zielonka16 17.02.07, 10:40 ...kota:)).Pogłaszcz je w moim imieniu,i szeptem do ucha im powiedz żeby się odchudzać troche zaczeły:)).Pozdrawiam wszystkie koty i ich właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvona73pol Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 12:00 no wlasnie, co to za nowe swieto? dzien kota? :)))) 17-go? to ja sie wpisuje na liste fanow :)))))) jak ja chce kotkaaaaaa..... a na razie (na dlugie razie :((() nie moge........ Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 14:29 To i w moim imieniu serdeczności i głasku,głasku dla kota,kotów..... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 14:32 Też wszystkim kotom przesyłam głaski w najczulsze kocie miejsca. :) Zielonko, dziekuję za pamięć. A Ty masz kotka/ki? Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 15:11 Przyłączam się. Jaki jest Twój kot (koty?) Myszkin, mój obecny kot, jest niestety chory umysłowo i niewiele mamy z niego pociechy :( Natomiast kocia miłość mojego życia Lilas, o niesamowitym charakterze i nieziemskij urodzie, odszedł od nas w lecie '05 na koronawirus :((( Żegnaj, kotku, zawsze będę Cię wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 15:54 Ja kota nie mam, mam żółwia Benka,ale kocham chorobliwie wszystkie zwierzęta.Lecz panicznie boję się gadów,wiem żółw też gad,ale ja mówię o tych brrrr długich.A Benuś jest najmądrzejszy i bardzo gościnny jak ktoś przychodzi do domu tozawsze wychodzi się przywitać,i jak coś ma dużo chemii to się nie tknie oczywiście mówię o jedzeniu i tak np. zimą wcale nie spożywa sałatytej zwykłej.No dobra bo bym tu mogła do wieczora o nim pisać.Benek pozdrawia wszystkie koty. Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 16:14 moj Felek tez podrawia wyglaskany juz i wycalowany to teraz psy sie mszcza na nim za to,ze przez chwile byl w centrum uwagi i nad nim sepią hehe Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 16:20 A legwan Gustaw pozdrawia dalekiego pobratymca,Benka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Legwan... 17.02.07, 21:54 ... Ty masz legwana?? I to on jest na Twojej wizytówce? Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 17:28 Zawsze chciałam mieć żółwia, ale jakoś nigdy się nie złożyło. Moje kotony pozdrawiają wszelkiej maści braci mniejszych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Polciu wszystkiego najlepszego z okazij dnia. 17.02.07, 17:26 To smutne. Moja pierwsza kicia, tez juz za Tęczowym Mostem. Miała ropomacicze, operację, długie leczenie, ale niestety nie udało się... :( Często ją wspominam... A obecne moje kochane kretyny, to... Fiel vel Fidon, DonFidon, Fudżak: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c554a8395f72c2cc.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef64cd8b306ba5e1.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0e764ba1927fa53.html Marcel vel Marceli, Marcepan: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/285ecd3067ed1c5a.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b7db95fba9e852e3.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db164ba2391fe6ae.html Razem: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab1dc94803cc4c71.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2661c3ea1ab825b.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb2f348b58cb6a69.html Jakie są? Oj dużo by pisać. ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca A gdzie Bogna, 17.02.07, 18:20 matka pięciokocia? pewnie bal wydała dla nich dzisiaj..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: A gdzie Bogna, 17.02.07, 21:52 Fajne :) Fidel powinien się nazywać Doubleface (miałam kiedyś myszkę o tym imieniu, była podobnie umaszczona) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: A gdzie Bogna, 17.02.07, 22:34 to byla japonska myszka ;)))) mialam tez.... Filipa, Oliwie i Zygmunta ;) a kocina moja to byla tysiaca imion, ulubione - Kon ;))))) (bo jak spala w smudze swiatla, wygladala jak konik na biegunach :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca japońskie myszki 17.02.07, 22:41 są urocze,miałam dwie:Wirginia(lekki zezik miała)i Blondyna-bardzo pracowita i zapobiegliwa,z wirginii leń był patentowany,na początku myślałam że jest myszem- facetem...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Azaheca! Jestem!!:) 19.02.07, 11:03 Trochę spóźniona, ale wypowiedziałam się w wątku Verte (sobota-dzień kota) i tam historię jednej mojej Kici opowiedziałam (tej, którą skomentowałaś na Fotosiku, że czarnulek się izoluje:) W weekend nie miałam czasu nawet tutaj zajrzeć, więc teraz w pracy nadrabiam, no i poczułam się wywołana do tablicy;))) Kotony są świetne!! (Aza, a dzień psa to kiedy jest????;) Odpowiedz Link Zgłoś