecz, nawiasem mówiąc:)
                            www.youtube.com/watch?v=bmYRQWYlDbM
                            • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 17:58
                              KRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLU ZŁOOOOOOOOOOOOTY!!!
                              dzięki!
                              ale w to ze jest lepsza ode mnie nie wierzę!
                              -komórki nie ma.
                              :-[

poza tym śpiewać w mp3 albo asx jest trudniej niż w audio!

a co pan na to?
                              www.youtube.com/watch?v=KoAUY5IUtHo&mode=related&search=
                              • forumowicz_pospolity Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 18:15
                                drzejms-buond napisał:

> KRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLU ZŁOOOOOOOOOOOOTY!!!
                                > dzięki!
                                > ale w to ze jest lepsza ode mnie nie wierzę!
                                > -komórki nie ma.
                                > :-[
                                >
                                > poza tym śpiewać w mp3 albo asx jest trudniej niż w audio!
                                >
                                > a co pan na to?
                                > www.youtube.com/watch?v=KoAUY5IUtHo&mode=related&search=

Joan Sutherland legenda na legendy, to nie moze byc złe:)
                                to jeszcze hit z Czarodziejskiego Fletu, Edita Gruberova, też znana
                                spiewaczka
                                www.youtube.com/watch?v=EGVMBIYO_3s
                                • romcia.p Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 23:30
                                  geniusz Wolfganga w pełnej krasie

a skoro panowie mówią o operze to tutaj jedna z piękniejszych arii kobiecych:
                                  www.youtube.com/watch?v=i38Tarks9ns&mode=related&search=
                                  a tu Andrju Lepper w roli Pinkertona w ciekawym filmiku:
                                  www.youtube.com/watch?v=OsNPEDGJz38&mode=related&search=
                                  • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia IV 12.01.07, 14:29
                                    romcia.p napisała:

> geniusz Wolfganga w pełnej krasie
                                    >
                                    > a skoro panowie mówią o operze to tutaj jedna z piękniejszych arii kobiecych:
                                    > www.youtube.com/watch?v=i38Tarks9ns&mode=related&search=
                                    > a tu Andrju Lepper w roli Pinkertona w ciekawym filmiku:
                                    > www.youtube.com/watch?v=OsNPEDGJz38&mode=related&search=

ojej!
                                    Panna Motylańska rzeczywiscie...w krasie pełnej
                                    rzekłbym piękno w klasycznej postaci(?)

przejąłem się
                                    :'-[

musze pogóglać: pjotr sapegin.dobry jest!
                            • romcia.p Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 22:51
                              forumowicz_pospolity napisał:

> Dzejms a pamietasz jak zes mi kiedys nucił na komorce tą melodię
                              > w ramach szukania kompozytora , tytułu itp?
                              > ta pani robi to lepiej niż ty;))
                              > swietna rzecz, nawiasem mówiąc:)
                              > www.youtube.com/watch?v=bmYRQWYlDbM

Drzejms,to ty potrafisz zanucic coś takiego???
                              opadła mi szczęka z podziwu,muszę ją czymś podwiązac
                              • forumowicz_pospolity Re: bardzo przyjemna melodia IV 11.01.07, 23:02
                                romcia.p napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
                                >
                                > > Dzejms a pamietasz jak zes mi kiedys nucił na komorce tą melodię
                                > > w ramach szukania kompozytora , tytułu itp?
                                > > ta pani robi to lepiej niż ty;))
                                > > swietna rzecz, nawiasem mówiąc:)
                                > > www.youtube.com/watch?v=bmYRQWYlDbM
                                >
                                > Drzejms,to ty potrafisz zanucic coś takiego???
                                > opadła mi szczęka z podziwu,muszę ją czymś podwiązac
                                >

wlasciwie to gwizdał z tego zo pamietam
                                i tylko dzieki mojej wyobrazni muzycznej mogłem skojarzyc o co chodzi;)))
                                • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 25.01.07, 10:46
                                  melodia przyjemna a i obrazek niczego sobie
                                  www.youtube.com/watch?v=0rfL00UCANA
                                  szczególnie salomoty bardzo mi się podobają
                                  • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 25.01.07, 10:59
                                    bardzo bardzo ładne, aj jak mi się dobrze na duszy zrobiło.....
                                    Śnieg za oknem pruszy, gorąca herbata w kubku.......
                                    Drzejms potrafisz zaczarować chwilę :))
                                    • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 10:41
                                      to ,trzymając się nastroju...
                                      odganiamy zimę
                                      www.youtube.com/watch?v=LOi8CckrXCY
                                      • scoutek Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 10:48
                                        i dalej idac tym tropem....
                                        www.youtube.com/watch?v=W6sE1L2laCc
                                        • scoutek Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 11:37
                                          007, jak tak patrzylam jak Norah sobie jedzie tym autkiem ta dluga pusta droga
                                          to mi sie przypomniala ta:
                                          www.youtube.com/watch?v=MwHkAtsh7yE
                                          tez pasuje....
                                          • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 11:47
                                            a mnie sie przypomniała od rasss
                                            ta...
                                            www.youtube.com/watch?v=9cyBJdBjFbg
                                            ale stwierdziłem,żeby nie dawać bo w nastroju nieco inna
                                            ale skoro zaczelismy ten wątek thelmy i luizy...to jedźmy dalej...
                                            • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 11:59
                                              a mi ta :))) się przypomniała, bardzoooo lubię sobie prowadzic samochód przy
                                              tym :))
                                              www.youtube.com/watch?v=GAr6RDOa_mY
                                              • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 12:08

a ta co śmierci szuka?
                                                och, nigdy nie widziałem zakończenia
                                                :-D)))
                                                he,he...
                                                mam nadzieję, że ty jeździsz uważniej.
                                                • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 12:31
                                                  a tak się nastroiłam tymi sfeeterkami że znalazłam jeszcze to, tez fajne
                                                  bardzo :)
                                                  www.youtube.com/watch?v=lYnNA0X6CKM
                                                • scoutek Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 12:34
                                                  szukalam tego:
                                                  www.youtube.com/watch?v=e4OmkL8Fjn4
                                                  a przy okazji znalazlam to:
                                                  www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&mode=related&search=
                                                  • jj_krewetka Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 13:45

ach piekna Shania, ciekawe czy wciąż tak wygląda

mnie aktualnie kreci takie odkrycie:
                                                    www.youtube.com/watch?v=Kas9lMZA2m4
                                                    ewentaualnie w nowszym wydaniu:
                                                    www.youtube.com/watch?v=8e7QIZYAigU
                                                  • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia V 26.01.07, 14:14
                                                    to dla równowagi pciowej, teraz PAN
                                                    ciekawe, czy to cały czas ta sama awinjuada...?
                                                    www.youtube.com/watch?v=MVhgmGcGqdE&mode=related&search=
                                                  • jolecka-22 Re: bardzo przyjemna melodia V 27.01.07, 09:13
                                                    www.youtube.com/watch?v=0teP99JFwjs
                                                  • drzejms-buond Re: bardzo przyjemna melodia VI 08.02.07, 12:42
                                                    dlaczego ja jeszcze nie mam jej płyty?
                                                    przecież jest...boska...
                                                    www.youtube.com/watch?v=hA7LIJwcZDA&mode=related&search=
                                                  • scoutek bardzo swietny tekst 08.02.07, 15:13
                                                    tu sa dwie piosenki, mnie chodzi o ta druga w kolejnosci:
                                                    www.youtube.com/watch?v=Axc3tjwI0J0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka