Dodaj do ulubionych

KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA

23.11.01, 14:36
W zwiazku z tym iz w Krakowie spadlo troche sniegu, zaczynam lepic balwana,
lecz brakuje mi modela. Czy ktos chce pozowac?
Chetni ktorzy chca wziazc udzial w castingu prosze zglaszac samych siebie lub
inne osoby pasujace do tej roli.

Rgds...
Obserwuj wątek
    • .karita Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA 23.11.01, 14:37
      proponuje tego co ma najwiekszy mozg. aloha
      • onlyania Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA 23.11.01, 14:39
        a moze by tak men sie nadal???
        • Gość: aCh Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:41
          ooo jak milo, ja ostatnio postepuje jak ostatni balwan a i do krakowa jade to
          akurat
          moge nawet podjesc czekolady zeby bardziej oplywowych ksztaltow nabrac, i tak
          brak mi magnezu
          :(
        • men_ Re: onlyania 23.11.01, 15:53
          onlyania napisał(a):

> a moze by tak men sie nadal???

Jeżeli od Ciebie - to wolę czulej - bałwanek :))

jeszcze nie minęła złość ?:((
          • onlyania Re: onlyania 23.11.01, 16:27
            pogadaj sobie czule do lustereczka, pogadaj sobie....
    • Gość: taka..t Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 14:45
      jezeli moze byc balwanica, to ja zglaszam swoj udzial w castingu:)
      takiego balwana jak ja, naprawde trudno spotkac!!
    • emperor Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA 23.11.01, 14:47
      Znowu sypie!!!
      W zwiazku z tym podwyzszam stawke!!!
      Balwan bedzie stal na Rynku, tuz przy pomniku A.Mickiewicza!
      Czyz to nie zaszczyt?
      Prosze pisac CV, wymiary, zdjecia rowniez mile widziane:)))
      • Gość: aCh Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:54
        TAKA OKAZJA!!
        ja chce, ja chce ja dam lapowke, ja chce w centrum krakowa stac i swiecic
        przykladem watpliwym, czyli ku przestrodze
        moge duuuuuuzo czekolady zjesc
        :(

• Gość: .karita Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:07
          chcesz siecic? trzeba cie bedzie do pradu podlaczyc !
          • Gość: Ach Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:10
            robta co chceta, mi to obojetne
            ja chce byc slawna!!!!!
            :)
            • emperor Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA 23.11.01, 15:11
              Gość portalu: Ach napisał(a):

> robta co chceta, mi to obojetne
              > ja chce byc slawna!!!!!
              > :)

Dobra, dobra masz 1 miejsce, a ta czekolada to golebie bedziesz karmic.

Zbieram jeszcze chetnych na drugiego balwana.
              Drugi bedzie stal na Placu Biskupim.
              UWAGA!!! Propozycja jest kuszaca szczegolnie w nocy!!! Soisz w towarzystwie
              pieknych kobiet z Ukrainy!!! :)))))))

• Gość: ach Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:15
                eeee a skad pewnosc ze mam odpowiednie wymiary?!
                choc krytycznie na siebie spogladam musze z przykroscia stwierdzic ze jednak
                troche mi brakuje do idealu
                ja chce czekolade sama zjesc
                :))

• Gość: .karita Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:17
                czy ja wiem ? jeszcze cie pomyla z kobieta z ukrainy i dopiero bedzie jazda.
                • emperor Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA 23.11.01, 15:19
                  Gość portalu: .karita napisał(a):

> czy ja wiem ? jeszcze cie pomyla z kobieta z ukrainy i dopiero bedzie jazda.

Jazda jak jazda, ale ile mozna zarobic...:)))
                  • Gość: aCh Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:21
                    oooo to dobre, to moze ja bym mogla zamiast na starowce na ten plac gdzie
                    kobiety z ukrainy, polaczylabym przyjemne z pozytecznym
                    • emperor Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA 23.11.01, 15:28
                      aCh, wybieraj albo rybki albo akwarium.
                      Albo slawa na rynku, albo fortuna na biskupim?
                      Jesli wybierasz fortune, to odloz czekolade, bo mozesz wrocic z walizkami:)))
                  • Gość: .karita Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:24

ale ile mozna zarobic...:)))
                    ---------> no pewnie straczy na bulke z serem bleeeeeee
                    • Gość: acH Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:30
                    • Gość: aCH Re: KONKURS (casting) NA NAJWIEKSZEGO BALWANA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:32
                      ee jak tylko na bule z serem mozna zaroic to ja chyba jednak wole na rynku
                      z drugiej strony taka gimnastyka tez by sie przydala :)
                      hmmma moze organizator kastingu pomyslalby nad rozwiazaniem tego problemu?
                      moja propozycja jest taka:rano na starowce, w nocy na placu
                      co drugi dzien przerwa
    • woland? NAJWIEKSZY BALWAN 23.11.01, 15:24
      ZGŁASZAM SAM SIEBIE, WIEM, WIEM - WYGRAŁEM
      • Gość: taka..t Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:27
        woland? napisał(a):

> ZGŁASZAM SAM SIEBIE, WIEM, WIEM - WYGRAŁEM

o, nie ! sprzeciw...to ja,ja!!! ja najwiekszy balwan:(
        • emperor WOLAND vs. TAKA..T 23.11.01, 15:34
          Dogrywka - kto napisze cos bardzo glupiego WYGRYWA!!!!
      • kropka! Re: NAJWIEKSZY BALWAN 23.11.01, 15:30
        zgadzałoby się ;)))
      • Gość: aCH Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:32
        nononno ja wygralam!!!
        • kropka! Re: NAJWIEKSZY BALWAN 23.11.01, 15:38
          nie, nie, na pewno ja Was przebijam swoją bezgraniczną, postepującą z minuty na
          minutę głupotą
          • Gość: acH Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:39
            kto wie, ale ja juz zostalam ogloszona zwyciezczynia
            heheheehehehe
            • kropka! Re: NAJWIEKSZY BALWAN 23.11.01, 15:49
              a jednak nie!
              • Gość: aCh Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:53
                wygralam wygralam
                tylko komisja ie rozgrzewa chyba jakas malpeczka i poprostu traci kontrole nad
                kastingiem
                ale JA trzymam reke na pulsie
                ty jak chcesz mozesz mnie zastepowac bo mi sie marzy praca co dwa dni, dniem na
                starowce w nocy na placu ale ja juz gdzies o tym pisalam
        • emperor Re: NAJWIEKSZY BALWAN 23.11.01, 15:40
          Gość portalu: aCH napisał(a):

> nononno ja wygralam!!!

Stop - to jeszcze nie jest pewne,
          nie mam zadnych argumentow aby sadzic ze pasujesz najlepiej.
          Prosze udowodnij:))
          • Gość: AcH Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:49
            co za komsja !!!brak profesjoznalizmu kluje w oczy!
            primo :juz mi przyznales miejsce na starowce w ktoryms tam poscie ...lecytytny!!
            hihi
            sekundo:ja jestem balwanica do potegi entej ale to dluga historia i nie moge
            tutaj na forum wywodu na ten temat prowadzic, ale szanowan komisja powinna
            wierzyc mi na slowo pisane
            zreszta zawsze moge dojesc czekolade i zgrac glupsza niz jestem
            nooo
            • emperor Re: NAJWIEKSZY BALWAN 23.11.01, 16:00
              Gość portalu: AcH napisał(a):

> co za komsja !!!brak profesjoznalizmu kluje w oczy!
              > primo :juz mi przyznales miejsce na starowce w ktoryms tam poscie ...lecytytny!
              > !
              > hihi
              > sekundo:ja jestem balwanica do potegi entej ale to dluga historia i nie moge
              > tutaj na forum wywodu na ten temat prowadzic, ale szanowan komisja powinna
              > wierzyc mi na slowo pisane
              > zreszta zawsze moge dojesc czekolade i zgrac glupsza niz jestem
              > nooo

Idziemy na kompromis - balwan bedzie mial Twoja glowe , a dol masz do wyboru:

- krowa
              - swinia
              - J.Lopez
              - kaczka
              - T.Orlowsky (podczas pracy)
              - A.Schwarzenegger
              - Godzilla

Jesli nic z w/w propozycji sie nie podoba, prosze o wlasne.
              PS Stoisz na rynku, bedzie prestiz bo swieta nadchodza (duzo fanow)
              • Gość: Ach Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 16:03
                zadnych kompromisow!
                ja to ja w calosci piekny balwan godny usytuowania na rynku a ztymi twoimi
                propozycjami to mnie obrzuca ludziska jakims warzywem
            • Gość: Mina Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 16:00
              ostatni beda pierwszymi. JA jestem najwiekszym balwanem i mam na to liczynch
              swiadkow. Poza tym mnie latwo sie lepi (jestem lepogeniczna)
              • Gość: leziox Re: NAJWIEKSZY BALWAN IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:07
                Kurwa,a ja się zgłosiłem tam gdzie było mało ludu i teraz to jestem naprawdę
                bałwanem.Wszystko ze starości.
              • emperor RE:Mina & Ach 23.11.01, 16:10
                Dobra,
                stoicie razem w calosci.
                W nocy zburze pomnik Mickiewicza, bo po cholere jest tam potrzebny:)))
                Mam nadzieje ze sie lepiej prezentujecie niz on:)))

Acha, ostrzegam przed golebiami robiacymi na glowe:)))
                • Gość: taka..t ja balwanica... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:22
                  ...jak ten balwan pojechalam w szczycie po zakupy, stalam w korku jak ten
                  balwan, a tuz przed sklepem, ja balwanica odkrylam,ze moj balwani portfel z
                  kasa i dokumentami(tj.zolte papiery) zostal w domu ... i ...jak ten balwan,
                  wbrew wszystkim zasadom ruchu drogowego w tyl balwani zwrot i w koru - balwanim
                  tempem do domu
                  pozdrawiam
                  ja stane na rynku w krakowie
                  :))))
                  z balwanimi pozdrowieniami
                  • Gość: leziox Re: ja balwanica... IP: *.addcom.de 23.11.01, 16:43
                    taka...t,zasługujesz rzeczywiście na zbałwanienie,ale sama wąaściwie zgotowałaś
                    sobie ten los.Bałwanimy,czy nie?Taka ma według mnie też spore szanse na
                    uwiecznienie.
                    • Gość: taka..t Re: ja balwanica... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 16:46
                      Gość portalu: leziox napisał(a):

> taka...t,zasługujesz rzeczywiście na zbałwanienie,ale sama wąaściwie zgotowałaś
                      >
                      > sobie ten los.Bałwanimy,czy nie?Taka ma według mnie też spore szanse na
                      > uwiecznienie.

leziox, ty to sie na ludziach i balwanach znasz!!!!!!!!!!
                      pozdr.
                      • Gość: kretynka Re: ja balwanica... IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 17:35
                        O rany, spoznilam sie!
                        Ale za to mam swietne (w tej materii) pochodzenie.
                        Musze, no musze sie zalapac!
                        Mozecie byc swietnym tlem dla mnie. Ostatecznie jam kretynka!
                        • anka1 Re: ja balwanica... 23.11.01, 17:45
                          i mnie ominelo( jak do Krakowa to ja:)!!! tylko sobie przypomne swoje balwanskie postepki:)
                          • pomeranka Zbałwanie kogoś... 23.11.01, 18:24
                            Jak mówicie o bałwanieniu to ja jedno mam na mysli.
                            • Gość: taka..t Re: Zbałwanie kogoś... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 18:29
                              pomeranka napisał(a):

> Jak mówicie o bałwanieniu to ja jedno mam na mysli.

COOOOOOOOOOOOOO?
                • Gość: ACH Re: RE:Mina & Ach IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 19:37
                  oki moze byc z mina ale ja wtedy na cokole
                  i prosze garnek jakis na leb bo nie lubie ptakow a szczegolnie ich odchodow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka