fantka 03.04.07, 18:06 Najpięknieszje, świąteczne, wielkanocne życzenia składamy od serca. Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Wesołego Alleluja 04.04.07, 00:00 Jajca w życiu wiela wożom Toż niych se wom wszyskim mnożom. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia131 Re: Wesołego Alleluja 04.04.07, 10:42 Jedynie zmartwychwstanie daje perspektywe wiecznosci, w ktorej widac sens naszych wszystkich dzialan. I dzieku=i temu zyskujemy sile, ktora wciaz odnawia nasze zycie. Zycze, aby nie zabraklo Wam tego doswiadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Wesołego Alleluja 05.04.07, 19:11 Dla wszystkich : kartki.makii.pl/cgi-bin/kartki Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Wesołego Alleluja 05.04.07, 19:15 Ciepłych, pełnych serdeczności i uśmiechu Świąt Wam życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołego Alleluja 05.04.07, 23:54 Wielkanoc to radość - przeca ło tym wiycie Z tym jakby łod nowa budzi sie w nos życie Niy darmo mo tela ze wiosny symboli Wszysko zmartwychwstanie Ponboczka dyć chwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
basia9981 Re: Wesołego Alleluja 06.04.07, 00:14 Wszystkim Wam - serdeczne życzenia Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołego Alleluja 06.04.07, 09:30 Potrza Ducha nom Świyntego Potrza siył co z Boga idom Toż winszuja wszyskim tego Niychej zowdy z Wami bydom. Odpowiedz Link Zgłoś
capoo Re: Wesołego Alleluja 06.04.07, 10:28 Wesołego Alleluja! :) www.zyczonka.ovh.org/zyczenia-wielkanocne.html Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Wesołego Alleluja 06.04.07, 18:03 capoo napisał: > Wesołego Alleluja! :) Witaj Capoo na forum :) Skąd przybywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 To i ja sie podwiesze...;) 06.04.07, 12:35 Z Okazji Świat Wielkiej Nocy życzymy Wam: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego, a przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! My czyli ja i Dawidpan:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Wesołego Alleluja 06.04.07, 18:00 Dziękuję Wszystkim za życzenia i wzajemnie życzę Wesołego Alleluja, cudownych Pogodnych Świąt, mokrego dyngusa, dużo radości i miłości. kartki.onet.pl/2746,,,,,najwspanialsze_zyczenia,kartki.html Nie gniewajcie się na mnie, że indywidualnych życzeń na @ nie wysyłam, ale chora jestem naprawdę i trochę mi ciężko przed kompem siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołego Alleluja 06.04.07, 18:24 Przi Wielkanocy Życie ze śmierciom tako wygrywo Dobro z wysoka na zło se dziwo Prowda cygaństwu przed łoczy stowo Duch materyji nauczka dowo Toż se niy dziwcie - radujcie tako Niychej se śmieje kto piyrwyj płakoł To co przed nami już lepsze bydzie Jak ze Ponboczkym we przodek idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Wesołego Alleluja 06.04.07, 18:45 Nikt sie nie gniewa, ja tez chora jestem glowa łupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołego Alleluja 07.04.07, 11:27 W Mszale Gnieźniyńskim W Mszale Gnieźniyńskim benedykcyjo Co przi świynconce rzykano była Tako już downo to tradycyjo We średniowieczu se tu wkludziyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kelnerpodpalma Re: Wesołego Alleluja 07.04.07, 20:48 Życzę wesołych Świąt Wielkanocnych oraz zdrowia i szczęścia dla Wszystkich przemiłych Forumowiczek i Forumowiczy. :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Wesołego Alleluja 07.04.07, 21:46 ... Zdrowych i Wesołych Świąt ... ... wszystim życzę .. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Wesołego Alleluja 08.04.07, 18:46 całusy wielkanocne, króliczki, kurczaczki i kicające zajączki Odpowiedz Link Zgłoś