maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 08.04.03, 18:45 Nie OK. Ja się nie zgadzam. Jeszcze sie nie dowiedziałam wszystkiego o rowerku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No dobra.., ide se .., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 22:38 ejże,szyfrem rozmawiacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 22:40 eee, od razu szyfrem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No dobra.., ide se .., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 22:43 a która z nas prawdziwa, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 22:44 Może żadna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:46 jedna była i już tę drugą przegoniła:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:47 To zupełnie jak ta trzecia z tą czwarta :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:51 chyba trzeba Komuś zrobić jakiś psikus za karę za pożyczanie sobie cudzego nicka:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 22:55 Oooo, to brzmi interesująco. Co to by mogło być? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:00 pomyślimy nad tym podczas tego naszego planowanego rajdu po salonach fryzjerskich, zrobimy burzę mózgów podczas robienia nam burzy na głowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:04 Bardzo dobrze, przynajmniej nie będziemy na podsłuchu. Najlepiej sie gada pod suszarką :) P.S. Tobie to jeszcze można zrobić burzę, ale mnie? Mam za krótkie włosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:08 ba,pewnie nie takie rzeczy uknuto pod osłoną szumu suszarek :) p.s.ok,poproszę żeby zrobiono mi burzę za nas dwie,to dopiero będzie widok! :) maryjo2 napisała: > Bardzo dobrze, przynajmniej nie będziemy na podsłuchu. Najlepiej sie gada pod > suszarką :) > > P.S. Tobie to jeszcze można zrobić burzę, ale mnie? Mam za krótkie włosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:11 Ale czy Ty wiesz, że Ktoś jest bardzo sprytny, i może wysłać za nami szpiega?? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:19 wietrzycie spiskową teorię dziejów paniusie ?:) p.s.: to ile Uneczek jest w końcu na tym wątku, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:24 Nie, ale wyobrażamy sobie, no przynajmniej ja, Twojego drivera w kiecce pod suszarkę u damskiego fryzjera :)) P.S. Uneczki dwoją Ci się w oczach?? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:27 oj tam,taka dwumetrowa Dorota Stalińska:) Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:30 oona ci tylko jedna prawde powie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:31 E tam, Stalińska jest blondynką, a driver Kogoś nie! Lepiej chodźmy do kosmetyczki na wygładzanie dekoltu, tam nam nic nie zagrozi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:35 a co, lubisz przebierać panów w kiecki ?:) p.s.: już se takiego jednego wyobrażam w kiecce, hi, hi :) maryjo2 napisała: > Nie, ale wyobrażamy sobie, no przynajmniej ja, Twojego drivera w kiecce pod > suszarkę u damskiego fryzjera :)) > > P.S. Uneczki dwoją Ci się w oczach?? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:38 Lubię, komicznie wyglądają :) P.S. Ty sobie lepiej nikogo nie wyobrażaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:53 Fiu, fiu .., p.s.: a kogo niby mam sobie nie wyobrażać ?:) maryjo2 napisała: > Lubię, komicznie wyglądają :) > > P.S. Ty sobie lepiej nikogo nie wyobrażaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., 12.04.03, 23:55 Nikogo. Przecież wiesz, że to Ci szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 09:31 Co, kto i jak mi niby szkodzi, hę ?:) p.s.: niektórzy nibypanowie sami się starają o to ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 09:35 Widziałam i nic z tego nie rozumiem, ale, w końcu, czy muszę? Dziś ładna pogoda na rowerek, no nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 09:40 Noo, już czekam pół godziny jak Ktoś sie pozbiera i poubiera :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 09:50 Nie denerwuj się, dnia Wam wystarczy - cały zapowiada się pięknie :) Poza tym to chyba dobrze, że Ktoś chce ładnie przy Tobie wyglądać?? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 09:54 Nawet w tak błahej sprawie musicie być solidarne, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 10:05 Hihi, może powiesz, ze to Ci zawsze tak strasznie przeszkadza?? Wnioski o ideałach też były solidarnie wyciągane, a jakoś się nie skarżyłeś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra.., ide se .., 13.04.03, 14:51 nie skarżyłem sie wtedy z prostej przyczyny - nie mogłem się doprosić o komputerek :)P Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Hihi, może powiesz, ze to Ci zawsze tak strasznie przeszkadza?? > Wnioski o ideałach też były solidarnie wyciągane, a jakoś się nie skarżyłeś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No dobra.., ide se .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:12 Tere fere kuku, strzela baba z łuku! Swoją drogą, czy te wasze walki to zawsze muszą tyle trwać?? Czasami tracę wtedy nadzieję, że sie na jakąkolwiek odowiedź doczekam :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ mowa, trawa ..:), 13.04.03, 17:23 qrde, zazwyczaj ulegam i komputerek (z necikiem) mam dostępny baaaardzo późno - a raczej wcześnie rankiem :)P Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Tere fere kuku, strzela baba z łuku! > Swoją drogą, czy te wasze walki to zawsze muszą tyle trwać?? Czasami tracę > wtedy nadzieję, że sie na jakąkolwiek odowiedź doczekam :P > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: mowa, trawa ..:), IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:31 A czesem ulegasz i biegniesz po nocy TAM, bo tam też jest komputerek :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ bo główka myśli 24h/dobę.., 13.04.03, 17:34 żeby nie iśc do roboty za tysiączek miesięcznie :) (tfu, tfu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: bo główka myśli 24h/dobę.., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:40 Nie rozumiem, co ma jedno z drugim wspólnego, ale niech Ci będzie. Z idealnie idealnym ideałem nie godzi się polemizować :) A jakimi sposobami walczycie o kompika w domu, jeśli wolno spytać? Podsiadacie się w chwili nieobecności drugiego, czy wysadzacie brutalnie z siodła. Tak na przyszłość pytam, gdybym znowu miała mieć(odpukać)jakiegoś chłopo-kompa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ jedyny, bezkonfliktowy sposób to taki, że 13.04.03, 17:43 potrzebna nowa chałupa z gabinetem dla mnie :) p.s.: i ciężko na to tyram, teraz też, wbrew pozorom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jedyny, bezkonfliktowy sposób to taki, że IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:48 A nie wyjdzie taniej zakupić 2-gi kompik, po prostu? P.S. Zawsze Cię ceniłam za pracowitość, choć nadal uważam, że pracoholizm to choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Wy Kobiety macie talent też 13.04.03, 17:49 czytania w myślach naszych i naszych notbooków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Wy Kobiety macie talent też IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 17:54 Czy notebook nie jest zdecydowanie mniej wygodny w użyciu, niż zwykły kompik? Jakieś takie tam wszystko malutkie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Czyli wszystko, co wieksze 13.04.03, 17:57 to lepsze, wszystko co dłuższe to lepsze, wszystko co grubsze to.., itede ?:) p.s.: to była tylko dawna metafora mena ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czyli wszystko, co wieksze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 18:01 Zaraz, zaraz, mówiłam tylko o notebookach, a Ty zaraz usiłujesz wmówić mi tzw. wszystko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja znowu powtórzę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 18:12 nie idź ! :) No chyba, że macie coś innego w planach, to zrozumiałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: i widzisz, co narobiłaś .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 20:43 Ja??? Co wyście robili przez bite półtorej godziny?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ a Wy.., 13.04.03, 21:08 przez 3 miesiące ?:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Ja??? Co wyście robili przez bite półtorej godziny?? > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a Wy.., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:13 O, przecież wiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ nie wiem.. 13.04.03, 21:15 a Ty wiesz ?:) G ość portalu: maryjo2 napisał(a): > O, przecież wiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie wiem.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:23 Ja wiem, co robiłam, ale jeśli Wy robiliście to samo, to jest mi przykro, chociaż nie jest mi przykro za to, co ja robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: nie wiem.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:29 Było, nie było, w każdym razie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś