kurkipl 14.01.07, 17:41 tablica-reklamowa.pl/karla-spice/ ladniejszej nie widzialem wow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: super laska 14.01.07, 18:28 kurkipl napisała: > ladniejszej nie widzialem > wow! Nie moj typ niestety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 18:41 kochanica2 napisała: > A jaki jest Twój typ?? :) > rudowlosej Irlandki z kilkoma piegami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 19:14 kochanica2 napisała: > Tak :) > A Ty "Desperado"? ;P > Nie, ale znam melodie z tego filmu :} Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 19:21 Melodia jest boska :) Aż się rozmarzyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 19:34 kochanica2 napisała: > Melodia jest boska :) Aż się rozmarzyłam... > > W Braveheart wystepowała Catherine McCormack jako Murron, aktorka nie za bardzo mi sie podoba lecz jako Murron była ucharakteryzowana doskonale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:05 A ja nie mam tak dokładnie określonego typu mężczyzny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:08 kochanica2 napisała: > A ja nie mam tak dokładnie określonego typu mężczyzny :)) > a mowie o stronie estetycznej, bo zycie plata filgle ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:13 Ja też mówię o stronie estetycznej... I nie posiadam jakieś konkretnego typu faceta przy którym uginały by mi się kolana :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:15 kochanica2 napisała: > Ja też mówię o stronie estetycznej... I nie posiadam jakieś konkretnego typu > faceta przy którym uginały by mi się kolana :) > Musi byc iskra, bez niej moze byc najpiekniesza a i tak nic z tego nie wyjdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:25 Dokładnie :) A on może nie być najpiękniejszy a może mieć to coś... Przy czym serce mocniej bije... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:29 kochanica2 napisała: > Dokładnie :) A on może nie być najpiękniejszy a może mieć to coś... Przy czym > serce mocniej bije... > Konkluzja jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:39 kochanica2 napisała: > Jaka?? :PP > Serce nie sługa .... jak zapragnie nie ma mocnych .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:01 kochanica2 napisała: > coś o tym wiem... :) > Dlatego nie mozna generalizowac, uroda moze zauroczyc ale iskra pomoze przetrwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:18 i ta iskra jest według mnie ważniejsza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:37 kochanica2 napisała: > i ta iskra jest według mnie ważniejsza... :) > I tak dotarlismy do >Gnozy< filozofii ktora uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: super laska 14.01.07, 21:41 I tak nie ma lepszego nasz Shreka....i Fionę oczywiście:PPPP Super laser i lasencja:P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:48 No oni mogą pobić wszystkich :) Ten urok osobisty... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:46 W śroe mam egzamin z tego i wiem, że wg Platona gnoza (wiedza) jest przeciwnikiem filozofii :) I na tym moja wiedza się kończy. Ale skoro Ty uwielbiasz to może zdasz za mnie ten egzamiin?? Bo ja już się szykuję na poprawkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:52 kochanica2 napisała: > W śroe mam egzamin z tego i wiem, że wg Platona gnoza (wiedza) jest > przeciwnikiem filozofii :) I na tym moja wiedza się kończy. Ale skoro Ty > uwielbiasz to może zdasz za mnie ten egzamiin?? Bo ja już się szykuję na > poprawkę :) > Nie mowie o gnostykach a o wspołczesnej - Gnozie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:54 A jakbyś był tak miły i nie wspominał przy mnie słowa "filozofia" byłabym wdzięczna :) Bo już jestem wystarczająco zestresowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:57 kochanica2 napisała: > A jakbyś był tak miły i nie wspominał przy mnie słowa "filozofia" byłabym > wdzięczna :) > Bo już jestem wystarczająco zestresowana :) > Cos Ty to takie przyjemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:00 Być może jeśli nie uczy się tego pod przymusem :) Tzn. ja się jeszcze za to nie zabrałam :) Na razie próbuję opanować materiał do innych egzaminów... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:02 kochanica2 napisała: > Na razie próbuję opanować materiał do innych egzaminów... > Dzisiaj odpowiem na Twoje @ i dziekuje za Twoją :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:07 Będę czekała i przeczytam jutro, bo dziś idę wcześniej spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:09 kochanica2 napisała: > Będę czekała i przeczytam jutro, bo dziś idę wcześniej spać :) > W nocy bede dopiero odpisywac, wiec sie poloz i wypocznij :) Musisz slicznie wygladac ... nie wyspane oczeta to żenua :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:12 Wiem, że piszesz w nocy :) i dlatego dopiero jutro przeczytam. Moje oczęta w dniu dzisiejszym są koszmarne, ok. 2 godzin snu to stanowczo za mało jak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:15 kochanica2 napisała: > Wiem, że piszesz w nocy :) i dlatego dopiero jutro przeczytam. > Moje oczęta w dniu dzisiejszym są koszmarne, ok. 2 godzin snu to stanowczo za > mało jak dla mnie... > Pamietaj, o tym przed egzaminem :)musisz sie wyspac ... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:19 Dlatego jeszcze troszkę przejrzę notatki i kładę się spać :) A Ty jutro trzymaj kciuki :) Słodkich snów :* Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:20 kochanica2 napisała: > Dlatego jeszcze troszkę przejrzę notatki i kładę się spać :) A Ty jutro trzymaj > > kciuki :) > > Słodkich snów :* > ok ,oba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 11:00 Chyba dałam radę :) Zostały jeszcze tylko 4, więc nie przestawaj trzymać :P Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 15.01.07, 12:32 kochanica2 napisała: > Chyba dałam radę :) > Zostały jeszcze tylko 4, więc nie przestawaj trzymać :P > Ciagle :} Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 14:25 I nie przerywaj ani na chwilkę :) Jeśli pójdzie coś nie tak to byłoby na Ciebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 15.01.07, 14:34 kochanica2 napisała: > I nie przerywaj ani na chwilkę :) Jeśli pójdzie coś nie tak to byłoby na > Ciebie ;)) > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 14:39 Wiedziałam, że pomysł Ci się spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 15.01.07, 14:42 kochanica2 napisała: > Wiedziałam, że pomysł Ci się spodoba :) > Pommsl jak pomysl ale idea :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 14:45 Najważniejsze, że będzie na kogo zwalić niepowodzenie ;)) Ale o tym teraz nie myślę. Jest tylko jedno wyjście- zdam wszystko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: super laska 15.01.07, 14:57 kochanica2 napisała: > Najważniejsze, że będzie na kogo zwalić niepowodzenie ;)) > Ale o tym teraz nie myślę. Jest tylko jedno wyjście- zdam wszystko :)) > Polam giczoły :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkxxxkkk Re: super laska 15.01.07, 14:41 Ładna, ale... ------------------- www.jednomiejsce.pl Odpowiedz Link Zgłoś