ciociapolcia 12.02.07, 22:37 Moją ukochaną przedwojenną. :( W Carefur Wileński... Nie cierpię tam jeździć i proszę... moja noga więcej tam nie postanie. :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: Zgubiłam broszkę 12.02.07, 22:44 ciociapolcia napisała: > Moją ukochaną przedwojenną. :( > W Carefur Wileński... Nie cierpię tam jeździć i proszę... moja noga więcej > tam nie postanie. :((( Narzekam z Toba :( buuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Zgubiłam broszkę 12.02.07, 23:03 Polcia,a może stał się cud i ktoś oddał ją do BOK? ja bym tam na wsjakij pażarnyj słuczaj zadzwoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 00:03 Szukaliśmy, pytaliśmy nawet służb sprzątających... Nik nie widział, nikt nic nie wie. :((( Jestem zrozpaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 09:41 oj, ciociu, łączę się w bólu. Ale nie trać nadziei, a nuż sie znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 10:37 Szkoda, Polciu... Rozumiem stratę. Miałam przepiękne kolczyki z aleksandrytem, cudne... Zgubiłam jeden, na drugi dzień zanlazłam... w zaspie śnieżnej, lekko tylko przygięty !!! Radość miałam nieziemską. Ale za jakiś czas jeden zgubiłam już na dobre... Więc ten jeden co mi został przerobilam na pierścionek. Który po roku zgubiłam... :/ To wszystko działo się w przeciągu kilku lat. Tłumaczę sobie, że tak miało być, teraz ktos inny cieszy sie nimi (oddzielnie...) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 10:45 A ja obrączkę i pierścionek zaręczynowy zgubiłam...jesienią ubiegłago roku, w liściach nie było szansy na odnalezienie...i żal i smutek do dzisiaj pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 11:54 Ech..., ja to też podobnie jak Wy - zgubiłam kolczyk z opalem, z Australii przywieziony - piękny... i nawet nie mam pojęcia gdzie - po prostu w pewnej chwili stwierdziłam,że mam tylko jeden:((( Kurczę, jaki ból... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 16:41 a ja tam moją "broszkę" to zawsze mam na miejscu-między nogami.i nie wyciągam byle gdzie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 18:22 :DDD Oj, Joanna, Joanna, Ty tylko o jednym....:-P Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 22:09 Hyhyhy! Tej broszki, to jakoś nie mogę zgubić. ;PPP A ta zgubiona - wielki sentyment. No ale... Co zrobić. Oby jej ktoś do śmieci nie wyrzucił tylko. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Zgubiłam broszkę 13.02.07, 23:03 ciociu, moze przyniesie szczescie jakiejs potrzebujacej osobie?..... takiej naprawde fajnej i w potrzebie.... Odpowiedz Link Zgłoś