konradbryw 29.01.07, 13:09 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3882494.html Dzidka, any comments? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: houston w GSK 29.01.07, 19:52 Artykuł przeczytałam. Na pierwszy rzut oka widać, że osoba, która go napisała, nie ma pojęcia o temacie. Musiałabym jeszcze obejrzeć ten program BBC, żeby powiedzieć coś konkretnego, no ale to raczej w grę nie wchodzi. Natomiast jako mogę powiedzieć o dwóch faktach: 1/ lek ten nie został dopuszczony do stosowania na dzieciach w USA 2/ na wszelki wypadek lek ma w ulotce informację, aby nie podawać go dzieciom, ponieważ nie jest do końca wiadome, jakie skutki uboczne mógłby u nich spowodować. Ja to bym chciała wreszcie doczekać się artykułu - reportażu - materiału w programie informacyjnym o tej drugiej stronie badań klinicznych. Żeby pokazali ludzi, którym b.k. poprawiają jakość i długość życia. Ale to nie byłoby medialne, to by się nie sprzedało. Więc lepiej napisać niekompetentny i bardzo ogólnikowy artykulik w prasie, bo zrobi się szum, zwłaszcza w Polszcze, brzydki, okrutny, ludobójczy koncern oberwie po nosie i będzie fajnie. I co tu robić? Nic. Psy szczekają, a co robi karawana, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś