margushia 26.01.07, 10:26 Jak sie zakłada wizytówke na forum? I dlaczego aż trzy razy musiałam się logować, zeby to pytanko wysłać?! :/// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatelek2 Re: takie głupie pytanko... 26.01.07, 10:37 Z tego co pamiętam klikasz na swój nick np w tym poście i dalej będziesz wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: takie głupie pytanko... 26.01.07, 10:58 I co, udało się założyć wizytóweczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Ewa.x 26.01.07, 11:00 dobrze pamiętałam z tą wizytówką?Bo na innym forum jedna dziewczyna też pytała... Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: takie głupie pytanko... 26.01.07, 11:00 Z tym logowaniem to normalka, ja dzisiaj nie mogłam przez 40 minut w ogóle na stronkę wejść- i już stan prawie najwyższego wcoorvienia.No i liter wszystkich nie miałam przez moment-nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: takie głupie pytanko... 26.01.07, 12:26 dzieki, jeszcze dzis sie wezme za tworzenie mojego wizerunku ;) ale to juz raczej w domciu, bo musze w pracy cos skonczyc a za poltorej godziny wychodze..na spotkanko :) Odpowiedz Link Zgłoś