nutopia 01.06.07, 11:32 idźcie dajcie sobie po ryju za bramą ale nie kłóćcie się Klubokawiarni bo już nawet Ela do nas nie przychodzi albo do Karczmy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bromden1 Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 11:39 no faktycznie mordownię tu robić zaczęlim. tak to jest jak się kurp z kujawiakiem za łby wezmą. ja tam się pogodzić mogę, co tam lać się zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 11:43 bromden1 napisał: > no faktycznie mordownię tu robić zaczęlim. tak to jest jak się kurp z > kujawiakiem za łby wezmą. ja tam się pogodzić mogę, co tam lać się zaraz można dać se w ryj, podać rękę i iść razem na wódke coby na żony ponarzekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 11:45 nigdy nie narzekam na żonę Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 11:56 bromden1 napisał: > nigdy nie narzekam na żonę Bromden to nie Forum Białystok. To Kopytko. Nie traktuj każdego słowa tak śmiertelnie poważnie bo to niezdrowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:04 bromden1 napisał: > i nawzajem ;) ale dałam się podejść:D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 11:47 Narzekanie na żony zbliża ludzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 11:55 zewsi napisał: > Narzekanie na żony zbliża ludzi. :-) prawda?:) jakbym miała żonę to bym sobie cały czas narzekała Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Od razu widać, że Naczelniczka wróciła! 01.06.07, 13:45 skoropis napisał: > ;D ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:09 nutopia napisała: > idźcie dajcie sobie po ryju za bramą ale nie kłóćcie się Klubokawiarni bo już > nawet Ela do nas nie przychodzi > albo do Karczmy! jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:18 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > idźcie dajcie sobie po ryju za bramą ale nie kłóćcie się Klubokawiarni bo > już > > nawet Ela do nas nie przychodzi > > albo do Karczmy! > > > jakiś problem? > tak napisałam wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:20 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > idźcie dajcie sobie po ryju za bramą ale nie kłóćcie się Klubokawia > rni bo > > już > > > nawet Ela do nas nie przychodzi > > > albo do Karczmy! > > > > > > jakiś problem? > > > tak > napisałam wyżej moze sobie kadzić, można sie głaskać a można też dyskutować, ostro rozmawiać a kłótnia?...nie zauwazyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:32 makbrajd napisał: >> a kłótnia?...nie zauwazyłem... nie podobał mi się ton. mogę wyrazić swoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:36 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > >> a kłótnia?...nie zauwazyłem... > > nie podobał mi się ton. mogę wyrazić swoje zdanie? a czy ktoś tu tego ci broni? raczej na odrót bywa...no ale taka rola naczelniczki co ustawia po kątach i pozwala bądź zakazuje się odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:38 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > >> a kłótnia?...nie zauwazyłem... > > > > nie podobał mi się ton. mogę wyrazić swoje zdanie? > > a czy ktoś tu tego ci broni? > raczej na odrót bywa...no ale taka rola naczelniczki co ustawia po kątach i > pozwala bądź zakazuje się odzywać > > > ano własnie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:40 wyrywanie paznokci? czy odrazu komora gazowa dla wrogów? (a imię ich legion) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:42 makbrajd napisał: > wyrywanie paznokci? czy odrazu komora gazowa dla wrogów? (a imię ich legion) wybieraj znaj łaskę Pani Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 12:56 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > wyrywanie paznokci? czy odrazu komora gazowa dla wrogów? (a imię ich legi > on) > > > wybieraj > znaj łaskę Pani ale...ja nie mam Pani Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:00 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > wyrywanie paznokci? czy odrazu komora gazowa dla wrogów? (a imię ic > h legi > > on) > > > > > > wybieraj > > znaj łaskę Pani > > ale...ja nie mam Pani > > > i mieć będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:05 nutopia napisała: > > > > ale...ja nie mam Pani > > > > > > i mieć będziesz kiedy mieć będę? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:13 no i gdzie ten wściekły pies? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:17 bromden1 napisał: > no i gdzie ten wściekły pies? przy barze tym razem nie dał się wyrzucić przez okno wiec nie będzie musiał wracać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:48 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > > > > > > ale...ja nie mam Pani > > > > > > > > > i mieć będziesz > > kiedy mieć będę? hę? > między "mieć" a "będziesz" wstaw "nie" Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:49 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > > > > > > > > ale...ja nie mam Pani > > > > > > > > > > > > i mieć będziesz > > > > kiedy mieć będę? hę? > > > > między "mieć" a "będziesz" wstaw "nie" tyle to ja wiem, ale zastanwiałem się nad jakimś ukrytym sensem - a to tylko zwykła, przeciętna literówka (a raczej brak 3 literek) standard jednak Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:55 makbrajd napisał: > > tyle to ja wiem, > ale zastanwiałem się nad jakimś ukrytym sensem - a to tylko zwykła, przeciętna > literówka (a raczej brak 3 literek) > standard jednak > a przed "nie" dodaj jeszcze "nigdy" a przynajmniej tę którą byś chciał mieć Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 13:58 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > > tyle to ja wiem, > > ale zastanwiałem się nad jakimś ukrytym sensem - a to tylko zwykła, > przeciętna > > literówka (a raczej brak 3 literek) > > standard jednak > > > a przed "nie" dodaj jeszcze "nigdy" > a przynajmniej tę którą byś chciał mieć ale ja niczego i nikogo nie chcę tego mnie nauczył mój miszcz że nie mam prawa do żadnych pragnień i chęci bo to skrajny egoizm jak mam marzenia...dziwne..ale widać prawdziwe, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 14:01 makbrajd napisał: > > tego mnie nauczył mój miszcz > że nie mam prawa do żadnych pragnień i chęci bo to skrajny egoizm jak mam > marzenia...dziwne..ale widać prawdziwe, co nie? > tak. i to moje ostatnie słowo. cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 14:04 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > > tego mnie nauczył mój miszcz > > że nie mam prawa do żadnych pragnień i chęci bo to skrajny egoizm jak mam > > > marzenia...dziwne..ale widać prawdziwe, co nie? > > > tak. i to moje ostatnie słowo. > cześć. wiec ty też tak myślisz? mój boże.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 21:26 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > > tego mnie nauczył mój miszcz > > > że nie mam prawa do żadnych pragnień i chęci bo to skrajny egoizm j > ak mam > > > > > marzenia...dziwne..ale widać prawdziwe, co nie? > > > > > tak. i to moje ostatnie słowo. > > cześć. > > > wiec ty też tak myślisz? mój boże.... > twój, twój. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 21:30 makbrajd napisał: > mój, mój co? > a co napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Panowie Bromden i Makbrajd 01.06.07, 21:41 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > mój, mój co? > > > > a co napisałeś? nie zdążyłem bo młotek przeleciał z uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Panowie Bromden i Makbrajd 02.06.07, 18:16 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > mój, mój co? > > > > > > > a co napisałeś? > > nie zdążyłem bo młotek przeleciał z uśmiechem > ciebie przeleciał? hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś