Dodaj do ulubionych

ZATAŃCZ ZE MNĄ.......

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 21:09
szukam partnera do tańca i nie tylko....wyobrażam go sobie jako miłego i
inteligentnego faceta, ktory potafilby mnie zainteresować sobą...:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Man Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.ports.pol.pl 19.06.01, 23:39
      lubie tanczyc i nie mam z tym problemow ale nie jestem jakims
      zawodowcem,albo mistrzem,,czyli ochota jest, czy to wystarcza?
      • Gość: trapszo Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 00:22
        A ja mam 5 lat kursow tanca za soba.
        moze byc??

Pozdrawiam
        • Gość: zosia Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 11:49
          Poza tym piszac o tancu, nie mialam na mysli tylko i wylacznie tanca....
      • Gość: zosia Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 11:46
        Gość portalu: Man napisał(a):

> lubie tanczyc i nie mam z tym problemow ale nie jestem jakims
        > zawodowcem,albo mistrzem,,czyli ochota jest, czy to wystarcza?

Oczywiscie, ze wystarczy.....moze przydaloby sie jeszcze odrobine poczucia rytmu!
        Ale dobra wola i checi to podstawa, pozdrawiam

• Gość: Man Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.ports.pol.pl 22.06.01, 01:20
          oooooooukey, tak tez myslałem, z rytmem tez ok,
          to kiedy zaczynamy...?
      • zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 11:12
        Droga Kropko!

Skoro chcesz zalozyc szkole tanca, to na pewno ucieszy cie, ze zamiast dwoch
        uczniow (Janka i Wolanda) masz juz trzeciego, czyli mnie, bo chcialbym sie
        zapisac na kurs; o cene nie pytam, bo to bez znaczenia, ja bardzo lubie
        tanczyc...
        czy w gre wchodza tez korepetycje indywidualne?
    • Gość: nikt wiedziałem..;( IP: *.gazeta.pl 16.07.01, 18:34
      a ja kurdę nie umiem tańczyć!! wiedziałem, że kiedyś będę tego żałował.
      nikt_inny
      • Gość: :-) Re: wiedziałem..;( IP: 192.168.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 18:44
        hm....
        zaprosiłam ostatnio pewnego mężczyznę na wesele.....
        zgodził się.....
        tańczył rewelacyjnie..ale co z tego...
        w tańcu cały czas myślałam o tym co tańczyć nie potrafi:)
        • Gość: Janek Re: wiedziałem..;( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 00:20
          Szkoda, bo to pewnie nie ja. A też z tańcem na bakier.
          • kropka! Re: wiedziałem..;( 17.07.01, 09:39
            ja tańczę b.dobrze,jak chcesz mogę Cię nauczyć
            • Gość: Janek Re: wiedziałem..;( IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 10:22
              Twoja propozycja Kropeczko skierowana jest do którego z nas?
              Bo jeśli dobrze liczę to oprócz mnie jeszcze jeden słabo tańczy na tym forum
              • woland? Re: kropko! 17.07.01, 10:25
                obiecani, cacanki ... nie wierzcie panowie kobiecie. I tak w końcu zatańczycie tak, jak wam zagra...
                woland
                • kropka! Re: do Wolanda 17.07.01, 10:31
                  A co Ty możesz wiedzieć o tańcu.???
                  Widać mocno się sparzyłeś kiedyś...skoro uważasz,że wszystkie kobiety są
                  jednakowe..
                  • Gość: drwal Re: do kropki! IP: *.scm.de 17.07.01, 11:00
                    daj spokój Wolandowi ! On tańczy tylko o północy i tylko na balach przebierańców i to jakich przebierańców !!! Aż strach bierze! Lepiej z nim nie tańczyć, bo można stracić wiele, a mało zyskać. Kto raz z nim zatańczy, ten przeklęty na wieki !
                    drwal
                    • kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 11:16
                      To on mi raczej nie daje spokoju na forum.....czy powinnam się go obawiać?
                      • Gość: drwal Re: do kropki! IP: *.scm.de 17.07.01, 11:47
                        nie,
                        w cišgu dnia jest zupełnie spokojny i całkiem niegro�ny. Nie należy jedynie mu dawać kluczy od mieszkania i podawać goršcej, aromatycznej, zielonej herbaty...
                        drwal
                        • kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 11:56
                          czyli jeśli dobrze rozumuję,to przestroga na przyszłość.A może wiesz,czego
                          jeszcze powinnam się wystrzegać?
                          • Gość: drwal Re: do kropki! IP: *.scm.de 17.07.01, 12:05
                            tego co straży stoi i ukradkiem zerka...
                            • kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 12:12
                              a co to jakiś diabeł z rogami i widłami w rękach?Czyżby Woland chciał mnie
                              bronić przed napastnikiem?
                              • zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:20
                                droga kropko, wybacz, ze podczytuje twoja wymiane z drwalem i osmielam sie cos
                                wtracic:

