sauvageanimal 05.07.07, 19:37 A taki ciekawy wątas zapodam. <uśmiech> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene-76 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 05.07.07, 19:48 torbę mam wielką i dużo w niej się dzieje:)najczęściej są tam dwa portfele z kasą:)jakieś dokumenty(sama nie wiem jakie) gumy i papierki po gumach papierosy i ze dwie zapalniczki wazelina krem do rąk,okulary przeciwsłoneczne,lizaki,notes,wąż gumowy mojego Lukasza,Apapy i inne śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 05.07.07, 21:18 ja nie mam torebki. Noszę wielką torbę przez ramię, w której znajdują się: pampersy, pieluchy tetrowe, chusteczki, słodycze, napoje, butelki (czasami termos), drobne zabawki, gumy do żucia, klucze, portfel i komóra. Sporadycznie ciuszki dzieci. Znoszę na tej torbie Krzysia, sadzam go na niej i tylko podpieram ręką i tak schodzę z nim (bo Bartek na plecach). Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 06.07.07, 08:32 Ja mam plecaczek i tylko w nim to co potrzeba czyli portfel, komóra, klucze i chusteczki no i mój tzw kapownik (czytaj notes przypominajka) czasem można tam znaleźć jakieś rachunki i paragony .....i to mój cały arsenał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 07.07.07, 14:17 W mojej tylko kilka rzeczy-portfel,klucze,,długopis,pomadka ochronna do ust i jak wychodzę to komórka.Jakaś taka niekobieca jestem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 07.07.07, 15:04 niewiele: portmonetka, dokumenty, komórka, chusteczki higieniczne, jakaś pomadka ... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 14.08.07, 12:51 wszystko:))))))))))))) poczawszy od szminek,perfum,blankietów z banku,skonczywszy na zabawkach:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 07.07.07, 16:31 Tak czytając co nosimy w torebkach to po prostu obalamy mit że w kobiecych torebkach jest wszystko i nic prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
loko1977 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 13.08.07, 21:46 Nie wiem dlaczego ale w mojej torebce pełno zawsze paragonów, list zakupów...jednym słowem śmietnik. Aż wstyd się przyznać! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 14.08.07, 12:53 loko1977 napisała: > Nie wiem dlaczego ale w mojej torebce pełno zawsze paragonów, list > zakupów...jednym słowem śmietnik. Aż wstyd się przyznać! haha u mnie własnie tez:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
loko1977 Re: mariolka55 15.08.07, 08:24 cieszę się że jest jeszcze ktoś kto ma "śmietnik" w torebce.Od razu mi lepiej...hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 14.08.07, 11:32 choć przeważnie jest w nich wszystko...;) ja obalę kolejny mit-mam tylko dwie torebki do noszenia na codzień (jasną i ciemną) i jedną "wyjściówkę", elegantszą ;) i nieprawda, że baby muszą mieć 10 tysięcy torebek, każdą innego koloru, pasujących do butów (których z resztą też mają paredziesiąt par), bo sama mam w zasadzie tylko trzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
astronia Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 14.08.07, 16:17 ja to mam wszystko !!!!!!jeden wielki śmietnik !! Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 14.08.07, 23:34 A ja mam tylko potrzebne rzeczy:portmonetka,komórka,klucze... i zestaw dla dzieci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
daisyka Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 16.08.07, 13:26 mam jedną jedyną, której jeszcze nie zgubiłam a ponieważ nie jestem wielbłądem i nie lubię dźwigać w torebce nosze telefon klucze dokumenty kaskę, ale bez portfela błyszczyk chusteczki i już-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 17.08.07, 22:12 hehehe ;))) wszystko oprócz porządku ;) ok - to kolejny mit ;) pierwszą przegródkę zajmuje portfel oraz telefon komórkowy - nie za wiele, ale to są przecież najważniejsze, najkosztowniejsze rzeczy! druga przegródka: etui z okularami... lista zakupów, jakaś kartka z pomysłami na nowe wątki (których później nie wykorzystuję;)), podpaska "na wszelki wypadek". w małej kieszonce na zamek przechowuję opakowanie tabletek antykoncepcyjnych oraz karnet do fitness-klubu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: Co można znaleźć w Waszych torebkach? 26.08.07, 12:45 u mnie w torebce jest artystyczny nieład :) na który składa się portfel, gumy do żucia, papierki po gumie, papierosy, zapalniczka, perfumka, spinka albo gumka do włosów, chusteczki nawilżane i inne rzeczy których nie pamiętam :] Odpowiedz Link Zgłoś