06.06.07, 08:03
Podziwiam twoją płodność..........forumową:DDD
Obserwuj wątek
    • witaminka29 Re: Ann_sla 06.06.07, 08:59
      Nio Ania potrafi pisać i tu i tu i tam :)))) ja też ją normalnie za to podziwiam
      :)))
    • anna_sla Re: Ann_sla 06.06.07, 12:05
      to znaczy?? że mam za dużo czasu wolnego?? ;))))))))
      • ememka1 Re: Ann_sla 06.06.07, 12:14
        Ooooooooo to Ty wiesz najlepiej.........myślałam raczej o pomysłach. Widzę, że
        Cię nosi czyli energia rozpiera:))))))
        • witaminka29 Re: Ann_sla 06.06.07, 13:04
          Ej no to nie o czas chodziło tylko właśnie o pomysłów tysiące :))) a swoją drogą
          to ilu rzeczy kobieta potrafi się dowiedzieć o sobie i o tym czego jest w stanie
          dokonać kiedy mamunią zostaje :)))
    • anna_sla zapomniałam dodać 06.06.07, 12:13
      co Ci powiem to Ci powiem, ale teraz dopiero czerpię satysfakcję z jednej cechy,
      która długo była dla mnie wadą a teraz jak znalazł: PODZIELNOŚĆ UWAGI.
      Przeszkadzało mi to gdy byłam uczennicą czy w podstawówce czy średniej czy nawet
      w studium. Nie mogłam po prostu usiąść do książek i się uczyć czy czytać. Byłam
      rozkojarzona, to samo z lekcjami itd. Musiałam włączać muzykę albo uczyć się na
      dworze przy szumie roślinności. Czym trudniejsze przedmioty w tym bardziej
      ekstremalnych miejscach: autobus, pociąg. Moja mama jest kolejarzem i miałam
      darmowe bilety, wiec jak mi jakiś przedmiot wyjątkowo nie wchodził wsiadałam w
      pociąg i kursowałam Węgliniec - Jelenia Góra - Węgliniec - (ewent.) Wrocław.

Teraz potrafię jednocześnie karmić trójkę dzieci i jeszcze sama się najeść.. Jak
      chłopcy byli mali niejednokrotnie pamiętam sytuacje kiedy karmiłam ich piersiami
      na raz, na przeciwko córa i ją łyżeczką i potem zmiana jednego z bombli z cyca
      na butlę, drugi nadal cyc i córa łyżeczką.. Ekstremalne, ale nie mam problemów
      ze zręcznością nawet przy swej nadwadze.. Tak, że teraz to zaleta, bo bez tego
      umarłabym chyba pod stosem obowiązków..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka