ulalka 02.05.03, 19:06 jak Cię nauka ze szpon wypuści swych, zajrzyj tu do nas i do pogaduch tych, przytul główkę i odpocznij pośród nas, i sięgaj zawsze z nami do gwiazd :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transoptor Re: Mea :)) 02.05.03, 19:10 ulalka napisała: > jak Cię nauka ze szpon wypuści swych, > zajrzyj tu do nas i do pogaduch tych, > przytul główkę i odpocznij pośród nas, > i sięgaj zawsze z nami do gwiazd :)) > nie nauka,lecz chęć szczera,zrobi z Ciebie MAGI-STERA! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mea :)) 02.05.03, 19:13 Transoptorek kciuki trzyma, więc problemu z zdaniem ni ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Mea :)) 02.05.03, 19:28 Nie szukaj w Oxford,nie szukaj w Cambrige najlepszego studenta. Najlepsza jest przecierz nasza MEA - na naukę strasznie zawzięta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Mea :)) 02.05.03, 20:35 a ja wiem tyle o ile, że Meusia umęczona nauką na tyle, że mury miasta opuściła i na wieś wyskoczyła:-) tam pobryka na powietrzu świeżym, sił nabierze, odetchnie, może zje jeżyn? i wróci do nas radosna jak wiosna:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Mea :)) 03.05.03, 20:40 ojeje, ojej.... przepraszam Was, Najmilsi... Zaniedbalam Was strasznie.. Niestety, nie tylko przez nauke... Zamieszanie mi sie zrobilo, nie tylko naukowe:( Musialam sobie kilka spraw poukladac I pomimo, ze nie sa one jeszcze w takim porzadku, jakbym chciala, to teraz bede wpadala czesciej tylko troszke namace w milej atmosferze poduchowej troszke pomocze poduszeczki na slono:( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Mea :)) 03.05.03, 20:43 ello Meunia, zostaw te knigi na jakis czas zeby z nami odpoczac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Mea :)) 03.05.03, 20:48 Mea, od tego nas masz i jak trzeba płacz w nasze poduchy, my je osuszymy:-))) i może pomożemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Mea :)) 03.05.03, 21:28 jedna dla Wszystkich Wszyscy dla jednej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Mea :)) 04.05.03, 11:11 :* transoptorku, wielu pancernych i pies Alibaba i wielu rozbojnikow wielu muszkieterow.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Mea :)) 04.05.03, 14:21 wiesz, transoptorku, tak sobie ostatnio pomyslalam, ze pomimo wad, zasluguje na tych przyjaciol:) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Mea :)) 04.05.03, 14:30 -za te "wady" być może Cię kochamy (tu myślę o Twoim pędzie do wiedzy) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Mea :)) 04.05.03, 14:31 przeciez kazdy z nas posiada jakies zady i walety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Mea :)) 04.05.03, 14:35 slo-onko napisała: > przeciez kazdy z nas posiada jakies zady i walety ;-) -ja niestety jestem wyjątkiem.........................nie posiadam zalet za to wadami mogę was obdarzyć do woli ...............chcecie? -nie nie chcecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Mea :)) 04.05.03, 14:36 hihi Transoptorze, skąd wiesz, czy my gorszych wad nie posiadamy?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Mea :)) 04.05.03, 14:39 co TY opowiadasz?????? Transik ????? Ty i wady????? chyba nieeeeeemozliwe :)))) ja tu jak dotad widze same zalety u CIebie a u mnie, hmmm no czsami tez i wady:) tak nas wysmiecicie bawisz i mowisz o wadach ???? wiem ze jestes skromny a to pzreciez tez ZALETA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a skoro mowa o zadach i waletach.... 04.05.03, 16:44 to myślę, że Transoptorek ma jakiś zadek, bo na czym by siedział? ;)) <zaśmiała się filuternie ulalka> Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Mea :)) 04.05.03, 16:48 kafka jeeeeeeest i cos do kafffki tyz :) bierz i sie czestuj "fale dunaju" moga byc? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mea :)) 04.05.03, 16:53 jak najbardziej :))) dziękuję :)) ale ja tę Meę chciałam znad książek odegnać i po Radomiu pognać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Mea :)) 04.05.03, 17:00 pomozemy Ci tylko podaj namiar gdzie mniej wiecej moglaby by byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mea :)) 11.05.03, 21:56 znów się minełyśmy w dnia pędzie, tak CIę nauka gna wszędzie, jednak już wkrótce pogadamy, termin spotkania obgadamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś