dlaczegotylkobiznes 05.05.07, 10:48 Czolem, najpiekeniejsze dziewczyny lataja w eurolocie. pozdrowienia dla wszystkich slicznych stjuardes. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sokoleoko75 Re: Stewardesa z Eurolotu 05.05.07, 16:36 Jak leciałem wizzair, z wawy do paryża, też była fajniusia stewardesa polka blondyneczka włosy w kucyk spięte, taka drobniutka dziewczyna. Siedziałem z przodu w pierwszym rzędzie takze miałem na kogo popatrzeć. Niestety z powrotem juz leciały inne, a miałem nadzieję ze będzie tez ona. Ale może uda sie jeszcze na nią trafić, jak czyta mnie teraz, to gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegotylkobiznes Re: Stewardesa z Eurolotu 05.05.07, 17:50 dziewczyny latajace na trasie szczecin warszawa tym o 9tej z hakiem, pozdrawiam rowniez! Odpowiedz Link Zgłoś
porewit Re: Stewardesa z Eurolotu 05.05.07, 22:09 Potwierdzam. Leciałem na trasie Budapeszt - Warszawa Eurolotem i była tam najładniejsza stewardesa jaką kiedykolwiek widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś