niegrzeczny 25.11.01, 19:24 Która puszy się, jak JEŻŻŻ, jak jest zdenerwowana na mnie (barany sobie nic nie wyobrażać, bo kopa w ......) Ja tylko Ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: SZUKAM ŁADNEJ PANI JEZOWEJ (A.......) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 19:28 sexic sie chcesz. czy tylko pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SZUKAM ŁADNEJ PANI JEZOWEJ (A.......) 25.11.01, 19:32 I po cholere piszesz, ze ty tylko mnie, a tu okazuje sie, ze nie tylo mnie. Dobra, nigdy twoja nie bede - szukaj dalej! czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: SZUKAM ŁADNEJ PANI JEZOWEJ (A.......) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 19:38 czort, trzeba byc otroznym bo klon sie chyba ujawnia pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:znowu w życiu ci nie wyszło... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 21:11 JEŻU NIEGRZECZNY Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re:znowu w życiu ci nie wyszło... 25.11.01, 21:45 niunia, mam nadzieje, ze niegrzeczny to nie klon czort Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Uciekac paniusie z tymi plotkami, to nie 26.11.01, 17:53 żadnej z Was szukam ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Uciekac paniusie z tymi plotkami, to nie 26.11.01, 18:04 z tego co wiem to jeze sie nie pusza tylko jeza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: anka1 26.11.01, 18:10 anka1 napisał(a): > z tego co wiem to jeze sie nie pusza tylko jeza:)))) i zwijają sie kulkę i kują, I fuczą jak są rozgniewane ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: anka1 26.11.01, 18:13 anka1 napisał(a): > cytujesz czy ..... ?:) Nie cytuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: anka1 26.11.01, 18:18 anka1 napisał(a): > powtarzasz, sciagasz:)? Nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: anka1 26.11.01, 18:21 w takim razie Niegrzeczny jest tylko jedna mozliwosc:) wszyscy wiedza jaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: anka1 26.11.01, 18:31 anka1 napisał(a): > w takim razie Niegrzeczny jest tylko jedna mozliwosc:) wszyscy wiedza > jaka:) Nie wiem, O co Ci chodzi Jeżyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: anka1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:16 on jesce nic nie psecytał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: anka1 Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:20 cuc pseces z daleka, ze to ta kaleka, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: anka1 Niunia 26.11.01, 18:23 wiem Niunia:) przed Toba sie nic nie ukryje:) a dlaczego tak mazuzys? otwieralas butelke zebami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: anka1 Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:25 za duzo twego mena cytuje i tak mi sie selesci Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: Niunia 26.11.01, 18:29 Gość portalu: niunia napisał(a): > za duzo twego mena cytuje i tak mi sie selesci Ty Mała z Opola, dam Ci radę - nie rwij nas tak na chama, wydrę, to może wreszcie którys z nas na tym forum na chwile sie zapomni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:32 oj niby taki cytaty, a jaki niegzecny, fe Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Niunia 26.11.01, 18:32 no to sobie porozmawialiscie jak mawiala dr Chvastowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: Niunia, Anka1 26.11.01, 18:42 anka1 napisał(a): > no to sobie porozmawialiscie jak mawiala dr Chvastowa:) A co zrobić, jak Ona rwie na siłę każdego nowego który tu sie pojawi - a tym bardziej taskiego jak ja ? Odpowie się kilka słów grzecznych , a potem lata po całym forum i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niunia, Anka1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:44 przeciez, ty nie taki swiezy, myslisz ze nie czuc, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Niegrzeczny 26.11.01, 18:46 nic na to nie poradze:) niektore Dziewczyny juz tak maja i juz:) trzeba przyjac Ja taka jaka jest:) albo podsunac obiekt ktory sie nia zajmie i nie pozwoli na latanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niegrzeczny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:49 eora jakiegos mi przydzieli, ale jak niunizmy poczytal, to Łukaszenke o azyl poprosił, więc snuję się taka samotna Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: Niegrzeczny 26.11.01, 18:52 Gość portalu: niunia napisał(a): > eora jakiegos mi przydzieli, ale jak niunizmy poczytal, to Łukaszenke o azyl > poprosił, więc snuję się taka samotna Bo jak się Ciebie pytał Gupia czys Ty Niunia czy Niuniek, to co mu wtedy odpisałaś ? A facet zagraniczny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niegrzeczny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:55 nie cytam co kiedys pisalam, ale ty to chyba kolejny moj fan i mi sie w pseslosci gzebies Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: Anka+Niunia 26.11.01, 18:53 anka1 napisał(a): > nic na to nie poradze:) niektore Dziewczyny juz tak maja i juz:) trze > ba przyjac Ja taka jaka jest:) > albo podsunac obiekt ktory sie nia zajmie i nie pozwoli na latanie:) NOŻE MENA JEJ PODSUNĄĆ ?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Niegrzeczny 26.11.01, 18:55 wypadaloby o to mnie i Mena zapytac nieprawdaz?:) chyba ze Men jest pod dwoma postaciami co z Niunia wlasnie podejrzewamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Niegrzeczny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 18:57 zeby tylko pod dwoma, to schizol kompletny Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Niunia 26.11.01, 18:59 to moze Niegrzecznego:))) he he .pasujecie do siebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.01, 19:03 Aniu, ja niedługo idę spać - i chcę sie wyspać :))) a może mena :)) > to moze Niegrzecznego:))) he he .pasujecie do siebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: Niunia 26.11.01, 19:04 Gość portalu: niunia napisał(a): > zeby tylko pod dwoma, to schizol kompletny I teraz wiesz dlaczego wszyscy od Ciebie uciekamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: SZUKAM ŁADNEJ PANI JEZOWEJ (A.......) 26.11.01, 18:58 ..wystarczy się puszyć ...???-to jestem, bo jeśli chodzi o żonę jeża - to odpadam... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: SZUKAM ŁADNEJ PANI JEZOWEJ (A.......) 26.11.01, 19:09 no nie ((( nastepna:))) wiesz Niegrzeczny ja chyba tez zaczynam sie bac a chcialbym sie wyspac spokojnie:) chyba sie ewakuuje stad:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: do Anki1 26.11.01, 19:14 anka1 napisał(a): > no nie ((( nastepna:))) wiesz Niegrzeczny ja chyba tez zaczynam sie > bac a chcialbym sie > wyspac spokojnie:) chyba sie ewakuuje stad:) co ja na to poradzę - to mój urok osobisty na Nie działa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Niegrzecznego 26.11.01, 19:19 to dlaczego narzekasz potem ze za Toba lataja?:) wylacz urok i bedzie po ptakach :) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczny Re: do Anki1 26.11.01, 19:26 anka1 napisał(a): > to dlaczego narzekasz potem ze za Toba lataja?:) wylacz urok i bedzie > po ptakach :) Nie moge wyłączyć, nie mam kontaktu - a poza tym lubię ten sport ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Niegrzecznego 26.11.01, 19:31 w takim razie < cierp i panuj nad soba> i nie narzekaj:) a jak lubisz to ja sobie ide. nie lubie zabawy cudzymi emocjami nawet jesli to tylko wirtualna gra. Odpowiedz Link Zgłoś