Gość: ala IP: 192.168.0.* 18.11.01, 18:28 ktore szczerze zglosza sie i odpowiedza na anons np "Szukam mezczyzny..." ? Czy moze nie warto tu wogole zagladac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 18.11.01, 18:29 warto, ale alu, w ogole piszemy oddzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: 192.168.0.* 18.11.01, 18:35 czort napisał(a): ale alu, w ogole piszemy oddzielnie. ........................... Tak Czort? i to jest najwazniejsza sprawa ktora trzeba poruszyc odpowiadajac na moj post??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 18.11.01, 18:36 dla mnie tak, ale spadam, zycze owocnych poszukiwan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: 192.168.0.* 18.11.01, 18:39 czort napisał(a): > dla mnie tak, ale spadam, zycze owocnych poszukiwan acha, juz przynajmniej wiem co uwazasz za wartosci nadrzedne. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 18.11.01, 18:30 Czy mozesz powtorzyc czego szukasz??? Ja tu mezczyzny nie znalazlam, ale Kitka dostalam w losowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: 192.168.0.* 18.11.01, 18:37 Czy tak sie juz przyzwyczailiscie do zabawowego slowotoku ze naprawde nikt szczerze i powaznie nie potrafi odpowiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
gn0836 Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 18.11.01, 18:39 Szansy nie ma żadnej, ale za to jest zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 18.11.01, 18:39 my tu wszyscy na powaznie slowotokujemy..... zwlaszcza wieczorkiem..... a jeszcze lepiej w pracy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 18:41 hmmm powiem tak, moim zadaniem jest trudno kogos tu znalezc, tymbardziej gdy sie wchodzi tutaj z takim zalozeniem...chyba wiecej jest tu kobiet, jednak. zerkajac w przeszlosc niedaleka, niejaki pan x szukal tu kobiety (raczej do konwersacyj niz przeniesienia tego do realu)i chyba znalazl, jak to wyglada w druga strone nie wiem ale watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: 192.168.0.* 18.11.01, 18:59 Jest to forum towarzyskie , nastawione na poznawanie sie roznych osob , mysle ze nikt nie przychodzi tu z "zalozeniem".. ale wiele osob przychodzi z nadzieja. Nie wiem co sie tu stalo. Jakis czas temu bylo tu sporo osob "szukajacych" i troche powagi a troche zabawy.. czy ta forma forum juz bezpowrotnie odeszla w zapomnienie? Czy jest szansa ze na powazne ogloszenie czy temat dostanie sie powazne odpowiedzi? Czy tylko mozna liczyc na wykpienie , zarty , wulgarnosc ...i to zapewne ze strony kilku nickow tej samej osoby?? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 18.11.01, 19:04 wkrotce planowane jest rowniez oblezenie przez Lige forum zdrowie psychiczne.. Pasi kobitko????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Cha,cha,cha!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 19:14 Moze cos wyciac komus??????????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Wracajac do tematu: IP: 192.168.0.* 18.11.01, 19:18 onlyania napisał(a): > wkrotce planowane jest rowniez oblezenie przez Lige forum zdrowie psychiczne.. > Pasi kobitko????? Skad ta agresja i histeria u Ciebie? Pooddychaj gleboko moze Ci przejdzie a jak chcesz rozmawiac to proponowalabym na temat ktory tu dalam , przepychanki slowne i babskie obgadywanie mnie nie interesuja , swoja droga ciekawy watek mi stworzylas - tylko skad Yy w nim wzielas tyle danych o mnie ? dosyc schematyczny tok myslenia wykazalas. Prosze wiec przeczytaj jeszcze raz temat zanim odpowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wracajac do tematu: 18.11.01, 19:27 A to oddychanie i walke z agresja na AA trenowalas ze tu kolezanki pouczasz... A agresja z mojej strony? A to dlatego ze moj Kitek to wojak i jak sobie odreagowywuje to sobie tak rzucamy sprzetem domowym..... A zreszta tu cala liga lubi sobie powrzucac i nikt nie narzeka na brak znajomosci.... A zeby ci jeszcze nosek przytrzec to powiem ci jedno ze ja znalazlam tu kilka osob ktorych sobie bardzo cenie, i o to mi chodzilo.... A zeby ci jeszcze bardziej przypiec to ci powiem ze jak pierwszy raz weszlam na forum to i mnie tu skrzyczli ze hej bo bee bylam... Daj sie dziewczyno z jakies dobrej strony poznac to na pewno nikt ci tu krzywdy nie zrobi a osob poznasz tyle ze trudno ci bedzie maile czytac.... Jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Cha,cha,cha!!! 18.11.01, 19:19 moze przyloz skalpelek do zalozen i tnij ... fru..... wiadereczko zakrwawionych zalozen o tam w kacie postawimy na przestroge innym i na dobra wrozbe :-)))) uklony niskie samantko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Cha,cha,cha!!!Bachuu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 19:23 czesc Bachuu drogi brachu!!! gdzie byles jak Cie nie bylo!!!! Tu jak widzisz zrobil sie zaklad psychiatryczny dla ciezkich przypadkow.Ale ,co tam!ja ich wszystkich wylecze..tym oto skalpelem!!!:))))Doktorowa Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Cha,cha,cha!!!Bachuu 18.11.01, 19:34 ajc.. nie wymachuj tak tym skalpelem auuuu. to moja klawiatura !! no i co wiadro sie wylalo ! kto sprzata ? ja ide do pana doktora coby zdrowie podleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Cha,cha,cha!!!Bachuu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 20:57 Bachuu!jestem specjalista! potrzbujesz pomocy?Moze trepanacje zrobic? Nie iiiidz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Cha,cha,cha!!!Bachuu IP: *.lot.pl 19.11.01, 21:11 no no po tym jak klawiatura lekko dycha i Lekarz (nie rzeznik) doszyl mi paluszki, wracam :-)))) samanto droga czy z ta trepanacja jakies insynuacja :-o ? nie dam czaszki nie dam, moja ci ona szczesciem do szczecina kawalek i jakby co mozna sie od monitora odsunac uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Cha,cha,cha!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 19:20 sammy, forward ozył, chodź na Romantice aLU TERAZ DO cIEBIE, BO TO TWÓJ WATEK. SZCZERZE MÓWIĄC NIE WIEM CZY ZNAJDZIESZ TU SOBIE E KOGOŚ, JA TO FORUM ODWIEDZAM DOPIERO OD TYGODNIA. mOŻE POPATRZ W STARSZYCH WĄTKACH? A MOŻE PÓJDŹ NA CZAT? ALBO WEJDŻ NA FORUM "MĘŻCZYZNA" I ZAŁÓŻ NOWY WĄTEK, MOŻE TAM SIĘ TO SPOTKA Z WIĘKSZYM ZAINTERESOWANIEM? POZDRAWIAM SERDECZNIE, NIE ZNIECHĘCAJ SIĘ KAKDOO PS - JA TEŻ ROBIE LITERÓWKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Cha,cha,cha!!!Kakadoo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 19:24 A czego tak krzyczysz papuzko???;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 19:20 oki z nadzieja, ze moze tu sie uda ale jesli ktos zapoda posta pod tytulem szukam.......to juz to wyglada inaczej niz jesli ie wlaczy do pogaduch na rozne tematy i tam z kims nawiaze pozytywne relacje to bardziej naturalne znajdowanie kogos kto mysli podobnie jak ty, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: 192.168.0.* 18.11.01, 20:11 Gość portalu: ach napisał(a): > oki z nadzieja, ze moze tu sie uda > ale jesli ktos zapoda posta pod tytulem szukam.......to juz to wyglada inaczej > niz jesli ie wlaczy do pogaduch na rozne tematy i tam z kims nawiaze pozytywne > relacje > to bardziej naturalne znajdowanie kogos kto mysli podobnie jak ty, prawda? Tak, ale pod warunkiem ze na forum istnieje roznorodnisc tematow i szacunek wypowiedzi. Nie ma dla mnie sensu naginanie wlasnych wartosci zeby znalezc szersze audytorium , nie o to mi chodzi chodz w przypadku forum byloby banalnie latwe. Bawic sie mozna , ale mysle ze istnieja pewne granice. Sledzenie wypowiedzi roznych osob po roznych watkach by je poznac - to czas, czas ktory nie kazdy moze moc poswiecic . Zreszta -oferty typu "szukam" to oferty konkretne ale nikt nie czyta ich jako "jutro slub". Jest to jedynie pewien sygnal o potrzebach co nie znaczy ,ze nie zostanie sie tylko na stopie kolezenskiej. Mysle ze jest troche osob ktore tu zagladaja wlasnie z nadzieja na znalezienie bratniej duszy ale moga sie zrazic monotematycznoscia czy forma odpowiedzi, czy wlasciwie brakiem rozmowy jako takiej , prowokacje zas prowadza do nieufnosci. Znalezc kogos kto mysli podobnie jak ja?...o ile tu jeszcze zagladaja takie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
knut Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 18.11.01, 21:20 Szansa na pewno jest. Ja też tu czasem zaglądam z nadzieją i chetnie porozmawiam z Tobą. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qocur Szansa jest ... IP: *.*.*.* 19.11.01, 09:16 ...ale będzie jeszcze większa, jeśli umożliwisz ewentualnym zainteresowanym np. napisanie do Ciebie maila. Bo tak publicznie niewielu ma odwagę się przyznać, że też się "rozglądają"... Bezpieczniej się wymądrzać lub wygłupiać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alaala Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 19.11.01, 19:39 Gość portalu: qocur napisał(a): .... Bo tak publicznie niewielu ma odwagę się przyznać, > że też się "rozglądają"... Bezpieczniej się wymądrzać lub wygłupiać ;-) knut, qocur, inn ..., dzieki :-) Lepiej tkwic w zludzeniach, ze moze ktos tu doceni i cos sie zdarzy niz wziac sprawy w swoje rece? Nie widze nic zlego w tym, ze tu mowie otwarcie o moich potrzebach, nie licze na cuda, licze na szczerosc, a najchetniej szczerosc polaczona z humorem. Bo gdzie sa granice forumowych zabaw? Zastanawialam sie ostatnio... nietrudno tu kogos oszukac, jak daleko mozna sie posunac chocby juz w prywatnej korespondencji? Czy nie poprowadzi sie dalej gry? Zasady... Latwo sobie igrac uczuciami innych i nawet nie pomyslec o tym co czuje ta druga osoba. W ktoryms momencie by nalezalo powiedziec stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 22:02 Powiem tak: na szczerosc to ty nie licz... tutaj w ogole nie ma na co liczyc... ...porzuc wszelka nadzieje... i tak nic nie znajdziesz, no chyba że guza :) he he he........ Najlepiej od razu uzbroic sie w tarcze antyrakietowa :))), tak na wszelki "przypadek"... Tutaj wszystko ma swoje dwie strony i nic nie jest takie jak sie pozornie wydaje...ale... zawsze warto przylaczyc sie do nowej zabawy -zabawy w okablowanym, wyzwolonym spoleczenstwie... (podobno internet nas wyzwala... podobno...) no to pa. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 22:22 Porzućcie wszelką nadzieję Wy, którzy tu wchodzicie? Gdyby człowiek wiedział, że upadnie to by się wcześniej położył! Olgo, każdy ma swoje intencje wchodząc tutaj. A jeśli szuka kogoś bliskiego, to co w tym złego? Jego prawo. A nuż? Nigdy nic nie wiadomo. Nie mówie, że foruma, czaty i inne formy netowego poznania są optymalne i dają jakikolwiek procent gwarancji, że sie uda. Ale od razu kasować na wejściu szanse powodzenia to zbytni sceptycyzm. Jeśli ktoś jest otwary, dobrze sie bawi, to dlaczego nie może natknąć się na istotę, którą chciałby poznać na żywo? A jeśli nic z tego nie będzie... to zostanie sympatyczna znajomość i już. Troche więcej optymizmu i wiary w ludzi może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: 10.1.2.* 19.11.01, 22:27 Witaj Pomeranko:)Więc jednak żywi nie tracą nadziei;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 22:32 Póki żyja to nie tracą. Witaj Crimenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: 10.1.2.* 19.11.01, 22:38 A poza tym ci co mówią nie wiedzą, a ci co wiedzą nie mówią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 22:43 I mówią, nie wiedząc o czym mówią:) A drudzy wiedzą, czego mówić nie nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: 10.1.2.* 19.11.01, 22:48 Braterstwo dusz czy co?Rozumiemy się bez słów.To chyba nie przypadek, że mnie wylosowałaś;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 22:56 Rozumiem, że nie zgłaszasz reklamacji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: 10.1.2.* 19.11.01, 23:06 Alez skąd.Przeciez ciagle żyję:)Widzisz jak się dobraliśmy.A tu się pytaja czy to możliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:10 No,Cukiereczku!nasrales sobie u Doktorowej! Wlasnie sie habilituje wiec czytac umiem.Serdeczne zyczenia dla mlodej pary! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 23:23 To ja się wymknę po angielsku... Dobranoc. :) P.S. Sam: Doktorowa to żona doktora. Ty jesteś Pani Doktor jeśli już. Tak dla porządku tylko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: 10.1.2.* 19.11.01, 23:27 Ale wpadka.Pomeranka mnie nie zjadła, to mnie teraz Samanta pokroi.Dobranoc Pomeranko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 23:31 Samanta dba, żeby mi w gardle nie stanęło. :)) Dobranoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:33 Kobito!On i tak by Ci bokiem wyszedl gad jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ach, zabawa nasza codzienna...c IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:31 I dobrze ze Cie nie zjodla bo nie mialabym co kroic !I co masz na swoje usprawiedliwienie ,he???? tak se na boczku ,za pleckami ,z Modlicha???? A mowil ze kocha ,zboj jeden! Podyndz ino do mnie to Ci cos utne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:29 Ty Modlicha nie wymiekaj ino se konwersuj!Ja ino skalpel podostrze i zdybie go gdzies pozniej w katku!Jo tam Ciebie chlastac nie beda! Jak trza to i dziecioka do chrztu potrzymom ale zemsta musi byc .Potne tego pijanice niewiernego!!!;))) Ps.Tyyy...Modlicha ,ja sie wyglupiam a Ty tak serio????No przestan!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 23:36 Sam, wymiękam czasowo, bom dziś w nocy do czwartej z Crimenem konwersowała. (Tylko nie łój Mu skóry!!!). Idę spać, bo dziś jak zombi w pracy wygladałam i takowoż sie czułam. Dziś skrucha i szybkie lulu. Dobranocek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:43 Ja tez ide >pa! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: ach, zabawa nasza codzienna... 19.11.01, 23:37 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Ty Modlicha nie wymiekaj ino se konwersuj!Ja ino skalpel podostrze i zdybie go > gdzies pozniej w katku!Jo tam Ciebie chlastac nie beda! Jak trza to i dziecioka > > do chrztu potrzymom ale zemsta musi byc .Potne tego pijanice niewiernego!!!;))) > Ps.Tyyy...Modlicha ,ja sie wyglupiam a Ty tak serio????No przestan!:))) Notak, czego ja sie dowiaduje, skalpelek, i to dlatego po nocach nie spicie! Ale cicho sza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: 10.1.2.* 19.11.01, 23:44 I zaufaj tu kobiecie.Jednej miało nie byc, a druga miała nic nie mówić.A teraz wszystko na mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:47 No to wpadles crimenku .....Hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ach, zabawa nasza codzienna... 20.11.01, 00:36 No bo ja taki szczery i łatwowierny jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 00:38 ja najwyrazniej tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Ad Pomeranka / Re: ach, zabawa nasza codzienna... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 19:33 witaj! > Gdyby człowiek wiedział, że upadnie to by się wcześniej położył! ...gdybym wiedziala, ze tutaj wyladuje... tez bym sie wczesniej polozyla > Olgo, każdy ma swoje intencje wchodząc tutaj. ano ma, to oczywiste... > (...) od razu kasować na wejściu szanse powodzenia to zbytni sceptycyzm. coz, sceptycyzm (w potocznym znaczeniu tego slowa) ma tutaj szczegolne zastosowanie... > Jeśli ktoś jest otwary, dobrze sie bawi, to dlaczego nie może natknąć się na > istotę, którą chciałby poznać na żywo? moze i moze... gdzies trafnie zauwazylas, ze "nigdy nic nie wiadomo" (z tym sie zgadzam, od zawsze)... dodam jeszcze, ze poza forum _n a j c z e s c i e j_ nie ma przedstawien tego, co tutaj sie nam wydaje > A jeśli nic z tego nie będzie... to zostanie sympatyczna znajomość i już. > Troche więcej optymizmu i wiary w ludzi może... nie do konca masz racje, ale coz... powiem krotko: sa dwie strony tego samego arkusza... jest tez schemat: oszukujacy-oszukany! -pamietaj o tym... ...i tym akcentem koncze te "tonizujace" rozwazania pozdrawiam olga Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Ad Pomeranka / Re: ach, zabawa nasza codzienna... 22.11.01, 10:45 Gdzieś sie po drodze zagubił mi Twój post... Czyli tak: dużo dystansu i czujności ale z małą szczelinką i odrobina nadziei. Oszukiwany-oszukiwana... cóż, gdzie rąbią tam wióry lecą, kto nie ryzykuje ten nie je, żyje sie raz, nie ma tego złego co by na dobre... i tak dalej. Prochu nie wymyślimy. Ludzie chcą czegoś więcej i cokolwiek nie powiemy, będą tego chcieć. I szukać, szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Dzis mnie wzielo na wspomnienia.. 20.11.01, 11:36 ...wiec opowiem Ci zdarzenie sprzed paru lat. W czasie studenckich Juwenaliow moi znajomi zastanawiali się nad przebraniem na pochod Juwenaliowy. Podczas wesolej imprezy w przeddzien , wpadli na swietny pomysl: /akurat przez polityczna scenie Polski przetaczala się afera Olina..../ Z przescieradel zrobili wiec plaszcze , z kartonu maski z wycietymi otworami na oczy...i powstal Kuklux Klan... z desek zbili szubienice z napisem „Olin” , przywiazali sznur ,...na petli powiesili duza maskotke kudlatego Alfa,.. Zabawa była naprawde swietna, pomysl i stroje robily furore..wszyscy byli zachwyceni..ustawialy się kolejki do zdjec z Kuklux Klanem i szubienica.... Tylko jedno dziecko zaczelo histerycznie plakac gdy zobaczylo na szubienicy swojego ulubionego Alfa....ale to tez było zabawne. I wszystko było super ,,,do momentu az podeszla drobna przygarbiona staruszka.. Smutnym , niesmialym glosem powiedziala: „ ....tak,...jestescie mlodzi, bawicie się , bawcie się ...ale wiecie ...tam.. czlowiek,,, uszanowac czlowieka....ta szubienica,.. ja jeszcze pamietam,...” ...i pokazala wytatuowany na przedramieniu numer z obozu koncentracyjnego... W tym momencie spojrzeli troche inaczej na swietna zabawe z Kuklux Klanem, szubienica i Alfem. Poczatkiem calej historii była „glupawka” i zabawa a na drugi dzien jedna z gazet opublikowala ich zdjecie i przypisala im dosyc radykalne poglady polityczne. Dlatego nawet bawiac się warto myslec o skutkach. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Dzis mnie wzielo na wspomnienia.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:40 Slonce Ty moje!Toz my tu nikogo nie wieszamy!...czasami kroimy ale tylko w celach naukowych!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: Dzis mnie wzielo na wspomnienia.. 20.11.01, 12:35 Samanta!! Ty jak zwykle bierzesz wszystko do siebie ;))))) Nawet spokojnie nie mozna sobie pofilozofowac..;)) pozdrawiam. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Dzis mnie wzielo na wspomnienia.. 21.11.01, 02:37 malena+ napisał(a): > Samanta!! Ty jak zwykle bierzesz wszystko do siebie ;))))) > Nawet spokojnie nie mozna sobie pofilozofowac..;)) > > pozdrawiam. > pa. A ja potrafie odroznic plewy od zlota!(Tak,tak,do siebie mowie) Ali radze uzywac sita z drobnymi oczkami,a Ciebie maleno+, pozdrawiam z podziwem! Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 20.11.01, 14:08 szansa jest... tylko po co..? Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Czy na tym forum ? 20.11.01, 19:50 Tak!Wystarczy odroznic plewy od ziaren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Czy na tym forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 01:51 avalanche napisał(a): Tak! Wystarczy odroznic plewy od ziaren. he he... znaczy: interenetowego idiote od "porzadnego obywatela" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Czy na tym forum ? 21.11.01, 02:03 Czesc, Olga. He,he,Ty jestes ziarenko zlota.Wielki nuget,stanelas w gardle co niektorym,co? Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Czy na tym forum ? 21.11.01, 02:08 "internetowi idioci" biora "zloto na zab" i traca niestety,na szczescie ziarna nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 21.11.01, 02:11 ..wiem,wiem glupich nie sieja,........he,he,zgadlem?To tak na dobry poczatek,z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga ad avalanche IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 08:52 czesc avalanche he he he... odpowiedz bym musiala sformulowac w innym systemie "znakow", ale... daruje sobie, bo wytworzy sie niepotrzebny konflikt miedzy "znakiem jezykowym" a "znakiem ikonicznym"; a teraz ad rem... dowcip polega nie na tym, by przeczytac, ale by potrafic nawiazac do przeczytanego; ufam, ze uzbrojony w wiedze, wyjdziesz na prawdziwego uczonego; bez zmruzenia powiek wiadomo, ze ziaren faktycznie nie brakuje... zgadles zgadles zgadles... bravo! he he... slyszalam, ze rozrzucasz orzeszki... dobrego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: ad avalanche 24.11.01, 20:40 Gość portalu: Olga napisał(a): > > czesc avalanche > > he he he... odpowiedz bym musiala sformulowac w innym systemie "znakow", ale... > > daruje sobie, bo wytworzy sie niepotrzebny konflikt miedzy "znakiem jezykowym" > a "znakiem ikonicznym"; a teraz ad rem... dowcip polega nie na tym, by > przeczytac, ale by potrafic nawiazac do przeczytanego; ufam, ze uzbrojony w > wiedze, wyjdziesz na prawdziwego uczonego; bez zmruzenia powiek wiadomo, ze > ziaren faktycznie nie brakuje... zgadles zgadles zgadles... bravo! he he... > slyszalam, ze rozrzucasz orzeszki... > dobrego dnia zycze he,he,najwazniejszym znakiem dla mnie,to jest ten,ze zyjesz.....jeszcze:) w tym wirze:) Tak jak madra kura ,Ala sobie podziobie tu i owdzie,do dzioba wezmie tylko sprawdzone. Jezeli uwazasz orzeszki za ziarna........to posiac moge,kto nie posieje ten nie zbierze,hm. Pozdrawiam Ten Dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: ad avalanche IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:11 > he,he,najwazniejszym znakiem dla mnie,to jest ten,ze zyjesz.....jeszcze:) > w tym wirze:) znak musi byc dany, nadany... czy to jest znak? (coz, z tym roznie bywa) ...ano sa dwie mozliwosci... krotko mowiac: mozna skalniac sie ku pierwszej, mozna ku drugiej, ale... jedno jest pewne... he, he... masz racje... znaki z nieba i z ziemi o tym, ze zyje > Jezeli uwazasz orzeszki za ziarna........to posiac moge,kto nie posieje ten nie > zbierze,hm. hm... orzeszkami (co najwyzej) mozna necic wiewiory a propos siania, zbierania: a i tak na koniec wyjdzie od czego trzeba bylo zaczac... dobra, musze konczyc, bo... a bo, no wlasnie... tak tak... ja to sie lepiej wczesniej poloze... :) ach szkoda, ze ten pomysl niewykonalny... > Pozdrawiam Ten Dzien. aha... tam zas, gdzie konczy sie dzien zaczyna sie noc... dobrej nocy zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avalanche Re: ad Olga IP: *.qc.sympatico.ca 29.11.01, 17:00 czytalem,czytalem,...raz,drugi,a nawet trzeci.......i nic nieeee.... zeby nic,raczej orzeszek ze srodkiem,jest ze mnie siewca i neciciel wiewiorek.Tak sobie mysle.......,ze to wlasciwie historia bez konca.... ja zasieje,Ty oslonisz,...... szansa niech sobie rosnie czy przyznanie racji,jest mile widziane? czy mozna wylaczyc wyobraznie?.......nie,nie, ......ide bezglosnie, na dwoch lapkach,dwa orzeszki.......czy nie za wiele? W Ten Dzien, oslaniam Noc .....spokojnej nocy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:42 Pozostaje biuro rzeczy znalezionych,albo okreslenie kogo szukasz,inaczej kogo chcialabys poznac,wiek,cel,ect,ect Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Tak sobie poteoretyzuje...../doswiadczeniowo/ 22.11.01, 10:25 Olgo ....wiec nie ma na co liczyc wg Ciebie? A ja /licze/ ,ze nie masz do konca racji. ;) Po zabawie w Wesolym Miasteczku..z Gabinetu Luster.. na ogol wychodza...normalni ludzie.. Ale na pewno masz racje co do tarczy antyrakietowej.....bez niej lepiej tu nie zagladac bo może zabolec.... Nadzieja matka glupich ale kto w zyciu nie zrobil nigdy jakiejs glupoty ?;))) ... nadzieja nie jest rownoznaczna z naiwnoscia a zbytnim sceptycyzmem zamyka się wiele drzwi /otwartych czy tylko uchylonych/... bez wysilku nic sie nie otrzyma ...wiadomo ...to co dla jednych jest zabawa dla innych jest zyciem wiec warto uwazac...na skutki uboczne .. ale może sceptycyzm na stoicyzm zamienic? pa Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Tak sobie poteoretyzuje...../doswiadczeniowo/ 24.11.01, 20:27 malena+ napisał(a): > Olgo ....wiec nie ma na co liczyc wg Ciebie? A ja /licze/ ,ze nie masz do konca > > racji. ;) > Po zabawie w Wesolym Miasteczku..z Gabinetu Luster.. na ogol > wychodza...normalni ludzie.. > > Ale na pewno masz racje co do tarczy antyrakietowej.....bez niej lepiej tu nie > > zagladac bo może zabolec.... > > Nadzieja matka glupich ale kto w zyciu nie zrobil nigdy jakiejs > glupoty ?;))) ... nadzieja nie jest rownoznaczna z naiwnoscia a zbytnim > sceptycyzmem zamyka się wiele drzwi /otwartych czy tylko uchylonych/... bez > wysilku nic sie nie otrzyma > > ...wiadomo ...to co dla jednych jest zabawa dla innych jest zyciem wiec warto > uwazac...na skutki uboczne .. > ale może sceptycyzm na stoicyzm zamienic? > pa ....moge cos dodac,Maleno? Do odwaznych swiat nalezy,lepiej zbytnio nie chamowac,niech pobudzanie ma odrobine wiecej do powiedzenia.Tak jest w moim przypadku. Wiadomo ,najwazniejsza jest zdrowa doza sceptycyzmu,dyskretne obserwowanie tez ma swoj urok i jakze jest bezpieczne. Zreszta grunt to wiedziec kiedy sie wycofac,by nie bylo zbyt bolesnych skutkow ubocznych,czesto niezamierzonych efektow. Chyba ,ze sie idzie na calosc w mysl zasady-"raz kozie smierc". A zreszta,co komu pisane..... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dalajlama Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 24.11.01, 14:05 Gość portalu: ala napisał(a): > ktore szczerze zglosza sie i odpowiedza na anons np "Szukam mezczyzny..." ? > Czy moze nie warto tu wogole zagladac? TAK .OKRESL PO CO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 00:26 jasne, ze jest ino trzeba powiedziec gdzie maja odpowiadac, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob IP: *.zagr.am.wroc.pl 27.11.01, 09:02 O, rany, ALA, ale ci dołożyli. To tylko potwierdza moją teorię, że na forum są sami nienormalni albo emocjonalnie niedojrzali. Dobrze, że ktoś im kiedyś pokazał komputer. Przynajmniej w taki sposób przeżywają swoje życie. A poza światem wirtualnym? Nie wiem, chyba znają tylko corn flakes!!! ivorish@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alaala Re: Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 28.11.01, 15:38 Dziekuje za troske. Jestem już odporna na "dokładanie". Pozdowienia dla wszystkich. Jutro dodam więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
alaala Czy na tym forum jest szansa na znalezienie osob 29.11.01, 20:11 Podsumujmy. Temat brzmiał :[jak widać u góry] Tym którzy wchodzą tu po raz pierwszy szukając np. męża zalecam być gotowym na: 1.krytyką pisowni , ortografii etc. 2.jawną agresję i niczym nie uzasadnione ataki 3.wykpienie potrzeb i otwartości [w moim przypadku polecam tez lekture załozonego przez niechętne mi osoby wątku "Kobieta w potrzebie" , he he wyśmiano nawet moje imie ] 4.posuniętą bardzo daleko nadinterpretacje wszystkiego co sie napisze i dodanie jakichś ideologii - naprawde fascynujące :-))) 5....nie chce mi sie dalej pisać... Dziękuje AcH za obrone i wzięcie na siebie pierwszego ataku "Furii" , dobra i odważna z Ciebie dziewczyna - życze wszystkiego dobrego. Nie każdy potrafi zareagować gdy kopią obcego - więc tym bardziej to cenne. Dziękuje wszystkim mężczyznom którzy odpowiedzieli i zgłosili sie na wezwanie :- ) , pozdrawiam i ...halooha! wiecie o co chodzi?! Ciepło wirtualne i trzepot długich rzęs dla odważnych i szczerych , warto. Dziękuje wszystkim osobom które tu zamieściły swoje przemyślenia i chciały sie ze mną podzielić swoimi doświadczeniami, obawami , nadziejami...życze i Wam pogody i ziarenek wielu i zbiorów kiedyś. :-) Wyjaśnie jeszcze : moja znajoma zastanawiała sie nad daniem tu "poważnego anonsu" bo to "towarzyskie", zachęcałam ją do tego - bo przecież teoretycznie nic nie traci. Ale bała sie tego . Nie dziwie się- dla kogoś nowego reakcje osób wypowiadających sie ne różnych forach są...sami rozumiecie? Ja już niestety jestem starym wygą :-))) , błąkam sie po okablowanym świecie od dosyć dawna i prawie uodporniłam się na takie ataki [tym bardziej. że temat nie był "szukam mężczyzny" tylko "czy na tym forum...itd.." rozumiecie?] . Avalanche - bez sita nie wchodze! możesz być pewien. Ale znajomej przekaże, że w gościnie na tym forum akurat oprócz sita musi wziąć pancerz , tarcze i ...maczuge? :-))) [poziom] he he . Albo niech sobie daruje odwiedziny. No to odpływam w inne wirtualne opary absurdu. Mimo wszystko - "z wiarą w następny zakręt drogi". Pozdrowienia! Ala Odpowiedz Link Zgłoś