olianka 11.05.07, 11:32 Dziewczyny, czy uważacie, że dla takiego dziecka to odpowiedni rodzaj bielizny? Jest na forum kilka mamuś dziewczynek (może nieco młodszych, ale jednak :) ), czy kupiłybyście kilkuletniej córce stringi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 12:05 nie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 12:22 Ewelina - konkretna babka! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 12:33 nie. mniejsza o względy higieniczne - być może jestem przewrażliwiona, ale po prostu fatalnie mi się to kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 12:38 w tamtym wątku opisana jest dziewczynka bawiąca się w piaskownicy, której nad spodenkami wystają koronkowe stringi - według mnie to tylko pokusa dla pedofila Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 12:51 myślę, że będę bardzo mało nowoczesną mamą... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 13:38 a co ma nowoczesność do tego jakie majtki załozysz dziecku???:) Stringi nie pasuja dzieciom ani starym babom ooo!!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 14:09 olianka napisała: > Dziewczyny, czy uważacie, że dla takiego dziecka to odpowiedni rodzaj > bielizny? Jest na forum kilka mamuś dziewczynek (może nieco młodszych, ale > jednak :) ), czy kupiłybyście kilkuletniej córce stringi? nigdy w zyciu!!! stringi niech sobie sama kupuje :)jak dorosnie :) przeciez to jeszcze dziecko..... tzn dziewczynka 5 letnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 15:24 przeciez to dziecko! w zyciu....niewiadomo jak bylaby duza [fizycznie], 5 lat to nie wiek na taka bielizne! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 19:19 szkoda że mamusia biustonosza dziecku nie założyła Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 19:29 no pewnie że nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 22:18 najlepiej push upa od razu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 20:49 moja ma 4 lata. stringi to mega poroniony pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Z forum Wychowanie-pięciolatka w stringach. 11.05.07, 21:03 nie- 5 latka i stringi dla mnie to poroniony pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
azazela wysokie obcasy 12.05.07, 18:09 podobna historia przechodzilam obok 2 dziewczynek ok 7-8 lat i jedna pytan druga - a czemu masz buty na obcasie - nie wiem, mam mi kupila Moze to ta sama matka? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: wysokie obcasy 12.05.07, 22:32 Wysokim obcasom, stringom, kolczykom, zestawom do dziecęcego makijażu i tym podobnym rzeczom dla dzieci mówię stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: wysokie obcasy 13.05.07, 20:10 a moja 3-latka uwielbia zestawy do makijażu dla dzieci. Najpierw smaruje nimi wszystkie lalki, a na końcu zabiera się za psa :) Ale nie pozwalam jej stosować tego na sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: wysokie obcasy 28.05.07, 21:21 ale wiesz, zabawa w domu to nie to samo, co umalowana 5 latka na spacerku. Albo kolczyki do ramion... ale z tymi stringami, to mnie zatkało. Odpowiedz Link Zgłoś