Dodaj do ulubionych

No dobra.., ide se ..,

08.04.03, 18:42
OK?:)
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 08.04.03, 18:45
      Nie OK.
      Ja się nie zgadzam. Jeszcze sie nie dowiedziałam wszystkiego o rowerku.
      :)
    • men_ Re: No dobra.., ide se .., 09.04.03, 13:12
      chiba :)
    • men_ Re: No dobra.., ide se .., 09.04.03, 14:35
      brzuszek ?:)
    • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 11.04.03, 22:02
      • Gość: oona Re: No dobra.., ide se .., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 22:38
        ejże,szyfrem rozmawiacie? :)
        • Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 22:40
          eee, od razu szyfrem :)
          • Gość: oona Re: No dobra.., ide se .., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 22:43
            a która z nas prawdziwa, hę ?:)
            • Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 22:44
              Może żadna?
              • oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:46
                jedna była i już tę drugą
                przegoniła:)
                • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:47
                  To zupełnie jak ta trzecia z tą czwarta
                  • oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:51
                    chyba trzeba Komuś zrobić jakiś
                    psikus za karę za pożyczanie sobie cudzego nicka:)
                    • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:55
                      Oooo, to brzmi interesująco. Co to by mogło być?
                      • oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:00
                        pomyślimy nad tym podczas tego naszego
                        planowanego rajdu po salonach fryzjerskich,
                        zrobimy burzę mózgów podczas robienia nam
                        burzy na głowie:))
                        • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:04
                          Bardzo dobrze, przynajmniej nie będziemy na podsłuchu. Najlepiej sie gada pod
                          suszarką :)

P.S. Tobie to jeszcze można zrobić burzę, ale mnie? Mam za krótkie włosy :)
                          • oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:08
                            ba,pewnie nie takie rzeczy uknuto pod osłoną
                            szumu suszarek :)

p.s.ok,poproszę żeby zrobiono mi burzę
                            za nas dwie,to dopiero będzie widok! :)

maryjo2 napisała:

> Bardzo dobrze, przynajmniej nie będziemy na podsłuchu. Najlepiej sie gada pod
                            > suszarką :)
                            >
                            > P.S. Tobie to jeszcze można zrobić burzę, ale mnie? Mam za krótkie włosy :)
                            • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:11
                              Ale czy Ty wiesz, że Ktoś jest bardzo sprytny, i może wysłać za nami szpiega??
                              • men_ Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:19
                                wietrzycie spiskową teorię dziejów paniusie ?:)

p.s.: to ile Uneczek jest w końcu na tym wątku, hę ?:)
                                • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:24
                                  Nie, ale wyobrażamy sobie, no przynajmniej ja, Twojego drivera w kiecce pod
                                  suszarkę u damskiego fryzjera :))

P.S. Uneczki dwoją Ci się w oczach??
                                  • oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:27
                                    oj tam,taka dwumetrowa Dorota Stalińska:)
                                    • megan_vonberger Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:30
                                      oona ci tylko jedna prawde powie:))
                                    • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:31
                                      E tam, Stalińska jest blondynką, a driver Kogoś nie! Lepiej chodźmy do
                                      kosmetyczki na wygładzanie dekoltu, tam nam nic nie zagrozi.
                                  • men_ Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:35
                                    a co, lubisz przebierać panów w kiecki ?:)

p.s.: już se takiego jednego wyobrażam w kiecce, hi, hi :)

maryjo2 napisała:

> Nie, ale wyobrażamy sobie, no przynajmniej ja, Twojego drivera w kiecce pod
                                    > suszarkę u damskiego fryzjera :))
                                    >
                                    > P.S. Uneczki dwoją Ci się w oczach??
                                    • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:38
                                      Lubię, komicznie wyglądają :)

P.S. Ty sobie lepiej nikogo nie wyobrażaj :)
                                      • men_ Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:53
                                        Fiu, fiu ..,

p.s.: a kogo niby mam sobie nie wyobrażać ?:)

maryjo2 napisała:

> Lubię, komicznie wyglądają :)
                                        >
                                        > P.S. Ty sobie lepiej nikogo nie wyobrażaj :)
                                        • maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:55
                                          Nikogo. Przecież wiesz, że to Ci szkodzi :)
                                          • men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 09:31
                                            Co, kto i jak mi niby szkodzi, hę ?:)

p.s.: niektórzy nibypanowie sami się starają o to ..:)
                                            • Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 09:35
                                              Widziałam i nic z tego nie rozumiem, ale, w końcu, czy muszę?
                                              Dziś ładna pogoda na rowerek, no nie?
                                              • men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 09:40
                                                Noo, już czekam pół godziny jak Ktoś sie pozbiera i poubiera :(

• Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 09:50
                                                  Nie denerwuj się, dnia Wam wystarczy - cały zapowiada się pięknie :)
                                                  Poza tym to chyba dobrze, że Ktoś chce ładnie przy Tobie wyglądać??
                                                  • men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 09:54
                                                    Nawet w tak błahej sprawie musicie być solidarne, O !
                                                  • Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 10:05
                                                    Hihi, może powiesz, ze to Ci zawsze tak strasznie przeszkadza??
                                                    Wnioski o ideałach też były solidarnie wyciągane, a jakoś się nie skarżyłeś ;P
                                                  • men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 14:51
                                                    nie skarżyłem sie wtedy z prostej przyczyny - nie mogłem się doprosić o
                                                    komputerek :)P

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Hihi, może powiesz, ze to Ci zawsze tak strasznie przeszkadza??
                                                    > Wnioski o ideałach też były solidarnie wyciągane, a jakoś się nie skarżyłeś ;P
                                                  • Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:12
                                                    Tere fere kuku, strzela baba z łuku!
                                                    Swoją drogą, czy te wasze walki to zawsze muszą tyle trwać?? Czasami tracę
                                                    wtedy nadzieję, że sie na jakąkolwiek odowiedź doczekam :P
                                                    :)))
                                                  • men_ mowa, trawa ..:), 13.04.03, 17:23
                                                    qrde, zazwyczaj ulegam i komputerek (z necikiem) mam dostępny baaaardzo późno -
                                                    a raczej wcześnie rankiem :)P

> Tere fere kuku, strzela baba z łuku!
                                                    > Swoją drogą, czy te wasze walki to zawsze muszą tyle trwać?? Czasami tracę
                                                    > wtedy nadzieję, że sie na jakąkolwiek odowiedź doczekam :P
                                                    > :)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: mowa, trawa ..:), IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:31
                                                    A czesem ulegasz i biegniesz po nocy TAM, bo tam też jest komputerek :)
                                                  • men_ bo główka myśli 24h/dobę.., 13.04.03, 17:34
                                                    żeby nie iśc do roboty za tysiączek miesięcznie :)

(tfu, tfu:))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: bo główka myśli 24h/dobę.., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:40
                                                    Nie rozumiem, co ma jedno z drugim wspólnego, ale niech Ci będzie. Z idealnie
                                                    idealnym ideałem nie godzi się polemizować :)
                                                    A jakimi sposobami walczycie o kompika w domu, jeśli wolno spytać? Podsiadacie
                                                    się w chwili nieobecności drugiego, czy wysadzacie brutalnie z siodła. Tak na
                                                    przyszłość pytam, gdybym znowu miała mieć(odpukać)jakiegoś chłopo-kompa :))
                                                  • men_ jedyny, bezkonfliktowy sposób to taki, że 13.04.03, 17:43
                                                    potrzebna nowa chałupa z gabinetem dla mnie :)

p.s.: i ciężko na to tyram, teraz też, wbrew pozorom :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: jedyny, bezkonfliktowy sposób to taki, że IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:48
                                                    A nie wyjdzie taniej zakupić 2-gi kompik, po prostu?

P.S. Zawsze Cię ceniłam za pracowitość, choć nadal uważam, że pracoholizm to
                                                    choroba.
                                                  • men_ Wy Kobiety macie talent też 13.04.03, 17:49
                                                    czytania w myślach naszych i naszych notbooków :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Wy Kobiety macie talent też IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:54
                                                    Czy notebook nie jest zdecydowanie mniej wygodny w użyciu, niż zwykły kompik?
                                                    Jakieś takie tam wszystko malutkie :((
                                                  • men_ Czyli wszystko, co wieksze 13.04.03, 17:57
                                                    to lepsze, wszystko co dłuższe to lepsze, wszystko co grubsze to.., itede ?:)

p.s.: to była tylko dawna metafora mena ..:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Czyli wszystko, co wieksze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 18:01
                                                    Zaraz, zaraz, mówiłam tylko o notebookach, a Ty zaraz usiłujesz wmówić mi tzw.
                                                    wszystko :P
                                                  • men_ i znowu ja .., 13.04.03, 18:08
                                                    no nie, chyba pójdę se znowu :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: A ja znowu powtórzę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 18:12
                                                    nie idź ! :)
                                                    No chyba, że macie coś innego w planach, to zrozumiałe :)
                                                  • men_ i widzisz, co narobiłaś .., 13.04.03, 19:46
                                                    papapa :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: i widzisz, co narobiłaś .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 20:43
                                                    Ja??? Co wyście robili przez bite półtorej godziny??
                                                    :)))
                                                  • men_ a Wy.., 13.04.03, 21:08
                                                    przez 3 miesiące ?:)

> Ja??? Co wyście robili przez bite półtorej godziny??
                                                    > :)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: a Wy.., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:13
                                                    O, przecież wiesz :(
                                                  • men_ nie wiem.. 13.04.03, 21:15
                                                    a Ty wiesz ?:)

G
                                                    ość portalu: maryjo2 napisał(a):

> O, przecież wiesz :(
                                                  • Gość: maryjo2 Re: nie wiem.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:23
                                                    Ja wiem, co robiłam, ale jeśli Wy robiliście to samo, to jest mi przykro,
                                                    chociaż nie jest mi przykro za to, co ja robiłam.
                                                  • men_ Re: nie wiem.. 13.04.03, 21:26
                                                    to było .:)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: nie wiem.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:29
                                                    Było, nie było, w każdym razie nie będzie.
                                                  • men_ Re: nie wiem.. 13.04.03, 21:30
                                                    plum:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka