shameeka 31.05.07, 09:28 na spodniach dzisnowych mam rozowa plame. spodnie zafarbowaly. maja nitki rozowe.. i te nitki musialy zafarbowac. hmm. i co teraz? macie jaksi pomysl?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: spodnie zafarbowane 31.05.07, 09:30 shameeka napisała: > na spodniach dzisnowych mam rozowa plame. > spodnie zafarbowaly. > maja nitki rozowe.. > i te nitki musialy zafarbowac. > hmm. > i co teraz? > macie jaksi pomysl?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: spodnie zafarbowane 31.05.07, 10:02 Zależy jaki kolor spodni... jeśli jasne to spróbuj vanish, albo takich odplamiaczy niemieckiej firmy (nie pamiętam nazwy) to są mydełka, płyny, środki w kulce - takie białe opakowania z zielonymi i grnantowymi napisami. A jak się nie uda, to kup granatową farbkę i zafarbuj całe w pralce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: spodnie zafarbowane 02.06.07, 19:39 ja ostatnio przez przypadek wrzuciłam do białego brania żółtą koszulkę. Oczywiście mężowa fajna bluza się ufarbowała miejscami, i moje koronkowe majteczki, ale reszta prania na szczęście nie. Próbowałam vanisha ale nic nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: spodnie zafarbowane 02.06.07, 23:55 vanish jest do d*** usuwa co najwyzej plamy z trawy, produktow spozywczych ale nic poza tym a ten do bialych rzeczy w ogole nie wybiela:/ kupilam go spejalnie gdy mi bieliznaq zafarbowala na rozowo i co? mam teraz siną bielizne:/ jedyne wyjscie to zafarbowac spodnie na inny kolor, mi kiedys tez zafarbowaly jeansy takie srednio ciemne i nic z nimi nie zrobilam, olalam to, chodzilam bo tak naprawde te rozowe plamki nie rzucaly sie az tak bardzo w oczy...z czasem rozjasnily sie Odpowiedz Link Zgłoś