klemens_serb 25.06.07, 12:33 co sie stanie jesli wyplacilem pieniadze z bankomatu i nie zdazylem ich wziasc i bankomat wciagnal je spowrotem????? bede mial te pieniadze spowrotem na koncie?????????????? czekam na odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: Bankomat 25.06.07, 12:45 ?????????????????????????? to pewnie jakis zaczarowany bankomat, bo ja juz od kilunastu lat pobieram pieniadze z bankomatu i jeszcze mi sie cos takiego nie wydazylo...a moze mialam tylko wiecej szczescia???? Nie chce Cie martwic ale na koncie napewno ich nie ma....bo to pewnie tylko mechaniczny problem.... Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Bankomat 25.06.07, 13:12 ile masz lat?, skoro sądzisz, że to dobre miejsce na rozwiązanie problemu. uprzedzając dodatkowe pytania; te pieniądze są już na moim koncie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Bankomat 25.06.07, 13:14 Pojdziesz siedziec - za straszenie dzieci :P Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Bankomat 25.06.07, 13:23 Wojtus, to nieladnie tak komus wciagac pieniazki z bankomatu...wstydz sie....popraw sie i oddaj co zabrales...i to natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Bankomat 25.06.07, 13:39 i tak być może, choć to raczej nadpobudliwość dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Bankomat 25.06.07, 14:00 No widzisz, a ja to znam jako ADHS albo Zappelphilipp-Syndrom ale to i tak pewnie na jedno wychodzi......biedaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Bankomat 25.06.07, 14:06 dogoooglowalam sie i teraz wiem, ze ADHD tez istnieje......i zaczya sie juz w okresie kiedy dziecko jeszcze jest w organizmie matki.... tja....czlowiek sie uczy cale zycie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Bankomat 25.06.07, 21:48 bettina75 napisała: > ADHD tez istnieje......i zaczya sie juz w > okresie kiedy dziecko jeszcze jest w organizmie matki.... > tja....czlowiek sie uczy cale zycie...:) "Dzieckiem w kolebce kto łeb urwał Hydrze, Ten młody zdusi Centaury, Piekłu ofiarę wydrze, Do nieba pójdzie po laury. Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga; Łam, czego rozum nie złamie" ...nie wiem czemu akurat to mi to przyszło do głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Bankomat 25.06.07, 21:51 pewnie dlatego ze: "Czego Jaś się nauczy... to Jan potrafi"...czy jakos tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Bankomat 25.06.07, 22:01 a to nie szło tak: "Co się odwlecze, tym na starość trąci" ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kfiat126p Re: Bankomat 25.06.07, 13:29 zajrzyj lepiej na gazetową pocztę;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
trabant00 Re: Bankomat 25.06.07, 13:32 to bankomat był w budynku poczty? ;) Ty też zernij gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
grrr11 Re: Bankomat 25.06.07, 13:34 Sprawdź stan swojego konta. Jeśli stan konta masz pomniejszony o kwotę, której bankomat faktycznie nie wypłacił, musisz złożyć reklamację. Bank dokonuje zwrotu należności w terminie do 3 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kto daje i odbiera..... 26.06.07, 11:33 jesteś lżejszy o parę groszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella23 Re: Bankomat 26.06.07, 16:41 raczej nie będziesz ich miął na koncie, bo jak weszły do bankomatu to chyba nie wiedzą jak trafić z powrotem na twoje konto!! no chyba że znają numer konta! Musisz działać szybko przy bankomacie, to walka o przetrwanie! www.efektaxe.pl/axe Odpowiedz Link Zgłoś