szkodnik1 Re: G(roocha)......... 06.06.03, 08:45 Enterek mi siem wcisnął....:))))))) .....masz może nową piracką płytę - "St. Anger" ?????? daj znać - z góry dzięks.........:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: G(roocha)......... IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 11:08 szkodnik1 napisał: > Enterek mi siem wcisnął....:))))))) > .....masz może nową piracką płytę - "St. Anger" ?????? > daj znać - z góry dzięks.........:)))))))))) Nie mam, bo i po co. Za dwa dni kupie sobie oryginal - w promocji bedzie razem z DVD:))). Przynamniej u nas, w sztolicy:PP Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: G(roocha)......... 06.06.03, 11:13 .....qrwa - groszek weź mi ją skseruj....:))))))) jak przyjadę to mi podrzucisz.....co ty na to ?????? muszę ją mieć.......a jak muszę to mam....:PPPPPPPPPP pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: G(roocha)......... IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 11:15 szkodnik1 napisał: > .....qrwa - groszek weź mi ją skseruj....:))))))) > jak przyjadę to mi podrzucisz.....co ty na to ?????? > muszę ją mieć.......a jak muszę to mam....:PPPPPPPPPP > pozdrawiam.... Te! U Was we miescie empika ani innego megastora nie ma? ZA ukochany zepsol kazda kase bym zaplacil, a nie skapil jak jakis centus z wielkopolski;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: G(roocha)......... 06.06.03, 11:21 ...no ja też bym nie skąpił ja te qrw......z wielkopolski......ale po zastanowieniu : mam kilka oryginalnych płyt za kwotę taką, że mógłbym sobie kupić 3 razy tyle piratów...... i co lepiej? wydawać na oryginały czy kupować piraty ??????? no pomyśl logicznie....... ....ja też kiedyś wolałem oryginały.....ale mi się zmienił gust...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: G(roocha)......... IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 11:24 szkodnik1 napisał: > ...no ja też bym nie skąpił ja te qrw......z wielkopolski......ale po > zastanowieniu : > mam kilka oryginalnych płyt za kwotę taką, że mógłbym sobie kupić 3 razy tyle > piratów...... > i co lepiej? wydawać na oryginały czy kupować piraty ??????? no pomyśl > logicznie....... > ....ja też kiedyś wolałem oryginały.....ale mi się zmienił gust...:)))))))) PO chuja mi 3 razy tyle piratow, kiepskiej jakosci, psujacych odtwarzacz, skoro mi zalezy akurta na tej jednej, ktora chce meic wysokiej jakosci i pewnosc, ze bedzie mi grala baaaardzo dlugo?? A skor mnie na nia stac, to co? Mam kyupiowac trzy, skoro dwoch z nich nie potrzebuje? chce miec ta jedna! Pirata biore wtedy, gdy wiem, ze z miesiac mi sie znudzi. ew. gdy potrzebuej "jedyna w swym rodzaju" skladanke:)). Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: G(roocha)......... 06.06.03, 11:29 qrwa - ty chyba masz rację maleńki......:))))))) niedługo sobie porozmawiamy......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: G(roocha)......... IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 11:30 szkodnik1 napisał: > qrwa - ty chyba masz rację maleńki......:))))))) > niedługo sobie porozmawiamy......;))))))) Qrwa, funny jestes;))). Siegasz mi do cycka i mowisz do mnie malenki;)))). No no, forumowy brutalusie...;))))) A pogadam sobie chetnie, whenever, wherever:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: G(roocha)......... 06.06.03, 11:31 ....nie mówiłeś nigdy że masz cycka na czubku głowy.......:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: G(roocha)......... IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 11:34 szkodnik1 napisał: > ....nie mówiłeś nigdy że masz cycka na czubku głowy.......:)))))))))))))) raczej na czubku glowki, tej w okolicach pasa... :))))))))) Poza tym do porownan wzrostu to zdejmij te swoje koturny i skarpety z poduszka powietrzna;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: G(roocha)......... 06.06.03, 11:37 teeeeeeee, a może to nie cycek tylko świerzb.......??????? albo jakiś syfilis... o ile cię pamiętam to musiałeś się do podciągać, żeby w zamówić browara u barmana......:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: G(roocha)......... IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 11:40 szkodnik1 napisał: > teeeeeeee, a może to nie cycek tylko świerzb.......??????? albo jakiś syfilis.. > . > o ile cię pamiętam to musiałeś się do podciągać, żeby w zamówić browara u > barmana......:)))))))))) Aby moc Ci spojrzec w oczy, na podlodze po turecku usiasc musialem, choc prezyles sie jak struna:))).Wiedzialem, ze te Twoje brdune lapy nieszczescie na moj rozporek moga sprowadzic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: G(roocha)......... 06.06.03, 11:43 ....ale miałeś wizję...... i chyba ci się imprezy pomyliły, bo o ile pamiętam to na ostatniej w kilcie byłeś......a na następnej pamiętaj o trzymaniu bezpiecznej odległości 2 metrów, żebyś mnie przez przypadek nie zaraził....... ....tyle chorób teraz na świecie.....muszę dbać o siebie.....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: G(roocha)......... IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 12:18 szkodnik1 napisał: > ....ale miałeś wizję...... > i chyba ci się imprezy pomyliły, bo o ile pamiętam to na ostatniej w kilcie > byłeś......a na następnej pamiętaj o trzymaniu bezpiecznej odległości 2 metrów, > > żebyś mnie przez przypadek nie zaraził....... > ....tyle chorób teraz na świecie.....muszę dbać o siebie.....:))))))) Biedaku, mialem racje ostzegajac randie: "nie wlewaj w to male, co sie do Ciebie przykleilo, zbyt wielu wscieklych psow" . A jednak, postanowoila upic swego przyszlego slubnego... Ale zeby jeden wscieklak wystarczyl... kto to widzial:))) Wstyd, gigantusie:))) A kilt nosic moge - jestem dumny z tego, co moga zobaczyc inni, gdy wiatr mi podwieje garderobe:)). To tak samo, jakby miec super bryke i tzryamc ja caly czas w garazu - czasem trzeba ja przewietrzyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś