Gość: taka...t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:23 ..a wtedy, forum cale zatrwożę! Będę łzy lała, albo ze śmiechu się powalała. :)))))))) ale, jak tu pić piwo w samotności, gdy miasto Poznań wielu samotnych gości:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowy_ Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 23.11.01, 22:27 Gość portalu: taka...t napisał(a): > ..a wtedy, forum cale zatrwożę! > Będę łzy lała, > albo ze śmiechu się powalała. > :)))))))) > ale, jak tu pić piwo w samotności, > gdy miasto Poznań wielu samotnych gości:))) Oj skarbie mój jedyny i kochany, Toż to jutro masz kac murowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:32 nowy_ napisał(a): > Gość portalu: taka...t napisał(a): > > > ..a wtedy, forum cale zatrwożę! > > Będę łzy lała, > > albo ze śmiechu się powalała. > > :)))))))) > > ale, jak tu pić piwo w samotności, > > gdy miasto Poznań wielu samotnych gości:))) > > Oj skarbie mój jedyny i kochany, > Toż to jutro masz kac murowany :))) > > nie chce mieć kaca!!!! bo przede mną jutro ciężka praca, chcę być jutro ładna , wyspana i zadowolona od rana :))) jak to zrobić-oto jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 23.11.01, 22:35 > chcę być jutro ładna , wyspana > i zadowolona od rana :))) Jest na to jedeN wyjście kochana > > jak to zrobić-oto jest pytanie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:40 nowy_ napisał(a): > > chcę być jutro ładna , wyspana > > i zadowolona od rana :))) > > Jest na to jedeN wyjście kochana > Tylko nie mów, że spać powinnam iść, drogi Panie! Bo znam ja na to lepsze rozwiązanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 23.11.01, 22:42 > > > Tylko nie mów, że spać powinnam iść, drogi Panie! > Bo znam ja na to lepsze rozwiązanie:))) Cholera, a kto tu gadał o spaniu I o piwa chlaniu :))) Wszak ja o kochaniu !!!!! E tam, nic juz nie rozumiem ide se, jak to było ?: ze spuszczona głową powoli idzie Nowy .., gdzie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:45 kicia!!! A Ciebie co tak dzisiaj nosi??:))))) bedziesz nam czorta zastepowac?????;)))) ostoznie co bys z kompresem niedzieli nie spedzila,kac to obrzydliwstwo:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:48 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > kicia!!! A Ciebie co tak dzisiaj nosi??:))))) bedziesz nam czorta > zastepowac?????;)))) ostoznie co bys z kompresem niedzieli nie spedzila,kac to > obrzydliwstwo:((( Witam! już myslałam,że tu zostanę sama, a właśnie to piwo sobie przytargałam... kac, nie , błagam:))) pokonam kaca!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:49 rzuc recepte jak kaca sie pokonuje .Mnie odstrasza skutecznie od trunkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t recepta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:53 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > rzuc recepte jak kaca sie pokonuje .Mnie odstrasza skutecznie od trunkow:) no więc rankiem, jak cię lebek napierdala i kazdy krok to koszmar,mara, weź kochana: -ibuprom, popij go szklanką musującej multiwitaminy z magnesem:) dużo,dużo magnesu,a potem... pomyśl sobie, że poprzedniej nocy tylko magnes z siebie wypłukałaś, a teraz organizmowi odpowiednią dawkę dałas... i juz jest ok. przynajmniej w teorii:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: recepta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 23:00 te recepte juz dawno przerobilam i jak dla mnie jest g.. warta:))) swoje musze odcierpiec i to baaaardzo dlugo i bolesnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: recepta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 23:19 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > te recepte juz dawno przerobilam i jak dla mnie jest g.. warta:))) swoje musze > odcierpiec i to baaaardzo dlugo i bolesnie!:) na mnie dziala...(choc nie zawsze-ciiii, żeby czacha nie usłyszała) a tak szczerze, to po czym tu miec kaca?po jednym biednym piwku, w tak doborowym towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: recepta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 23:48 nio!Tak krzyczalas ze myslalam ,ze przynajmniej krzynke piwa masz!:)))dzieki za wsparcie ,tam obok:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t samanta... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 23:54 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > nio!Tak krzyczalas ze myslalam ,ze przynajmniej krzynke piwa masz!:)))dzieki za > > wsparcie ,tam obok:)))) ...co ja na to k..m.. poradze, ze ja do ciebie i twojej gadki sympatii nabrala... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:01 jo do Ciebie kumo tyz i to bez k..;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:49 nowy_ napisał(a): > > > > > Tylko nie mów, że spać powinnam iść, drogi Panie! > > Bo znam ja na to lepsze rozwiązanie:))) > > Cholera, a kto tu gadał o spaniu > I o piwa chlaniu :))) > Wszak ja o kochaniu !!!!! > > E tam, nic juz nie rozumiem > > ide se, jak to było ?: > ze spuszczona głową powoli idzie Nowy .., gdzie ?:)) > POSZEDŁEŚ?POWOLI?DO PUBOWEJ NIEWOLI? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 23.11.01, 23:41 Otworzyłam właśnie piwo, żeby wydobyć z siebie choć jedna strofę ale przychodzi mi na myśl tylko teoria-trajetoria. Albo inflacja-demokracja. Ile trzeba wipić, żeby coś napisać jak się nie ma za grosz talentu? Za wszelkie porady serdecznie dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 23:52 niewazne ile,wazne co wypijesz!:) wrzuc do gara zabie oko potem posyp szczodrze maka polej krwia zdechlego kota i to cala juz robota! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t zdrowie!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:05 zdrowie wszystkich, którzy nicka nie zmieniają!:))) i tych, którzy pietra mają i niestey wciąż innej ksywy szukają!:))) moje piwo w samotności, jest niebywałej długości... ale dzieki Wam-Forumowicze, jakoś w mniejszym smutku je zaliczę:))) ZDROWIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: zdrowie!!!! IP: 213.76.59.* 24.11.01, 00:07 twoje zdrowie kobito co lubisz chmiel i zyto!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:06 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > niewazne ile,wazne co wypijesz!:) > wrzuc do gara zabie oko > potem posyp szczodrze maka > polej krwia zdechlego kota > i to cala juz robota! > :))))) W garze pyrczy żabie oko mąki ja ci dosypała kota nie dam bo ko kocham ale przepis żeś mi dała! Może być? Jak na początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:10 > > > W garze pyrczya żabie oka > mąki ja ci dosypała > kota nie dam bo slicznota > ale przepis żeś mi dała! po poprawkach swietne! jak na pierwszy raz baaardzo dobrze!:) > > Może być? Jak na początek... > Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:12 witaj pomeranka, lepiej bylo z ranka? piwka walnij kiste, rymy wtedy czyste Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:16 Witaj na kofana Mino mieszam piwo dziś i wino nie wiem co to rano będzie grunt że humor mi nie siędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:18 pomeranko, rowiesnico, rano bedzie zwiedle lico, ciocia ma i na to rade nie trza wstawac przed obiadem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:21 a ja mam to w dupie bo sie jutro ucze:(Mozg mi sie juz lasuje ,ide spac.Milego pifkowania drogie panie!Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:37 mina.mina napisał(a): > pomeranko, rowiesnico, > rano bedzie zwiedle lico, > ciocia ma i na to rade > nie trza wstawac przed obiadem! Ciociu jesteś niczyj pierwyj balsam na mą skołataną duszę ale tutaj rady człek nie da sam chłopa mego mieć Ci muszę! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:20 Sam sie właśnie pochwaliła że mnie świetnie poprawiła uczyć będe sie od dzisiaj bo już kurwa prozą gadać nie mogę......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:21 Pomeranka ..to akurat bylo do dupy!Sprez sie babo!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:22 ale sie towarzycho roz...piło, roz...gadało, roz...weseliło, roz...rymowało :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:25 a co se kurwa zalowac bedziem chlac bedziem rowno dopoki wlezie ciemno i zimno, straszy i duje a wszystkie chlopy i to straszne spiochy Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:26 bez i w ostatnim wersie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:27 pijta!pijta! ludziska, pijta! :)))) zdro-o-wie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:30 przeciez pijem - ino po co tak szybko? powoli, powoli, kto ma wypic, nie utonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:33 mina.mina napisał(a): > przeciez pijem - ino po co tak szybko? powoli, powoli, kto ma wypic, nie utonie > ! zaraz zaraz...powoli ! kto ma wisieć, nie uschnie... chyba coś mi się ...miesza??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:34 kto ma wisiec, ten leci po nastepna - tak to bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:46 Człek tu stęka, jęczy, kleci A Sam zruga jak te dzieci stresa mam li i jedynie no to walniem se po winie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t kto ma wisiec... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:49 ..leci :) no dobra, ale kto ma wisiec...bo mi się właśnie P I W O skończyło:( Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: kto ma wisiec... 24.11.01, 00:51 tos chujowe zakupy zrobila... no i co teraz zrobisz? a nie moge sie powstrzymac: a ja mam jeszcze tak z 15 duzych puszek i 8 butelek! tralala tralala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: kto ma wisiec... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:54 mina.mina napisał(a): > tos chujowe zakupy zrobila... no i co teraz zrobisz? > a nie moge sie powstrzymac: a ja mam jeszcze tak z 15 duzych puszek i 8 > butelek! tralala tralala! duze puszki mówisz? te, mina,gdzie mieszkasz, bo wiesz, ja blisko lotniska...jakby jaki lot sobie skołować.. co?co ty na to? podzielna jesteś?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... 24.11.01, 00:50 czy po winie, czy gorzole jednakowo bucy w czole:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: PIWKO-TO JA DOPIERO SOBIE OTWORZĘ,A... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:55 bucy.. na szczęście dopiero z rana...:) Odpowiedz Link Zgłoś