Gość: zosia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 21:09 szukam partnera do tańca i nie tylko....wyobrażam go sobie jako miłego i inteligentnego faceta, ktory potafilby mnie zainteresować sobą...:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Man Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.ports.pol.pl 19.06.01, 23:39 lubie tanczyc i nie mam z tym problemow ale nie jestem jakims zawodowcem,albo mistrzem,,czyli ochota jest, czy to wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 00:22 A ja mam 5 lat kursow tanca za soba. moze byc?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 11:49 Poza tym piszac o tancu, nie mialam na mysli tylko i wylacznie tanca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 11:46 Gość portalu: Man napisał(a): > lubie tanczyc i nie mam z tym problemow ale nie jestem jakims > zawodowcem,albo mistrzem,,czyli ochota jest, czy to wystarcza? Oczywiscie, ze wystarczy.....moze przydaloby sie jeszcze odrobine poczucia rytmu! Ale dobra wola i checi to podstawa, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.ports.pol.pl 22.06.01, 01:20 oooooooukey, tak tez myslałem, z rytmem tez ok, to kiedy zaczynamy...? Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 11:12 Droga Kropko! Skoro chcesz zalozyc szkole tanca, to na pewno ucieszy cie, ze zamiast dwoch uczniow (Janka i Wolanda) masz juz trzeciego, czyli mnie, bo chcialbym sie zapisac na kurs; o cene nie pytam, bo to bez znaczenia, ja bardzo lubie tanczyc... czy w gre wchodza tez korepetycje indywidualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt wiedziałem..;( IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 18:34 a ja kurdę nie umiem tańczyć!! wiedziałem, że kiedyś będę tego żałował. nikt_inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: wiedziałem..;( IP: 192.168.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 18:44 hm.... zaprosiłam ostatnio pewnego mężczyznę na wesele..... zgodził się..... tańczył rewelacyjnie..ale co z tego... w tańcu cały czas myślałam o tym co tańczyć nie potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: wiedziałem..;( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 00:20 Szkoda, bo to pewnie nie ja. A też z tańcem na bakier. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: wiedziałem..;( 17.07.01, 09:39 ja tańczę b.dobrze,jak chcesz mogę Cię nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: wiedziałem..;( IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 10:22 Twoja propozycja Kropeczko skierowana jest do którego z nas? Bo jeśli dobrze liczę to oprócz mnie jeszcze jeden słabo tańczy na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: kropko! 17.07.01, 10:25 obiecani, cacanki ... nie wierzcie panowie kobiecie. I tak w końcu zatańczycie tak, jak wam zagra... woland Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Wolanda 17.07.01, 10:31 A co Ty możesz wiedzieć o tańcu.??? Widać mocno się sparzyłeś kiedyś...skoro uważasz,że wszystkie kobiety są jednakowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: do kropki! IP: *.scm.de 17.07.01, 11:00 daj spokój Wolandowi ! On tańczy tylko o północy i tylko na balach przebierańców i to jakich przebierańców !!! Aż strach bierze! Lepiej z nim nie tańczyć, bo można stracić wiele, a mało zyskać. Kto raz z nim zatańczy, ten przeklęty na wieki ! drwal Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 11:16 To on mi raczej nie daje spokoju na forum.....czy powinnam się go obawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: do kropki! IP: *.scm.de 17.07.01, 11:47 nie, w cišgu dnia jest zupełnie spokojny i całkiem niegro�ny. Nie należy jedynie mu dawać kluczy od mieszkania i podawać goršcej, aromatycznej, zielonej herbaty... drwal Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 11:56 czyli jeśli dobrze rozumuję,to przestroga na przyszłość.A może wiesz,czego jeszcze powinnam się wystrzegać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: do kropki! IP: *.scm.de 17.07.01, 12:05 tego co straży stoi i ukradkiem zerka... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 12:12 a co to jakiś diabeł z rogami i widłami w rękach?Czyżby Woland chciał mnie bronić przed napastnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:20 droga kropko, wybacz, ze podczytuje twoja wymiane z drwalem i osmielam sie cos wtracic: stoja gorzkie pagroki, bo gorzka jest zielen gdzie przebiega wilk nocy i raczy dnia jelen nie spotkaja sie nigdy w pedzacej przestrzeni jelen w wielka, wilk w jelenia sie zmieni kto czyta nie bladzi, kto pisze moze sie fatalnie pomylic Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:31 kropka! napisał(a): > słuszne słowa,zarazko to sie ciesze, ze ci sie podobaly i madrosc w nich zawarta poznalas Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:40 ciekawa jestem jak pozostali nasi rozmówcy,milczą coś długo...nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:46 kropka! napisał(a): > ciekawa jestem jak pozostali nasi rozmówcy,milczą coś długo...nie sądzisz? moze poszli cos wyrabac albo przerznac? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:58 NAJWYRAŹNIEJ TAK,MOŻE POSZUKAJMY ICH W GĘSTWINIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: do kropki! w sprawie IP: *.scm.de 17.07.01, 13:08 no proszę godzinę człowieka nie było i co. Już się na nim zrzynajš. zarazka napisał(a): > kropka! napisał(a): > > > ciekawa jestem jak pozostali nasi rozmówcy,milczą coś długo...nie sądzisz? > > moze poszli cos wyrabac albo przerznac? zeżreć je�li już, zeżreć... drwal Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 13:17 W TAKIM RAZIE SMACZNEGO DRWALU CI ŻYCZĘ, MOŻNA WIEDZIEĆ CZYM SIE DELEKTOWAŁEŚ?NIE POCZĘSTUJESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: do kropki! w sprawie IP: *.scm.de 17.07.01, 13:26 pizza <hut> grecka. Może być. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 13:32 NIE MA NIC BARDZIEJ SMAKOWITEGO Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 13:17 Gość portalu: drwal napisał(a): > no proszę godzinę człowieka nie było i co. Już się na nim zrzynajš i nie opuscisz go az do smierci Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 16:21 a jak reaguje na goracą kawę,czy w podobny sposób jak na zielona herbatę...jakie są objawy,...??? Gość portalu: drwal napisał(a): > nie, > w cišgu dnia jest zupełnie spokojny i całkiem niegro�ny. Nie należy jedynie mu > dawać kluczy od mieszkania i podawać goršcej, aromatycznej, zielonej herbaty... > drwal Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Janka 17.07.01, 10:34 Do Ciebie.Wyczuwam smutek na Twojej twarzy,więc chciałabym aby zagościł na niej uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 11:14 Droga Kropko! Skoro chcesz zalozyc szkole tanca, to na pewno ucieszy cie, ze zamiast dwoch uczniow (Janka i Wolanda) masz juz trzeciego, czyli mnie, bo chcialbym sie zapisac na kurs; o cene nie pytam, bo to bez znaczenia, ja bardzo lubie tanczyc... czy w gre wchodza tez korepetycje indywidualne? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 11:22 To cudownie,Panowie! Zapraszam Was wszystkich,na początek,na zajęcia grupowe.W razie kłopotów z nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia indywidualne.Ale to wszystko jest uzaleznione o Waszych talentów!Tak ,więc do dzieła moi drodzy.Zaczynamy od jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 12:18 kropka! napisał(a): > To cudownie,Panowie! droga kropko nie wiem, jak panowie, bo sie jeszcze nie wypowiedzieli > Zapraszam Was wszystkich,na początek,na zajęcia grupowe to cudowne, nie tylko nauczymy sie tanczyc, ale bede mial - byc moze - okazje poznac slynnego wolanda > W razie kłopotów z nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia indywidualne. to z tego wynika, ze lepiej miec klopoty z nauka, czy, ze lepiej nie miec? > Zaczynamy od jutra? jasne Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 12:28 > to cudowne, nie tylko nauczymy sie tanczyc, ale bede mial - byc moze - okazje > poznac slynnego wolanda pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu rąbać drwa... > > > W razie kłopotów z nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia > indywidualne. > > to z tego wynika, ze lepiej miec klopoty z nauka, czy, ze lepiej nie miec? na to pytanie zarazko odpowiedz sobie sam,ja jednak myslę,że jasteś wielce zdolnym zarazką,więc lekcje doszkalajace moga zdać sie na marne,no ale oczywiście w razie kłopotów w nauce służę pomocą! > > > Zaczynamy od jutra? > > jasne > Panowie,czy odpowiada wam ten termin?Czekam na oficjalne zgłoszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 12:52 > pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu rąbać drwa > ... wierze, ze nie; przeciez chcial nauczyc sie tanczyc nieprawdaz? mysle, ze tanga argentynskie to bedzie jego ulubiony taniec; czy do lasu? zaraz po tym jak wyszedl z rezerwatu? rabac drwa? nie kazde drzewo takie glupie, aby sie od razu rabac dalo; choc zdarzaja sie przypadki patologiczne wsrod drzew > na to pytanie zarazko odpowiedz sobie sam,ja jednak myslę,że jasteś wielce zdolnym zarazką,więc lekcje doszkalajace moga zdać sie na marne,no ale oczywiśc ie w razie kłopotów w nauce służę pomocą! jestem zdolny, choc nie w kazdym konkursie zaraz musze brac udzial; pajonuje mnie startowanie w konkurencjach z przeciwnikami o porownywalnych silach ze mna, inaczej zabawa przestaje byc zabawa, a zaczyna byc znecaniem sie; ale to dygresje wracajac do tanca: jasne, ze lepiej sie doszkalac, wszak trening czyni mistrza, ale co ty zrobisz, jak wieksza liczba chetnych do doszkolen sie zglosi? znajdziesz czas? > > Panowie,czy odpowiada wam ten termin?Czekam na oficjalne zgłoszenia! uprzejmie prosze o zapis na kurs zarazka (kiedys literacka, ale dzisiaj po prostu zaraza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.scm.de 17.07.01, 13:14 zarazka napisał(a): > > pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu rąbać > drwa parol kawalerski, że stawię się na wezwanie, a i piwo postawię! Wyršb pozostawię innym. Podobno Ci co z Pomorza majš przeršbane bo tam Żuławy i nie ma co ršbać. Tak więc niech sobie rżnš do woli i zrzynajš się ile wlezie. drwal > > ... > > wierze, ze nie; przeciez chcial nauczyc sie tanczyc nieprawdaz? mysle, ze tanga > > argentynskie to bedzie jego ulubiony taniec; czy do lasu? zaraz po tym jak > wyszedl z rezerwatu? rabac drwa? nie kazde drzewo takie glupie, aby sie od razu > > rabac dalo; choc zdarzaja sie przypadki patologiczne wsrod drzew > > > na to pytanie zarazko odpowiedz sobie sam,ja jednak myslę,że jasteś wiel > ce > zdolnym zarazką,więc lekcje doszkalajace moga zdać sie na marne,no ale oczywiśc > ie w razie kłopotów w nauce służę pomocą! > > jestem zdolny, choc nie w kazdym konkursie zaraz musze brac udzial; pajonuje mn > ie > startowanie w konkurencjach z przeciwnikami o porownywalnych silach ze mna, > inaczej zabawa przestaje byc zabawa, a zaczyna byc znecaniem sie; ale to dygres > je > wracajac do tanca: jasne, ze lepiej sie doszkalac, wszak trening czyni mistrza, > > ale co ty zrobisz, jak wieksza liczba chetnych do doszkolen sie zglosi? > znajdziesz czas? > > > > Panowie,czy odpowiada wam ten termin?Czekam na oficjalne zgłoszenia! > > uprzejmie prosze o zapis na kurs > zarazka (kiedys literacka, ale dzisiaj po prostu zaraza) Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 13:24 > zarazka napisał(a): > > > pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu rąbać drwa to nie zarazka napisal, tylko kropka! > Podobno Ci co z Pomorza majš przeršbane bo tam Żuławy i nie ma co ršba > ć. Tak więc niech sobie rżnš do woli i zrzynajš się ile wlezie kochany, gdybys mnie teraz slyszal, jak sie smieje serdecznie... jedno zdanie a ile tresci informacyjnych niesie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: JUŻ JEST JEDEN KANDYDAT 17.07.01, 13:44 PANOWIE,COŚ KRUCHO Z WAMI...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek termin IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 14:15 Czy jutrzejszy termin jest nieprzesuwalny ? (patrz twoja poczta elektroniczna)... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: termin 17.07.01, 14:23 oczywiście ,że przesuwalny,ale nie w nieskończoność..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.scm.de 17.07.01, 13:17 zarazka napisał(a): > kropka! napisał(a): > > > To cudownie,Panowie! > > droga kropko nie wiem, jak panowie, bo sie jeszcze nie wypowiedzieli > > > Zapraszam Was wszystkich,na początek,na zajęcia grupowe > > to cudowne, nie tylko nauczymy sie tanczyc, ale bede mial - byc moze - okazje > poznac slynnego wolanda nie podlizuj się! > > > W razie kłopotów z nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia > indywidualne. > > to z tego wynika, ze lepiej miec klopoty z nauka, czy, ze lepiej nie miec? > > > Zaczynamy od jutra? > > jasne > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi zapraszam IP: *.sap-ag.de 17.07.01, 12:18 Gość portalu: zosia napisał(a): > szukam partnera do tańca i nie tylko....wyobrażam go sobie jako miłego i > inteligentnego faceta, ktory potafilby mnie zainteresować sobą...:)) to zapraszam proponuje Lady in red Chris de Burgh potrafie rozmawiac i sluchac jestem facet, przyjaciel i kochanek i jeszcze na takiego wygladam czy to wystarczy na dobry poczatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00 ok, moj mail to : zosienka_23@poczta.onet.pl. mam nadzieje, ze bedziemy mieli okazje zatanczyc:)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś