czort 05.12.01, 22:39 sloneczko, a ktoras ty dzisiaj, ktora, bo moj rozum czortowski nie pozwala rozroznic jedne, od drugiej, i znowu od pierwszej, i tak dookola wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunieczka Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:41 to men zdefekcialy schizol pitoli wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:44 niunia,skarbeczku, odkrywczego to ty nie powiedzialas nic, ale ktora z was jest w koncu tym sloneczkiem, A? Zagwozdke mam. pitu, pitu, sloneczko nasze wystaw pyska! Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:46 ten kretyn jeszcze stalina pamnieta, Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:47 Cukierki od niego dostawal? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:50 menek bral do buzi od stalina, i dlatego ma teraz takie problemy, Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:51 o, tom ja uswiadomiona nieco, dzieki, a z polykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czorcie 05.12.01, 22:56 Co z tym połykiem - przeciez od dawna wiem, że nie lubisz tego - zmieniłaś w Belgii zdanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: niunia , co ty ?? 05.12.01, 22:51 JUz CI sie pierniczy totalnie pod sufitem z braku chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czort 05.12.01, 23:05 czort napisał(a): > men sie nazywa Odpocznij troche od netu, bo od tego ciagłego siedzenia w nim w główce juz totalnie Ci sie pierniczy - a to źle wpływa na umiejetności dodawania i odejmowania Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czort 05.12.01, 22:46 czort napisał(a): > niunia,skarbeczku, odkrywczego to ty nie powiedzialas nic, ale ktora z was jest > > w koncu tym sloneczkiem, A? Zagwozdke mam. > pitu, pitu, sloneczko nasze wystaw pyska! Ty Ciekawska, a niedawno innych opieprzałas za ciekawośc - uciekaj na czat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort 05.12.01, 22:48 i tak miales za dlugo dobrze, zajeta bylam czym innym - ciebie sie przecie nie pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:43 A Ty Czorcie cos taka ciekawska - zawsze to samo Słoneczko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SLONECZKO MENA - PRZEDSTAW SIE NAM 05.12.01, 22:45 e, toz nie od ciebie chce sie dowiedziec, nie? ja chce wiedziec, ktora sie do tego sloneczka poczuwa! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czort 05.12.01, 22:48 czort napisał(a): > e, toz nie od ciebie chce sie dowiedziec, nie? ja chce wiedziec, ktora sie do > tego sloneczka poczuwa! Ciebie na tej liście nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czort 05.12.01, 22:50 czort napisał(a): > a ja nie chce byc, ale zorientowana byc lubie. Uff, Bóg Ci zapłłać, bo już byłem przerazony Odpowiedz Link Zgłoś