spiacy_z_otwartymi_oczami 03.02.07, 17:26 Promocje som:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Biegiem do Carry 03.02.07, 17:29 wszedzie sa prmocje i wielkie obniżki...ostatnio w któyms z tych sklepów były w oszołomcu...Wszyscy wyprzedają ciuchy przed wiosną...Normalne! Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Biegiem do Carry 03.02.07, 17:49 E tam, nie gadaj tylko biegnij kobieto:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Biegiem do Carry 03.02.07, 18:34 ale ja w Łoecku tera siedzem i nie chce mi sie jechac do Białego na promocyje Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: czerowne skarpetki 04.02.07, 23:06 Brawo. Pytam ponieważ korzystając z intrygujących rad udzielonych na fb, postanowiłem lansować się w Caryy. Aktualnie wylansowałem majtki nałożone na spodniach. Już po czterech godzinach zaobserwowałem, że śmietanka towarzyska grodu nad Białą podchwyciła mój lans. Jutro będę promował w premierze majtki z golfem albo stanik ortopedyczny dla mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś