fettinia 18.04.07, 08:12 Naj naaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaj:)) A tu sie cos chlodzi na wieczor:D www.hotel-conti-muenster.de/franzoesisch/europa/bilder/sekt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandiko Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 08:31 Czy to dzisiaj Twoje urodziny? No to wszyyyyystkiego najlepszego ; dużo kasy, mało problemów, mało wqurrwów (ale nie zero, bo tak ładnie się tu wyżywasz :))), itd,itd Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 09:42 sto lat,sto lat nieeech zyje nam!! same baranice,jak Boga kocham:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 10:04 Bogna, po raz drugi, ale nie mniej serdecznie : spełnienia marzeń i żebyś jeszcze miała marzenia :)* ! Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 10:16 Ja również się dołączam, ale śpiewać nie bede-kurwa głos w nocy straciłam-a nic nie piłam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 10:20 może właśnie dlatego głos straciłaś ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moretta1 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 10:35 Wszystkiego najlepszego, oby zycie było kolorowsze... tylko nie szalej za bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 11:05 Babiszcza moje Kochane!! Banana na gębie mam i poryczałam się - same sprzeczności:)) Dziękuję Wam bardzo!! (Ostatnio to wogóle nie teges za mną - albo @ zbliżająca się jest winna, albo kryzys wieku średniego;))) Chociaż kumpel w pracy powiedział, że mam mówić, że mam 2 x 18 i tego się będę trzymać. zapraszam wieczorem:) :*** - buziaki dla Was! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 11:24 Bogna najlepsiejszego :)))) Sto lat kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 11:12 Droga Bogno,kumpelo od rzucania uroków,oby wiodło się dalej,a życie przynosiło same miłe niespodzianki,same dobre rzeczy i jak najmniej tych kiepskich.Sto lat,sto lat nieeeeech żyje,żyje nam,a kto? BOGNA!!!!!!!!!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 12:14 rzutem na taśmę załapujesz się jeszcze do klubu baranic :) dużo szczęścia,pociechy z Klona , Dziada i całej futrzanej zgrai. Odpowiedz Link Zgłoś
alice0553 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 12:43 Najlepsze życzenia dla baranicy od byczycy Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 13:07 Bogini, ajlowju!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Rena! 18.04.07, 15:21 wszystkiego co najlepsze!!!!! i czego sobie zyczysz, i mnostwa niespodzianek :)))) i tak dalej..... od strzelczyka z sydnejowa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Rena! 18.04.07, 17:25 Wszystkiego najlepszego- a kryzysem sie nie przejmuj, mnie chyba tez dopadl, w kupie razniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Naj, naj, naj 18.04.07, 19:08 Wszystkiego naj i jeszcze więcej. A oto złota rybka ode mnie <rybka> - pomyśl 3 życzenia,i już .... Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 19:43 i ja się dołączam do życzeń! Bogna, wszystkiego dobrego i duuuużo radości nie tylko dziś:) Odpowiedz Link Zgłoś
sirionna Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 20:53 ja tez sie dolaczam! samych slonecznych dni zycze! <cmok> <cmok> <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 18.04.07, 22:01 STO LAT!!! ... z jednym chłopem :DDD wszystkiego NAJ... moja córa kończy w piątek całe 8 lat,tez będzie torcicho :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 19.04.07, 15:22 Witaj Bogno :D i ja się dołączę do zyczeń - moc buziaków i wszystkiego najlepszego :D. Kryzys ojmijaj szerokim łukiem ;) - mnie powiedzieli tak - dla nas masz zawsze 22 lata ;). Skąd 22 to nie wiem, ale zawsze mniej ;) Kochana czy Ty dostałaś tego maila z listem w "załączniku" ? Tak pytam, bo wiem że tu zaglądasz, moc pozdrowien od Częstochowianki :D Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 19.04.07, 17:40 Aga, Kochana, no jasne, że dostałam i kartkę świąteczną też:))) Dziękuję bardzo! Tylko marazm mnie dopadł i w liście to bym Ci tylko jęczała... Ale jutro w fabryce;) się zbiorę i zdam relację z ostatnich dni. Pozdrawiam serdecznie - uściski dla Ciebie i Gabi, graba dla Małżona;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 20.04.07, 19:47 Łojoj!! Nie było mnie więc dzisiaj składam spóźnione. Spełnienia marzeń wszelakich, szczęścia, zdrowia i ogólnie NAJ, NAJ, NAJ!!! www.calla.com.pl/images/K002.gif Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Bogna-wszystkiego najlepszego:) 21.04.07, 11:07 :)))) Dziękuję, Kropeczko!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś