Dodaj do ulubionych

kac po babozlocie

14.01.07, 12:26
hej! witamy wszystkich będących i niebędących na babozlocie. polecamy
jajecznicę edyty. nam zadziałała i teraz dochodzimy do formy sprzed zlotu :)
my to znaczy jaga i izetta. jeszcze w łodzi bo nie zdąrzyłam wyjechać :) ja
się odmeldowuję do wieczora. nie zapomnijcie o zdjęciach :) iza
Obserwuj wątek
    • etita Re: kac po babozlocie 14.01.07, 12:33
      jajecznica zawsze dziala. Dziewczyny bardzo, BARDZO dziekuje za cierpliwosc do
      kamery ;-) emisja materialu jest wstepnie zaplanowana na 1 lutego. Mam nadzieje
      ze dobrze sie bawilyscie. Odmeldujcie sie jak wrocicie do domow.
      I dziekuje ze przyjechalyscie
      • kasia.jos Re: kac po babozlocie 14.01.07, 13:47
        Kochane, dzieki za wspaniala impreze!!! Ja wlasnie wrocilam do Toronto (na
        trasie do Torunia jechalam razem z Dorotii3). Fajnie, ze moglysmy sie spotkac w
        realu :)))) Szkoda, ze ten czas tak szybko leci i ze wszystkimi nie bylo
        mozliwosci blizej sie poznac, ale to jest przeciez do nadrobienia na nastepnych
        Babozlotach :))) Naprawde swietny pomysl z zimowym sabatem :))) No i wielki
        szacun dla Lokersow, ktorzy wszystko zorganizowali!!!!

Etita, czy reportaz bedzie gdzies dostepny w sieci?

Eh, dopiero po fakcie przypomnialam sobie, ze przeciez do Lodzi przybyly nasze
        naszywki za sprawa Gohy...
        • goha66 Re: kac po babozlocie 14.01.07, 15:10
          powróciliśmy :)
          Ogromne podziękowania dla Łodzkich Lokalesów za zorganizowanie ognicha,
          jedzenia, napitku, muzyki i dachu nad głową - jesteście wielcy :) (kaski z
          głów ;D).
          Koleżanki, które "zapomniały przypomnieć", że mają u mnie naszywki proszę o
          adresy wysyłkowe (i ew. wysłanie na konto pieniędzy).... W sprawie naszywek -
          moje kochane w ferworze walki oddałam którejś z Was moją naszywkę (ma dodatkowy
          napis "admin") ... proszę o informację kto ją ma i zwrot :D ... w zamian
          przyślę inną naszywkę (a przy najbliższym spotkaniu postawię piwo).
          Wspaniale było móc niektóre z Was poznać, a inne znów zobaczyć :D
          • reggie85 Re: kac po babozlocie 14.01.07, 15:27
            Melduje dotarcie do domu:)
            Kochane strasznie miło było sie z wami spotkac!!!!!!
            też jestem ciekawa filmu,dostaniemy go w całości?:)
            dzieki lokersom za organizacje i oby do nstepnych babozlotów( ulotka z irona już
            wisi na scianie dumnie) :):):)
            • arsinoe73 Re: kac po babozlocie 14.01.07, 15:57
              Przepraszam, jaki kac?????????????????
              Melduję przybycie drugiej grupy gliwickiej do domu.
              Impreza była niesamowita, dla wszystkich organizatorów wielkie brawa, naprawdę
              kłaniam się w pas :-D :-D!!!!
              Mam nadzieję, że takie zloty staną się naszą nową , swiecką tradycją !!!
              Pozdrawiam i na razie idę trochę pospać, jakieś braki mam czy co.....:-)
              • izetta Re: kac po babozlocie 14.01.07, 16:23
                hej! poznań też się odmeldowuje. już jesteśmy w domku, zerwał się film w mojej
                lustrzance i obawiam się o zdjęcia, ale część z 1 filmu jest ok. jutro zanoszę
                do fotografa 3majcie się :)
                • malagocha79 Re: kac po babozlocie 14.01.07, 16:51

My właśnie zajechaliśmy, po drodze odstawiając Mateja i Megii do domu. Zaraz
                  biorę sie za przegladanie zdjęć. Sama jestem ich ciekawa, bo wczoraj działo się,
                  oj działo...
                  pozdrawiam
    • evik3 Re: kac po babozlocie 14.01.07, 18:03
      Wrocław wita :D

dojechałysmy mimo lekkiego ;) kaca.
      Impreza super, świetnie zorganizowana. Wielkie dzięki dla lokalesów za wkład i
      na prawde rewelacyjne zgranie wszystkiego.
      Sama zabawa też była fantatstyczna, dawno się tak nie wybawiam nie wytańczyłam.

Jeszcze raz dzięki za impreze i spotkanie
      • dorotii3 Re: kac po babozlocie 14.01.07, 22:58
        Koszalin wita:) Wyjechałam chyba najwcześniej z Joss, a w domu byłam przed 21.
        Dzięki za naprawdę świetną zabawę, ogromne podziękowania oczywiście dla
        organizatorów, spisaliście się naprawdę supeeeer:)))). Dziewczyny, bardzo się
        cieszę, że Was poznałam, chociaż ani prawka ani moto na razie heh, ale to tylko
        kwestia czasu....

U mnie wieje i leje, wrrr...co za pogoda, ściskam mocno.

Dorota:)))
    • a_virago535 Re: kac po babozlocie 15.01.07, 10:36
      Evik już meldował, że jesteśmy w domu. Po drodze zrobiłyśmy napad na McDonalda
      w Kępnie (ale się chciało jeść!)- ale jajeczniczka na pewno byłaby lepsza!
      Dołączam się do podziękowań dla Lokalesów, może będzie okazja się zrewanżować,
      jeśli zechcecie zawitać do piastowskiego grodu Breslau!
      Jutro powinnam dorzucić swoje fotki, nie ma ich dużo, ale zawsze parę, tylko
      muszę znaleźć ten kabelek do przegrywania, a wczoraj jakoś praca intelektualno-
      detektywistyczno nie szła mi za cholerę!
    • draka00 Re: kac po babozlocie 15.01.07, 20:20
      Ja dojechałam do domu o 18, niestety nie w niedzielę, tylko w sobotę. Żałuję
      bardzo, że nie było mi dane uczestniczyć w imprezie i poznać wszystkich. Z
      drugiej strony cieszę się, że trzy buźki z forum już znam.
      Czekam na relacje.
      • monikaaaaaa1 Re: kac po babozlocie 16.01.07, 12:01
        ale zaluje ze nie moglam sie pojawic... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka