shameeka 30.01.07, 10:33 www.ilaw.pl/student/kalkulatorsesji.xls i jak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifirella Re: dla tych ktore maja sesje :D 30.01.07, 11:14 droga shameeko;-) wyobraz sobie,ze własnie miałam zalozyc nowy wątek z linkiem, ktory znalazłam u Ciebie w wątku;-) coz za przypadek! w koncu jakos sie trzeba mobilizować;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dla tych ktore maja sesje :D 30.01.07, 11:18 no tak, trzeba trzeba :D zwlaszcza jak siedzimy na forum :D zamiast sie uczyc :D hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lewinsky Re: dla tych ktore maja sesje :D 30.01.07, 16:32 ja nie wiem jak sie to wlancza, w jakim programie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
czumczum Re: dla tych ktore maja sesje :D 30.01.07, 17:42 OMG :D Ja bym potrzebowała, żeby coś takiego naprawdę do mnie przyszło, może wtedy by mi się tak chciało, jak się nie chce. Bo właśnie jestem po oblanym ustnym i jakoś zupełnie się nie przejęłam, brak wyrzutów sumienia i myśli "a trzeba było się uczyć". To już nieuleczalne stadium chyba, eh. Odpowiedz Link Zgłoś
olusinska Re: dla tych ktore maja sesje :D 30.01.07, 18:14 A ja siedzę w pracy i nie wiem kiedy się zacznę uczyć tak na poważnie - chyba w trakcie egzaminu ;) Odpowiedz Link Zgłoś