ania2806 17.02.07, 15:43 Wyrzucili mnie z Nafciarstwa T.:( więc tutaj zamieszczam link. Miłego oglądania:):) abclocal.go.com/kabc/story?section=entertainment&id=5042740 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 17:30 > Wyrzucili mnie z Nafciarstwa T.:( a nafcisz?:) > więc tutaj zamieszczam link. Miłego > oglądania:):) tak, tak, juz pisza w pudelku. www.pudelek.pl/artykul/2161/britney_spears_jest_lysa/ dla mnie to jakis kryzys tozsamosci. problem emocjonalny. albo tranzyt Urana;P Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 19:09 to sie nazywa szybka jazda po rowni pochylej na samo dno albo ktos tej dziewczynie szybko pomoze albo skonczy jak anna nicole smith Odpowiedz Link Zgłoś
ania2806 Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 19:20 >> a nafcisz?:) nie, a to wymóg??:) a tutaj foto jak B.S sama sobie goli włosy...:):):) x17online.com/ >> dla mnie to jakis kryzys tozsamosci. problem emocjonalny. albo tranzyt Urana;P Tak to jest jak ma się rodziców traktujących nas jak bilet na loterię. Dziewczyna nie miała młodości i dzieciństwa, od małego w bagienku show biznesu, gdzie prawie nikt nie jest normalny;:):):) I to małżeństwo z tym d..kiem też traktującym ją jak skarbonkę... Szkoda tylko jej dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 20:05 Wyrzucili cię?Widocznie nie odrobiłaś lekcji.Żeby odnieść sukces na Nafciarstwie trzeba: -mieć kurwa na wszystko wyjebane -włazić w dupę kierownictwu -nie wychylać się-mieć zawsze takie samo zdanie jak guru -wyznawać zasadę "dzień bez dosrania komuś dniem straconym" -być na bieżąco ze wszystkimi bruksami -kompulsywnie czytać TbO Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 20:22 Romcia;) Biorac pod uwage ostatni punkt, to chyba sie zaczepasz;) Ja w to nie wchodze, niepotrzebnie skomentowalam nafcenie, choc nie bardzo rozumiem, jakie intencje przswiecaly Ani, ktora pisze, ze "ja wyrzucili, wiec przyniosla tu", zamiast po prostu wkleic i juz. Mam nadzieje, ze to bez podtekstow. Wolalabym jednak nie wywolywac klotni, a juz bardzo stanowczo prosze: nie rzucac miesem. Bluzgi bede ciac, a poniewaz po niedawnych zajsciach mam dosc ciecia, to oglosze casting na admina-sprzatacza, bo do tego, sie moja rola sprawadzala niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 20:36 nie zaczepiam,oni nie będą sie wdawac w spory z nami maluczkimi bluzgi są zamierzone,to niemal cytat z ulubionego sposobu wyrażania sie przyjaciół z NT-proszę o niewycinanie w drodze wyjątku Odpowiedz Link Zgłoś
ania2806 Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 22:24 > Ja w to nie wchodze, niepotrzebnie skomentowalam nafcenie, choc nie bardzo > rozumiem, jakie intencje przswiecaly Ani, ktora pisze, ze "ja wyrzucili, wiec > przyniosla tu", zamiast po prostu wkleic i juz. Mam nadzieje, ze to bez podteks > tow. Żadne intencje.. po prostu brudne ploty o życiu "gwiazd" to forum nafciarskie. Kiedy jednak chciałam wysłać post na tamtym forum, to odkryłam, że już nie mam dostępu. Może, faktycznie trzeba się regularnie udzielać... Po prostu wytłumaczyłam, dlaczego piszę na TbO, skoro temat bardziej pasuje do nafciarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Łysa Britney S. 17.02.07, 22:02 Britni??? Brzyyydaaaalll... One wszystkie maja nasrane w łepie: Nicole Smith, Paris Hilton, Lindey Lohan i teraz ta!! Nieprzyjemnie sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Łysa Britney S. 19.02.07, 16:24 dopiero pokazywała ogolone krocze teraz czas na głowę i chyba w tej kolejności o Brytnej należy mówić :DDD -- Ceterum censeo Carthaginem delendam esse Odpowiedz Link Zgłoś