schizoo 14.02.07, 09:13 nie wrzucajcie mi tego walentynkowego szajsu na skrzynke;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: do fanek 14.02.07, 09:24 jak zwykle twoje życzenie to rozkaz dla mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: do fanek 14.02.07, 09:46 a ja tez nie moge? plizzzzzzzzzzz schizoo, plizzzzzzzzzzz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: do fanek 14.02.07, 12:07 > no nie, Ty też fan?;) dla schizaa moge byc i fanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka5 Re: do fanek 14.02.07, 12:28 bossmaan napisał: > dla schizaa moge byc i fanka ;) > już słysze stękanie Schiza z radości;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: do fanek 14.02.07, 09:55 schizoo napisał: > nie wrzucajcie mi tego walentynkowego szajsu na skrzynke;) moge prosic o to samo?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 10:02 schizoo napisał: nie wrzucajcie mi tego walentynkowego szajsu na skrzynke;) przesyłaj do mnie, przesyłaj do mnie!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 10:09 witam witam moja uwielbiana forumowiczke ;). a i kogoz to przywialo? be_emka zajechala ;). jak sie czujecie Ty i Twoje drugie na razie nierozerwalne ja? a mi na skrzynke nikt nic nie przyslal ... a to pech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 14:33 barad napisał: > witam witam moja uwielbiana forumowiczke ;). a i kogoz to przywialo? be_emka > zajechala ;) jestem uwielbiana?! rany boskie, dobrze, ze nie widać ile w tej ciąży przybrałam;))) jak sie czujecie Ty i Twoje drugie na razie nierozerwalne ja? ja kiepsko, talii nie mam, dupa rośnie, cyc wielki, a młode chyba się cieszy, że mnie pozbawia atrybutów kobiecości;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 14:40 wielki cyc to chyba w tym wszystkim najmniejsze zmartwienie ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 14:41 barad napisał: wielki cyc to chyba w tym wszystkim najmniejsze zmartwienie ;)? czy ja wiem? ;) z dłoni wycieka;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 14:44 hmm... przeciez sa tam chyba w poblizu dwie meskie dlonie. daj im sie nacieszyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 14:45 barad napisał: hmm... przeciez sa tam chyba w poblizu dwie meskie dlonie. daj im sie nacieszyc;) no właśnie "daj" ;)) to drugi problem:) libido mi spadło i nawet walentynki nie pomogą;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 14:53 heh. e tam spadło jak to nie ciamajda to sobie da rade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 14:54 barad napisał: heh. e tam spadło jak to nie ciamajda to sobie da rade ;) toteż nawet nie pytam jak sobei daje;) byleby z konta pieniędzy nie ubywało;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 15:01 hahaha. grunt to dobre samopoczucie :). widze ze humorek nie przestaje dopisywac nawet mimo mdłości :P Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 15:02 barad napisał: > hahaha. grunt to dobre samopoczucie :). widze ze humorek nie przestaje dopisywać nawet mimo mdłości :P mdłości już poza mną;) a humorek, cóż.. nawet w łożku czasem pomaga;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 15:06 nawet?? ja tam w łóżku nie płaczę ;) śmiech i dobry humorek to podstawa dobrej zabawy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 15:08 barad napisał: > nawet?? ja tam w łóżku nie płaczę ;) śmiech i dobry humorek to podstawa dobrej > zabawy... ;) wiesz... niektórych to po ściągnięciu spodni tylko żartem można potraktować;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 15:10 boziu drogi dobrze ze nie rozumiem o czym piszesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 15:12 barad napisał: boziu drogi dobrze ze nie rozumiem o czym piszesz;) czasem niewiedza jest błogosławieństwem;) ale to tylko dobrze o Tobie świadczy, że nei oglądasz facetów bez spodni;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 15:14 heh tak źle wyglądają? ;) muszę znaleźć jakieś lustro to siebie pooglądam tylko powiedz na co mam zwracać największą uwagę ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 15:17 barad napisał: > heh tak źle wyglądają? ;) nie no muszę być uczciwa: nie wszyscy;) muszę znaleźć jakieś lustro to siebie pooglądam tylko powiedz na co mam zwracać największą uwagę ;)? na postawę kolan, odchylenie ud, ilość włosów na cm2 oraz czy majty zeszły ze spodniami, czy bezczelnie wystają nad pasek;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 15:20 ok sprobuje dzis isc do jakiejs knajpy gdzie sa duze lustra na parkiecie to sobie popatrze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 15:22 barad napisał: > ok sprobuje dzis isc do jakiejs knajpy gdzie sa duze lustra na parkiecie to > sobie popatrze ;). weź ze trzy kumate babki, niech Ci wystawią noty;) wynik prześlij e-mailem;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 15:25 e tam wyslij mailem i powiesz ze zmyslam i ze takich "duzych" not nie mozna wystawic. lepiej podeslij mi kolezanki a one Ci opowiedza ;) ze szczegolami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 15:26 barad napisał: > e tam wyslij mailem i powiesz ze zmyslam i ze takich "duzych" not nie mozna > wystawic. lepiej podeslij mi kolezanki a one Ci opowiedza ;) ze szczegolami ;) nie oddaję koleżankom tego, z czego sama mogę z czerpać przyjemności;) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: do fanek 14.02.07, 15:28 a mozesz? ;) nic mi nie wiadomo na ten temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 15:29 barad napisał: a mozesz? ;) no ba! ;) nic mi nie wiadomo na ten temat ;) a bo ja wstydliwa jestem;) p.s. zmykam:) maila masz:) buziaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: do fanek 14.02.07, 12:08 > przesyłaj do mnie, przesyłaj do mnie!!! ;)))) to ode mnie Ci nie wystarczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: do fanek 14.02.07, 14:34 bossmaan napisał: > > przesyłaj do mnie, przesyłaj do mnie!!! ;)))) > > to ode mnie Ci nie wystarczy? ;) > Ty ściemnaczu! Nie ma ani jednej;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka5 Re: do fanek 14.02.07, 10:50 schizoo napisał: > nie wrzucajcie mi tego walentynkowego szajsu na skrzynke;) a w jakiej formie przyjmujesz w tym roku szajs walentynkowy? tylko nic mi nie wspominaj o naturze bo to już przebrzmiałe;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: do fanek 14.02.07, 13:05 dla kogo przebrzmiałe,to przebrzmiałe,dla mnie nieustannie aktualne:) bosman,zawsze czułem ,że masz skłonności pedalskie,w końcu wyszło szydło....;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: do fanek 14.02.07, 13:16 > bosman,zawsze czułem ,że masz skłonności pedalskie,w końcu wyszło szydło....;) ale to tylko ty tak na mnie dzialasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka5 Re: do fanek 14.02.07, 13:40 Schizuś bo wszystkiemu winna jest ta twoja charyzma;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: do fanek 14.02.07, 13:43 > dobrze,że nikt tego nie czyta:) dlatego tez, korzystajac z tego, ze jestesmy sami i 14 dzis, to sie odwazylem na takie wyznanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś