romy_sznajder 04.04.07, 15:08 Dawno nie bylo tylu mocnych fotek. Najgorsze nogi szol biznesu. www.pudelek.pl/artykul/2520/kasia_cichopek_jest_droga/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 04.04.07, 15:16 swiezy botox na czole chyba? szczęka stara, zeby tez: www.pudelek.pl/artykul/2513/olszowka_wytrzezwiala/ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 04.04.07, 15:18 a chyba botox przestal dzialac? albo brwi nie wydlubane? cos to czolo naburmuszone, a na twarzy usmiech przeciez: www.pudelek.pl/artykul/2512/samusionek_nie_chcialam_wojny_z_bylym_mezem/ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 16:22 swieza opalenizna: www.pudelek.pl/artykul/2529/smutna_para/ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 16:23 cos dla mnietki: www.pudelek.pl/artykul/2526/malaszynski_zawsze_wierny/ Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 20:55 Jakiż ten Małaszyński poprawny, do zarzygania. Nie pamiętam, czy ktoś kiedyś tak mnie drażnił, jak on. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 22:19 Paryż z nowym biustem, a sie zarzekała, że nie zrobi www.pudelek.pl/artykul/2502/nowe_piersi_paris_zdjecia/ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 22:46 ooo, paryz to chyba po raz pierwszy na Tbo jako temat;) czy mi umklo? Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Pudelek dzis wymiata 04.04.07, 15:19 to jest pikuś zobacz to: www.pudelek.pl/artykul/2512/samusionek_nie_chcialam_wojny_z_bylym_mezem/ sprzątaczka z IPNu Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 04.04.07, 15:27 > sprzątaczka z IPNu no tak, to zdjecie powalilo nawet wyluzowanych pudelkowiczow, ale ciekawy zapodalas komentarz;))) z ta samusionek Pudelek ma zgryzote. najpierw ja mocno, jak to maja w zwyczaju, wysmiewali. nastepnie zmienili front, Taniec z gwiazdami, samusinek faworytka, to swietna kobieta, ktora chodzi z wysoko podniesiona glowa. az sie zastanowilam, czy nie mieli racji, a teraz znowu: samusionek na dnie, kompromitujace zdjecie, czyli norma. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Pudelek dzis wymiata 04.04.07, 15:38 normalne: raz na wozie raz podwozie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Pudelek dzis wymiata 04.04.07, 15:28 dragon - skąd biezrzesz te cudne texty jak w twojej sygnaturce ? Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 09:55 Przeciez to jakas obca osoba jest;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pudelek dzis wymiata 04.04.07, 16:26 ja tam nic takiego w tych nogach nie widze, by mozna bylo je nazwac "najgorszymi", nogi jak nogi. zdjecia Olszowki koszmarne, juz teraz sama nie wiem czy kiedys tylko wydawala mi sie atrakcyjna czy faktycznie taka byla?? trzeba przyznac, ze ostatnio Pudelek stara sie dawac foty "naturalne", a nie fotoszopowe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 16:17 mallina napisała: > ja tam nic takiego w tych nogach nie widze, by mozna bylo je nazwac > "najgorszymi", nogi jak nogi. Żeby nie powiedzieć GIRY (co ta Kwaśniewska? Mała stara siakaś - fryz a la bekamowa i sukienka od mamy). > > zdjecia Olszowki koszmarne, juz teraz sama nie wiem czy kiedys tylko wydawala m > i > sie atrakcyjna czy faktycznie taka byla?? Coś jej nie wyszło, fakt... > trzeba przyznac, ze ostatnio Pudelek stara sie dawac foty "naturalne", a nie > fotoszopowe;-) Mają konkurę i dlatego:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 16:21 dzis britni. tak w stylu naszych cioc: www.pudelek.pl/artykul/2534/milosc_z_odwyku/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Pudelek dzis wymiata 05.04.07, 16:28 miała być ałdri hepbern wyszło jak zwykle. Ta to ma przerąbane - nie wiem co gorsze sekta scjentologiczna czy jazda britni.... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 17.04.07, 15:26 tu dobrze widac;) moim zdaniem niedobrze, nogi - kolumny, sloniowe, nie ma peciny. ale mozliwe, ze to przez ich dlugosc, czyli krotkosc www.kaprysy.pl/682/kasia-na-salonach/ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pudelek dzis wymiata 17.04.07, 15:27 tu: e.kaprysy.pl/ka76/e726d6bf001e43df46240344 Odpowiedz Link Zgłoś