tolah2o 19.02.07, 11:23 Jaki był najdziwniejszy/najśmieszniejszy komplement jaki w swoim życiu usłyszałyście??? Pytanie raczej do płci pieknej. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
screen Re: komplementy 19.02.07, 20:52 Kiedyś (miałam chyba 17-18 lat- ojjj dawno to było) jeden facet mi powiedział tak: Ty masz taki ciekawy typ urody coś z Azji... Tybet... Mongolia??? Na Mongolię wszyscy przy stoliku zareagowali śmiechem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: komplementy 19.02.07, 22:41 "Gdybys byla o 30% mniej inteligentna,to moze cos by z nas bylo"-powiedzial w dniu rozstania owczesny moj facet,ktory byl lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
tolah2o Re: komplementy 20.02.07, 09:36 Kiedy mnie pewien tatuator 'kłuł' usłyszałam, że mam ładne plecy... :/ Obecny facet twierdzi, że mam ładne czoło i 'kiedy mówię to moje usta układaja sie w taki fajny dziubek'. Ale ta inteligencja wali na łopatki! :D Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: komplementy 20.02.07, 11:58 - "Stara z Ciebie dupa ale piękna". Miałam wtedy 30 lat a facet nie mógł zrozumieć, dlaczego się poryczałam. Odpowiedz Link Zgłoś