marecki-34 03.07.07, 20:39 "zna się" na wszystkim, zawsze musi mieć ostatnie słowo, wk... mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agran Re: szefa głupiego mam 03.07.07, 20:50 Cholera, sama jestem sobie(i mężowi) szefem i też, kurcze znam się na wszystkim.... Zawsze mam ostatnie słowo i też wkurwiam się.. Tylko że ja mogę tylko na siebie... Poklnij sobie tutaj, ja już nawet nie mam siły kląć:((( Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: szefa głupiego mam 03.07.07, 21:06 jakoś mi nie idzie klnięcie pisane, palce same kropki piszą a w ramach odpoczynku proponuje wysmienity dowcip z JoeMonster`a Czarne BMW stoi na największym skrzyżowaniu w Sofii, nagle słychać jedudu i z bety wyskakuje pięciu karków. Patrzą, a tu stary zaporożec wbił się pod zderzak. Chłopcy otoczyli biednego gościa w podeszłym wieku - ehh dziadek, i co my mamy z tobą zrobić ? renty masz pewno mniej niż nasz zderzak kosztuje. Będzie łomot jak nic - mówi Kartofel - Chłopcy poczekajcie, mój syn jest właścicielem ptasiej fermy "Sokół", dzwonię do niego, on wszystko załatwi. W piątej minucie na skrzyżowanie wpadają 4 opancerzone jeepy wyłądowane zielonymi beretami w pełnym uzbrojeniu. Karki nie zdążyły nawet wyciągnąć broni. Praktycznie nie było co zbierać. Raczej zmywać..... Dowódca podchodzi do kierowcy zaporożca - ehh tatko tyle razy Ci mówiłem, że nie jestem szefem ptasiej fermy, tylko dowódcą grupy uderzeniowej "Sokół" .... Odpowiedz Link Zgłoś
agran Re: szefa głupiego mam 03.07.07, 21:31 No, niezłe.... Przeczytałam nawet mojemu uciśnionemu pracownikowi(tak właściwie osoba współpracująca), też śmiał:))) Poklnij sobie pod nosem, mi też k...wy nie przechodzą przez klawisze... Trzymaj się , jak coś to pisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: szefa głupiego mam 03.07.07, 23:39 Witaj! Jest taki serial na Wyspach "Office",goraco polecam:)) Moj jest poprostu fantastyczny;w dupie byl, g..widzial,ale bajki to opowiadac umie:)oj umie! Odpowiedz Link Zgłoś