stoja gorzkie pagroki, bo gorzka jest zielen
                                gdzie przebiega wilk nocy i raczy dnia jelen
                                nie spotkaja sie nigdy w pedzacej przestrzeni
                                jelen w wielka, wilk w jelenia sie zmieni

kto czyta nie bladzi, kto pisze moze sie fatalnie pomylic
                                • kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:23
                                  słuszne słowa,zarazko
                                  • zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:31
                                    kropka! napisał(a):

> słuszne słowa,zarazko

to sie ciesze, ze ci sie podobaly i madrosc w nich zawarta poznalas

• kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:40
                                      ciekawa jestem jak pozostali nasi rozmówcy,milczą coś długo...nie sądzisz?
                                      • zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:46
                                        kropka! napisał(a):

> ciekawa jestem jak pozostali nasi rozmówcy,milczą coś długo...nie sądzisz?

moze poszli cos wyrabac albo przerznac?
                                        • kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 12:58
                                          NAJWYRAŹNIEJ TAK,MOŻE POSZUKAJMY ICH W GĘSTWINIE
                                        • Gość: drwal Re: do kropki! w sprawie IP: *.scm.de 17.07.01, 13:08
                                          no proszę godzinę człowieka nie było i co. Już się na nim zrzynajš.

zarazka napisał(a):

> kropka! napisał(a):
                                          >
                                          > > ciekawa jestem jak pozostali nasi rozmówcy,milczą coś długo...nie sądzisz?
                                          >
                                          > moze poszli cos wyrabac albo przerznac?

zeżreć je�li już, zeżreć...

drwal
                                          • kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 13:17
                                            W TAKIM RAZIE SMACZNEGO DRWALU CI ŻYCZĘ,
                                            MOŻNA WIEDZIEĆ CZYM SIE DELEKTOWAŁEŚ?NIE POCZĘSTUJESZ?
                                            • Gość: drwal Re: do kropki! w sprawie IP: *.scm.de 17.07.01, 13:26
                                              pizza <hut> grecka. Może być.
                                              • kropka! Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 13:32
                                                NIE MA NIC BARDZIEJ SMAKOWITEGO
                                          • zarazka Re: do kropki! w sprawie 17.07.01, 13:17
                                            Gość portalu: drwal napisał(a):

> no proszę godzinę człowieka nie było i co. Już się na nim zrzynajš

i nie opuscisz go az do smierci
                        • kropka! Re: do kropki! 17.07.01, 16:21
                          a jak reaguje na goracą kawę,czy w podobny sposób jak na zielona herbatę...jakie
                          są objawy,...???

Gość portalu: drwal napisał(a):

> nie,
                          > w cišgu dnia jest zupełnie spokojny i całkiem niegro�ny. Nie należy jedynie mu
                          > dawać kluczy od mieszkania i podawać goršcej, aromatycznej, zielonej herbaty...
                          > drwal

• kropka! Re: do Janka 17.07.01, 10:34
                Do Ciebie.Wyczuwam smutek na Twojej twarzy,więc chciałabym aby zagościł na niej
                uśmiech.
    • zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 11:14
      Droga Kropko!

Skoro chcesz zalozyc szkole tanca, to na pewno ucieszy cie, ze zamiast dwoch
      uczniow (Janka i Wolanda) masz juz trzeciego, czyli mnie, bo chcialbym sie
      zapisac na kurs; o cene nie pytam, bo to bez znaczenia, ja bardzo lubie
      tanczyc...
      czy w gre wchodza tez korepetycje indywidualne?
      • kropka! Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 11:22
        To cudownie,Panowie!
        Zapraszam Was wszystkich,na początek,na zajęcia grupowe.W razie kłopotów z
        nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia indywidualne.Ale to wszystko
        jest uzaleznione o Waszych talentów!Tak ,więc do dzieła moi drodzy.Zaczynamy od
        jutra?
        • zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 12:18
          kropka! napisał(a):

> To cudownie,Panowie!

droga kropko nie wiem, jak panowie, bo sie jeszcze nie wypowiedzieli

> Zapraszam Was wszystkich,na początek,na zajęcia grupowe

to cudowne, nie tylko nauczymy sie tanczyc, ale bede mial - byc moze - okazje
          poznac slynnego wolanda

> W razie kłopotów z nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia
          indywidualne.

to z tego wynika, ze lepiej miec klopoty z nauka, czy, ze lepiej nie miec?

> Zaczynamy od jutra?

jasne

• kropka! Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 12:28
            > to cudowne, nie tylko nauczymy sie tanczyc, ale bede mial - byc moze - okazje
            > poznac slynnego wolanda

pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu rąbać drwa...
            >
            > > W razie kłopotów z nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia
            > indywidualne.
            >
            > to z tego wynika, ze lepiej miec klopoty z nauka, czy, ze lepiej nie miec?

na to pytanie zarazko odpowiedz sobie sam,ja jednak myslę,że jasteś wielce
            zdolnym zarazką,więc lekcje doszkalajace moga zdać sie na marne,no ale oczywiście
            w razie kłopotów w nauce służę pomocą!
            >
            > > Zaczynamy od jutra?
            >
            > jasne
            > Panowie,czy odpowiada wam ten termin?Czekam na oficjalne zgłoszenia!

• zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 12:52
              > pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu rąbać drwa
              > ...

wierze, ze nie; przeciez chcial nauczyc sie tanczyc nieprawdaz? mysle, ze tanga
              argentynskie to bedzie jego ulubiony taniec; czy do lasu? zaraz po tym jak
              wyszedl z rezerwatu? rabac drwa? nie kazde drzewo takie glupie, aby sie od razu
              rabac dalo; choc zdarzaja sie przypadki patologiczne wsrod drzew

> na to pytanie zarazko odpowiedz sobie sam,ja jednak myslę,że jasteś wielce
              zdolnym zarazką,więc lekcje doszkalajace moga zdać sie na marne,no ale oczywiśc
              ie w razie kłopotów w nauce służę pomocą!

jestem zdolny, choc nie w kazdym konkursie zaraz musze brac udzial; pajonuje mnie
              startowanie w konkurencjach z przeciwnikami o porownywalnych silach ze mna,
              inaczej zabawa przestaje byc zabawa, a zaczyna byc znecaniem sie; ale to dygresje
              wracajac do tanca: jasne, ze lepiej sie doszkalac, wszak trening czyni mistrza,
              ale co ty zrobisz, jak wieksza liczba chetnych do doszkolen sie zglosi?
              znajdziesz czas?

> > Panowie,czy odpowiada wam ten termin?Czekam na oficjalne zgłoszenia!

uprzejmie prosze o zapis na kurs
              zarazka (kiedys literacka, ale dzisiaj po prostu zaraza)
              • Gość: drwal Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.scm.de 17.07.01, 13:14

zarazka napisał(a):

> > pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu rąbać
                > drwa

parol kawalerski, że stawię się na wezwanie, a i piwo postawię! Wyršb pozostawię innym. Podobno Ci co z Pomorza majš przeršbane bo tam Żuławy i nie ma co ršbać. Tak więc niech sobie rżnš do woli i zrzynajš się ile wlezie.

drwal

> > ...
                >
                > wierze, ze nie; przeciez chcial nauczyc sie tanczyc nieprawdaz? mysle, ze tanga
                >
                > argentynskie to bedzie jego ulubiony taniec; czy do lasu? zaraz po tym jak
                > wyszedl z rezerwatu? rabac drwa? nie kazde drzewo takie glupie, aby sie od razu
                >
                > rabac dalo; choc zdarzaja sie przypadki patologiczne wsrod drzew
                >
                > > na to pytanie zarazko odpowiedz sobie sam,ja jednak myslę,że jasteś wiel
                > ce
                > zdolnym zarazką,więc lekcje doszkalajace moga zdać sie na marne,no ale oczywiśc
                > ie w razie kłopotów w nauce służę pomocą!
                >
                > jestem zdolny, choc nie w kazdym konkursie zaraz musze brac udzial; pajonuje mn
                > ie
                > startowanie w konkurencjach z przeciwnikami o porownywalnych silach ze mna,
                > inaczej zabawa przestaje byc zabawa, a zaczyna byc znecaniem sie; ale to dygres
                > je
                > wracajac do tanca: jasne, ze lepiej sie doszkalac, wszak trening czyni mistrza,
                >
                > ale co ty zrobisz, jak wieksza liczba chetnych do doszkolen sie zglosi?
                > znajdziesz czas?
                >
                > > > Panowie,czy odpowiada wam ten termin?Czekam na oficjalne zgłoszenia!
                >
                > uprzejmie prosze o zapis na kurs
                > zarazka (kiedys literacka, ale dzisiaj po prostu zaraza)

• zarazka Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... 17.07.01, 13:24
                  > zarazka napisał(a):
                  > > > pod warunkiem,że woland nie przestraszy się i nie ucieknie do lasu
                  rąbać drwa

to nie zarazka napisal, tylko kropka!

> Podobno Ci co z Pomorza majš przeršbane bo tam Żuławy i nie ma co ršba
                  > ć. Tak więc niech sobie rżnš do woli i zrzynajš się ile wlezie

kochany, gdybys mnie teraz slyszal, jak sie smieje serdecznie... jedno zdanie a
                  ile tresci informacyjnych niesie
                  • kropka! Re: JUŻ JEST JEDEN KANDYDAT 17.07.01, 13:44
                    PANOWIE,COŚ KRUCHO Z WAMI......
                    • Gość: Janek termin IP: *.ipartners.pl 17.07.01, 14:15
                      Czy jutrzejszy termin jest nieprzesuwalny ? (patrz twoja poczta
                      elektroniczna)...
                      • kropka! Re: termin 17.07.01, 14:23
                        oczywiście ,że przesuwalny,ale nie w nieskończoność.....
          • Gość: drwal Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.scm.de 17.07.01, 13:17

zarazka napisał(a):

> kropka! napisał(a):
            >
            > > To cudownie,Panowie!
            >
            > droga kropko nie wiem, jak panowie, bo sie jeszcze nie wypowiedzieli
            >
            > > Zapraszam Was wszystkich,na początek,na zajęcia grupowe
            >
            > to cudowne, nie tylko nauczymy sie tanczyc, ale bede mial - byc moze - okazje
            > poznac slynnego wolanda

nie podlizuj się!

>
            > > W razie kłopotów z nauką,w grę ,w przyszłości,być może wejdą zajęcia
            > indywidualne.
            >
            > to z tego wynika, ze lepiej miec klopoty z nauka, czy, ze lepiej nie miec?
            >
            > > Zaczynamy od jutra?
            >
            > jasne
            >

• Gość: zizi zapraszam IP: *.sap-ag.de 17.07.01, 12:18
      Gość portalu: zosia napisał(a):

> szukam partnera do tańca i nie tylko....wyobrażam go sobie jako miłego i
      > inteligentnego faceta, ktory potafilby mnie zainteresować sobą...:))

to zapraszam
      proponuje

Lady in red
      Chris de Burgh

potrafie rozmawiac i sluchac

jestem facet, przyjaciel i kochanek
      i jeszcze na takiego wygladam

czy to wystarczy na dobry poczatek?
  • Gość: zosia Re: ZATAŃCZ ZE MNĄ....... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
    ok, moj mail to : zosienka_23@poczta.onet.pl.
    mam nadzieje, ze bedziemy mieli okazje zatanczyc:)))) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka