Dodaj do ulubionych

super laska

14.01.07, 17:41
tablica-reklamowa.pl/karla-spice/
ladniejszej nie widzialem
wow!
Obserwuj wątek
    • mistamef Re: super laska 14.01.07, 18:28
      kurkipl napisała:

> ladniejszej nie widzialem
      > wow!

Nie moj typ niestety :))
      • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 18:39
        A jaki jest Twój typ?? :)
        • mistamef Re: super laska 14.01.07, 18:41
          kochanica2 napisała:

> A jaki jest Twój typ?? :)
          >

rudowlosej Irlandki z kilkoma piegami :)

• kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 18:53
            Ciekawe :))
            • mistamef Re: super laska 14.01.07, 18:57
              Ogladalas - "Waleczne Serca" ?
              • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 19:09
                Tak :)
                A Ty "Desperado"? ;P
                • mistamef Re: super laska 14.01.07, 19:14
                  kochanica2 napisała:

> Tak :)
                  > A Ty "Desperado"? ;P
                  >

Nie, ale znam melodie z tego filmu :}
                  • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 19:21
                    Melodia jest boska :) Aż się rozmarzyłam...
                    • mistamef Re: super laska 14.01.07, 19:34
                      kochanica2 napisała:

> Melodia jest boska :) Aż się rozmarzyłam...
                      >
                      >

W Braveheart wystepowała Catherine McCormack jako Murron, aktorka nie za bardzo mi sie podoba lecz jako Murron była ucharakteryzowana doskonale :))
                      • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:05
                        A ja nie mam tak dokładnie określonego typu mężczyzny :))
                        • mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:08
                          kochanica2 napisała:

> A ja nie mam tak dokładnie określonego typu mężczyzny :))
                          >
                          a mowie o stronie estetycznej, bo zycie plata filgle ... :)
                          • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:13
                            Ja też mówię o stronie estetycznej... I nie posiadam jakieś konkretnego typu
                            faceta przy którym uginały by mi się kolana :)
                            • mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:15
                              kochanica2 napisała:

> Ja też mówię o stronie estetycznej... I nie posiadam jakieś konkretnego typu
                              > faceta przy którym uginały by mi się kolana :)
                              >
                              Musi byc iskra, bez niej moze byc najpiekniesza a i tak nic z tego nie wyjdzie :))
                              • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:25
                                Dokładnie :) A on może nie być najpiękniejszy a może mieć to coś... Przy czym
                                serce mocniej bije...
                                • mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:29
                                  kochanica2 napisała:

> Dokładnie :) A on może nie być najpiękniejszy a może mieć to coś... Przy czym
                                  > serce mocniej bije...
                                  >

Konkluzja jedna :)
                                  • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:35
                                    Jaka?? :PP
                                    • mistamef Re: super laska 14.01.07, 20:39
                                      kochanica2 napisała:

> Jaka?? :PP
                                      >

Serce nie sługa .... jak zapragnie nie ma mocnych .... :)
                                      • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 20:53
                                        coś o tym wiem... :)
                                        • mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:01
                                          kochanica2 napisała:

> coś o tym wiem... :)
                                          >
                                          Dlatego nie mozna generalizowac,
                                          uroda moze zauroczyc ale iskra pomoze przetrwac :)
                                          • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:18
                                            i ta iskra jest według mnie ważniejsza... :)
                                            • mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:37
                                              kochanica2 napisała:

> i ta iskra jest według mnie ważniejsza... :)
                                              >

I tak dotarlismy do >Gnozy< filozofii ktora uwielbiam :)
                                              • girl32 Re: super laska 14.01.07, 21:41
                                                I tak nie ma lepszego nasz Shreka....i Fionę oczywiście:PPPP
                                                Super laser i lasencja:P
                                                • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:48
                                                  No oni mogą pobić wszystkich :) Ten urok osobisty...
                                              • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:46
                                                W śroe mam egzamin z tego i wiem, że wg Platona gnoza (wiedza) jest
                                                przeciwnikiem filozofii :) I na tym moja wiedza się kończy. Ale skoro Ty
                                                uwielbiasz to może zdasz za mnie ten egzamiin?? Bo ja już się szykuję na
                                                poprawkę :)
                                                • mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:52
                                                  kochanica2 napisała:

> W śroe mam egzamin z tego i wiem, że wg Platona gnoza (wiedza) jest
                                                  > przeciwnikiem filozofii :) I na tym moja wiedza się kończy. Ale skoro Ty
                                                  > uwielbiasz to może zdasz za mnie ten egzamiin?? Bo ja już się szykuję na
                                                  > poprawkę :)
                                                  >

Nie mowie o gnostykach a o wspołczesnej - Gnozie :)
                                                  • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 21:54
                                                    A jakbyś był tak miły i nie wspominał przy mnie słowa "filozofia" byłabym
                                                    wdzięczna :)
                                                    Bo już jestem wystarczająco zestresowana :)
                                                  • mistamef Re: super laska 14.01.07, 21:57
                                                    kochanica2 napisała:

> A jakbyś był tak miły i nie wspominał przy mnie słowa "filozofia" byłabym
                                                    > wdzięczna :)
                                                    > Bo już jestem wystarczająco zestresowana :)
                                                    >

Cos Ty to takie przyjemne :)
                                                  • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:00
                                                    Być może jeśli nie uczy się tego pod przymusem :) Tzn. ja się jeszcze za to nie
                                                    zabrałam :)
                                                    Na razie próbuję opanować materiał do innych egzaminów...
                                                  • mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:02
                                                    kochanica2 napisała:

> Na razie próbuję opanować materiał do innych egzaminów...
                                                    >
                                                    Dzisiaj odpowiem na Twoje @ i dziekuje za Twoją :)
                                                  • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:07
                                                    Będę czekała i przeczytam jutro, bo dziś idę wcześniej spać :)
                                                  • mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:09
                                                    kochanica2 napisała:

> Będę czekała i przeczytam jutro, bo dziś idę wcześniej spać :)
                                                    >
                                                    W nocy bede dopiero odpisywac, wiec sie poloz i wypocznij :)
                                                    Musisz slicznie wygladac ... nie wyspane oczeta to żenua :)))
                                                  • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:12
                                                    Wiem, że piszesz w nocy :) i dlatego dopiero jutro przeczytam.
                                                    Moje oczęta w dniu dzisiejszym są koszmarne, ok. 2 godzin snu to stanowczo za
                                                    mało jak dla mnie...
                                                  • mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:15
                                                    kochanica2 napisała:

> Wiem, że piszesz w nocy :) i dlatego dopiero jutro przeczytam.
                                                    > Moje oczęta w dniu dzisiejszym są koszmarne, ok. 2 godzin snu to stanowczo za
                                                    > mało jak dla mnie...
                                                    >
                                                    Pamietaj, o tym przed egzaminem :)musisz sie wyspac ...
                                                  • kochanica2 Re: super laska 14.01.07, 22:19
                                                    Dlatego jeszcze troszkę przejrzę notatki i kładę się spać :) A Ty jutro trzymaj
                                                    kciuki :)

Słodkich snów :*
                                                  • mistamef Re: super laska 14.01.07, 22:20
                                                    kochanica2 napisała:

> Dlatego jeszcze troszkę przejrzę notatki i kładę się spać :) A Ty jutro trzymaj
                                                    >
                                                    > kciuki :)
                                                    >
                                                    > Słodkich snów :*
                                                    >

ok ,oba :)))
                                                  • kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 11:00
                                                    Chyba dałam radę :)
                                                    Zostały jeszcze tylko 4, więc nie przestawaj trzymać :P
                                                  • mistamef Re: super laska 15.01.07, 12:32
                                                    kochanica2 napisała:

> Chyba dałam radę :)
                                                    > Zostały jeszcze tylko 4, więc nie przestawaj trzymać :P
                                                    >
                                                    Ciagle :}
                                                  • kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 14:25
                                                    I nie przerywaj ani na chwilkę :) Jeśli pójdzie coś nie tak to byłoby na
                                                    Ciebie ;))
                                                  • mistamef Re: super laska 15.01.07, 14:34
                                                    kochanica2 napisała:

> I nie przerywaj ani na chwilkę :) Jeśli pójdzie coś nie tak to byłoby na
                                                    > Ciebie ;))
                                                    >

:)
                                                  • kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 14:39
                                                    Wiedziałam, że pomysł Ci się spodoba :)
                                                  • mistamef Re: super laska 15.01.07, 14:42
                                                    kochanica2 napisała:

> Wiedziałam, że pomysł Ci się spodoba :)
                                                    >

Pommsl jak pomysl ale idea :)
                                                  • kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 14:45
                                                    Najważniejsze, że będzie na kogo zwalić niepowodzenie ;))
                                                    Ale o tym teraz nie myślę. Jest tylko jedno wyjście- zdam wszystko :))
                                                  • mistamef Re: super laska 15.01.07, 14:57
                                                    kochanica2 napisała:

> Najważniejsze, że będzie na kogo zwalić niepowodzenie ;))
                                                    > Ale o tym teraz nie myślę. Jest tylko jedno wyjście- zdam wszystko :))
                                                    >

Polam giczoły :)
                                                  • kochanica2 Re: super laska 15.01.07, 15:00
                                                    Nie dziękuję :))
    • vide.au Re: super laska 15.01.07, 09:59
      Pracuje dla ciebie?
    • kkkxxxkkk Re: super laska 15.01.07, 14:41
      Ładna, ale...

-------------------
      www.jednomiejsce.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka