screen 04.06.07, 22:05 www.olay.pl/index.php?id=konkurs_galeria_sh&sh=6070 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 05.06.07, 16:59 Screen ja już wczoraj i dzisiaj zagłosowałam. Może nam napiszesz czy to Twój synek jest na zdjęciu? Na czym polega ten konkurs? Jak długo trwa? Może trzeba zrobić większą akcję marketingową?! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 05.06.07, 17:03 Konkurencja ostra, zdjęcie najwyżej oceniane ma 1749 punktów. Ciężko będzie, bo można głosować tylko raz dziennie z jednego kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia131 Re: zagłosujecie? :-)) 06.06.07, 10:33 To wam podpowiem, ze jak sie po zaglosowaniu w ustawieniach netowych usunie pliki cookie to mozna glosowac raz kolejny ;) WIem, bo przed wyborami samorzadowymi glosowalam w sadzie internetowej na swojego szefa ;) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: zagłosujecie? :-)) 06.06.07, 13:24 oczywiscie ze tak ;)) p.s. dodam ze to jest jakas mania bo na na stronie klubnivea tez wiele dziewczy i kobiet ;) prosi o glosik hehee Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 09.06.07, 13:42 kliknęłam, ale coś głosów tam mało... a co z naszą Skreen? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 10.06.07, 16:44 Klikam regularnie, Screen napisz po co to robię? Próbowałam Waszą metodą usunąć pliki cookie ale nie mogłam ponownie zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 12.06.07, 19:22 Dlaczego przed moim dzisiejszym kliknięciem zdjęcie amatora big loda miało aż 0 (słownie zero) punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: zagłosujecie? :-)) 12.06.07, 22:36 Witajcie! Miałam przerwę w kontroli nad wszystkim co w necie. Z tego wszystkiego sama zupełnie zapomniałam o tym zdjęciu ale dziękuję Wam wszystkim bardzo za oddane głosy. Na zdjęciu jest mój synek ale kilka lat temu. Teraz to już ośmiolatek:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 13.06.07, 09:43 Dlaczego tam są tylko cztery głosy? Gdzie się te stare zgubiły? Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: zagłosujecie? :-)) 14.06.07, 09:07 Nie mam pojęcia. Może zaczna sięod nowa, bo najwyżej oceniane zdjęcie tez ma mniej.\ Wyzerowało sie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 15.06.07, 21:29 Po moim kliknięciu tylko sześć głosów? Co się dzieje z tą solidarnością forumową?! Klikać proszę codziennie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: zagłosujecie? :-)) 15.06.07, 23:54 Dałam sobie spokój. Widzę, że temat zdjęcia nie ważny, byleby złapać więcej głosów, krzyczeć na wszystkie strony i uruchomić wszelkie możliwości. A mnie chora konkurencja nigdy nie pociągała. Nie wiem co mnie napadło, że umiesciłam to zdjęcie. Dziekuję Wam za głosy. Przynajmniej mieliście okazję zobaczyć mojego bohatera w akcji;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zagłosujecie? :-)) 20.06.07, 09:35 Zabrałaś zdjęcie?! A ja lubiłam popatrzeć na Twego synka :) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: zagłosujecie? :-)) 20.06.07, 10:14 Nie, zdjęcie pewnie tam jest, tylko ja już nie zaglądam. A zdjęć synka mam całe mnóstwo , więc jak będziesz chciała sobie popatrzeć to daj znać;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś