ememka1 06.06.07, 08:03 Podziwiam twoją płodność..........forumową:DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witaminka29 Re: Ann_sla 06.06.07, 08:59 Nio Ania potrafi pisać i tu i tu i tam :)))) ja też ją normalnie za to podziwiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Ann_sla 06.06.07, 12:05 to znaczy?? że mam za dużo czasu wolnego?? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: Ann_sla 06.06.07, 12:14 Ooooooooo to Ty wiesz najlepiej.........myślałam raczej o pomysłach. Widzę, że Cię nosi czyli energia rozpiera:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Ann_sla 06.06.07, 13:04 Ej no to nie o czas chodziło tylko właśnie o pomysłów tysiące :))) a swoją drogą to ilu rzeczy kobieta potrafi się dowiedzieć o sobie i o tym czego jest w stanie dokonać kiedy mamunią zostaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla zapomniałam dodać 06.06.07, 12:13 co Ci powiem to Ci powiem, ale teraz dopiero czerpię satysfakcję z jednej cechy, która długo była dla mnie wadą a teraz jak znalazł: PODZIELNOŚĆ UWAGI. Przeszkadzało mi to gdy byłam uczennicą czy w podstawówce czy średniej czy nawet w studium. Nie mogłam po prostu usiąść do książek i się uczyć czy czytać. Byłam rozkojarzona, to samo z lekcjami itd. Musiałam włączać muzykę albo uczyć się na dworze przy szumie roślinności. Czym trudniejsze przedmioty w tym bardziej ekstremalnych miejscach: autobus, pociąg. Moja mama jest kolejarzem i miałam darmowe bilety, wiec jak mi jakiś przedmiot wyjątkowo nie wchodził wsiadałam w pociąg i kursowałam Węgliniec - Jelenia Góra - Węgliniec - (ewent.) Wrocław. Teraz potrafię jednocześnie karmić trójkę dzieci i jeszcze sama się najeść.. Jak chłopcy byli mali niejednokrotnie pamiętam sytuacje kiedy karmiłam ich piersiami na raz, na przeciwko córa i ją łyżeczką i potem zmiana jednego z bombli z cyca na butlę, drugi nadal cyc i córa łyżeczką.. Ekstremalne, ale nie mam problemów ze zręcznością nawet przy swej nadwadze.. Tak, że teraz to zaleta, bo bez tego umarłabym chyba pod stosem obowiązków.. Odpowiedz Link Zgłoś