bzz_bzz Re: a ja trafiam do kibla 04.05.07, 18:31 Ale na siedząco, stojąco, czy leżąco? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rujawi Re: a ja trafiam do kibla 04.05.07, 23:59 na słabe imprezy chodzicie :P mi się zdarza nie trafić Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a ja trafiam do kibla 05.05.07, 07:25 sorry, rozmawiamy o stanie trzeźwości, bo tutaj dziewczyny coś nam imputują, że nie potrafimy trafić do kibla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a ja trafiam do kibla 04.05.07, 18:37 bzz_bzz napisała: > Ale na siedząco, stojąco, czy leżąco? :) z salonu:D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a ja trafiam do kibla 04.05.07, 18:31 nekroskop88 napisał: > o! > > a umiesz tak z rozbiegu czy z rozrzutem??? a jak się czuje środkowy strumień??;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: a ja trafiam do kibla 04.05.07, 18:35 Bo nasiedząco, to chyba najtrudniej? w3.inds.pl/images/glupie_baby_m.gif Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: a ja trafiam do kibla 04.05.07, 18:36 nekroskop88 napisał: > o! > > co to znaczą lata treningu do nocnika,opłaciło się:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a coo?juz rączki Ci sie nie częsą:))????? 05.05.07, 07:25 gupia mmagi haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Niedobrze, nie będziesz mógł 04.05.07, 22:28 deski podnieść,a jak już tę swoją gp skończysz i auto kupisz to ci tylko taki sport zostanie prócz otwierania puszki i góra dół góra dół nią rzecz jasna. i zona będzie musiała na czymś poważniejszym się wyżyć (i kłótnia gotowa). ty sie chłopie oducz póki możesz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Niedobrze, nie będziesz mógł 04.05.07, 22:35 bromden1 napisał: > deski podnieść,a jak już tę swoją gp skończysz i auto kupisz to ci tylko taki > sport zostanie prócz otwierania puszki i góra dół góra dół nią rzecz jasna. i > zona będzie musiała na czymś poważniejszym się wyżyć (i kłótnia gotowa). ty sie > > chłopie oducz póki możesz jeszcze no nie wiem,wypiłam trochę,nie ukrywam ale zupełnie nie wiem o czym piszesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niedobrze, nie będziesz mógł 04.05.07, 22:36 lullu1 napisała: > bromden1 napisał: > > > deski podnieść,a jak już tę swoją gp skończysz i auto kupisz to ci tylko > > taki > > sport zostanie prócz otwierania puszki i góra dół góra dół nią rzecz jasn > a. i > > zona będzie musiała na czymś poważniejszym się wyżyć (i kłótnia gotowa). > ty > sie > > > > chłopie oducz póki możesz jeszcze > > no nie wiem,wypiłam trochę,nie ukrywam > ale zupełnie nie wiem o czym piszesz;) > > > myślę że o trójpodziale władzy wg m. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Niedobrze, nie będziesz mógł 04.05.07, 22:39 A jesteś pewna Nutopio,że nie chodzi tu o trójpolówkę?:) - Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 GP to nazwa studiów, które wybrał nekro 04.05.07, 22:44 puszka wiadomo co deska też kłótnia z żoną też sport też auto też ------------ no to o co się rozchodziiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: GP to nazwa studiów, które wybrał nekro 04.05.07, 22:47 bromden1 napisał: > puszka wiadomo co deska też kłótnia z żoną też sport też auto też > ------------ > no to o co się rozchodziiiiiiiiiiiiiiiiii no nie wiem ja tam się z żoną nigdy nie kłociłam Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: GP to nazwa studiów, które wybrał nekro 04.05.07, 22:57 rozchodzi się o to,żeby nie wpaść w błoto, a zwłaszcza nie zamoczyć płaszcza;) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Gospodarka przestrzenna 04.05.07, 23:49 toż chwalił się że będzie studiował gospodarkę przestrzenną [nie żebym uważał że jest się czym chwalić ale może i jest] Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Nie pisuję o takich starych teoriach 04.05.07, 22:40 teraz jest teoria dziewięciu władz Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nie pisuję o takich starych teoriach 04.05.07, 22:48 bromden1 napisał: > teraz jest teoria dziewięciu władz oooooo bardzo interesujące pastisu? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Nie pisuję o takich starych teoriach 04.05.07, 22:55 nutopia napisała: > bromden1 napisał: > > > teraz jest teoria dziewięciu władz > > oooooo > bardzo interesujące > pastisu? aaa,tak,tak, polać Bromdenowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nie pisuję o takich starych teoriach 04.05.07, 22:56 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > bromden1 napisał: > > > > > teraz jest teoria dziewięciu władz > > > > oooooo > > bardzo interesujące > > pastisu? > > aaa,tak,tak, > polać Bromdenowi:) > > :) Odpowiedz Link Zgłoś