sanyu 13.12.06, 15:21 znacie jakis dobrze zaopatrzony sklep tego typu? chodzi mi o filmy, książki itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: sklep internetowy 13.12.06, 17:45 a czego konkretnego szukasz? moze bede umiała pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: sklep internetowy 13.12.06, 17:49 to dość ciężkie polowanie, poszukuję filmów Bollywodzkich ale mimo że na allegro troche ich jest, nie ma tego czego konkretnie szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: sklep internetowy 13.12.06, 18:47 rozumiem ze interesuja Cie tylko polskie sklepy?? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: sklep internetowy 14.12.06, 16:11 w Merlinie powinni mieć przynajmniej te Bollywoody, które wyszły w Polsce, bo sama zamawiałam ostatnio. poza tym są w Empikach. a po więcej info radzę zajrzeć na Bollywood.pl, tam się roi od znawców tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: sklep internetowy 14.12.06, 21:00 haha..:) sama jestem zarejstrowana na bollywood.pl, ale nic nie pomaga jak oni oglądają sobie te filmy w necie albo ściągają z Indii :( a ja zgapiłam i tylko kilka przywiozłam, a teraz mam głoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: sklep internetowy 15.12.06, 09:50 ha :) wobec tego welcome to amazon.co.uk :) niestety, w polskich sklepach netowych można kupić tylko te filmy, które u nas wyszły, a jest ich raptem kilka. czasami się coś innego na Allegro pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś