Dodaj do ulubionych

Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.05.07, 15:21
W piątek 18 maja byłam na rozmowie o pracę w instytucji, gdzie praca jest moim
marzeniem. Decyzję mieli podjąć w ciągu tygodnia a ja nadal nic nie wiem :(((
Chyba postawie krzyżyk na tej robocie:'( A taką miałam nadzieję, ze tym razem
się uda...
Wygląda na to, ze i w te wakacje będę biegać z piwskiem obsługując klientów w
kawiarni, żeby na szkołę zarobić.
KURWA!!!!
Obserwuj wątek
    • shameeka Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.07, 15:40

trzymamy kciuki. aby sie odezwali :)
      a w jakim miescie szukasz pracy??
      • chantal10 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.07, 16:53
        Pracy szukam tu gdzie mieszkam, czyli w Ostrowie Wielkopolskim.
    • mad_die Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.07, 15:57
      Wg mnie powinnaś do nich zadzownić a nie czekać z założonymi rękami. Tym samym dasz im znać, że Ci na pracy zależy i rzeczywiscie chcesz tam pracować.
      WIęc łap za telefon albo najlepiej idź tam sama i zapytaj co i jak. Lepiej wiedzieć na czym się stoi, nie?
      • sumire Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.07, 15:59
        zgadzam się - zadzwonić, nie ma na co czekać. będziesz przynajmniej wiedzieć...
        • chantal10 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.07, 16:54
          Macie rację, jutra z samego rana zadzwonię. Strach się bać co powiedzą :|||
          • wiolunia79 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.07, 18:55
            Zadzwoń! Mam kolegę,który bardzo chciał pracować w pewnej instytucji ale
            niestety nikogo nie potrzebowali.On był tak uparty że prawie codziennie dzwonił
            albo przychodził. W koncu powiedzieli że mają go dosyć(pamiętali już nawet jego
            nazwisko) i go zatrudnili. Pracuje już tam chyba ze 2 lata. Więc czasem warto
            być namolnym :)
    • chantal10 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 08:50
      Przełamałam się i zadzwoniłam, i wiecie co mi powiedzieli? żE OD 1 LIPCA
      ZACZYNAM PRACę!!! JUPI
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      CHYBA SIE UPIJE:-)))
      • wiolunia79 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 09:21
        Super! Bardzo się ciesze!
      • paenka Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 10:31
        :) BRAWO!!!!
        • siula5 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 12:16
          A jaki jest ten twój wymarzony zawód?
          Gratulacje
          • chantal10 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 16:11
            Moja wymarzona praca to ta związana ze studiami a studiuję prawo :)
            Udało mi się!! Nie będę się chwalić w jakiej instytucji "wyląduję", bo to
            państwowe, ale jest dobrze;)
            • siula5 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.07, 14:26
              Strzelam, że taka sama posada jak i moja, no ale jak gęba na kłódkę to ok.
    • justa_79 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 12:31
      nie przejmuj się... ja złożyłam ofertę ponad tydzień temu w czwartek,
      powiedzieli, że w poniedziałek zadzwonią... i przez tydzień cisza. zadzwoniłam
      w kolejny poniedziałek i okazało się, że przyjęli kogoś, kto już współpracuje z
      osobą tam zatrudnioną... ech :/ cała rekrutacja była dla picu, tylko
      niepotrzebnie straciłam czas i robiłam sobie nadzieję.
      • chantal10 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 16:11
        Mnie się udało :) Od 1 lipca zaczynam :-)
        • goscinnie_ino Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.07, 19:55
          ekstra, gratuluję :-)))
          • chantal10 Re: Cholera mnie zaraz weźmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.07, 13:03
            Dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka