Dodaj do ulubionych

Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci

07.12.01, 16:01
Mam tego kurwa dosyc.
Kazdy przychodzi na Forum z pewnymi oczekiwaniami. Z reguly chodzi
o to zeby sie zabawic. Nawiaze sie pierwsze kontakty. Jest fajnie,
mozna sie pobawic. Az nagle wpadnie ktos z jakas uwaga i wtedy dopiero
sie zaczyna:
- ty chuju. mozg dziesieciu takich jak ty jest mniejszy od mojego lewego jadra
- nie bedziesz sobie mna geby wycieral
- mylisz chusteczke od nosa z papierem toaletowym
lub
- nie bedziesz sobie mna dupy wycieral
- bede. tylko musisz sie czesciej golic bo mi dupe drapiesz
i wiele innych. Znalezsc lepsze przyklady na tego typu wojny jest bardzo
latwo.
O co tu naprawde chodzi? Co nakreca ta spirale nienawisci? Mysle, ze winna
tu jest technologia komputerowa. Przy konfrontacji bezposredniej przez caly
czas widzi sie oponenta. Tu zawsze jest tylko komputer. I nawet jak "wdepcze
tego chuja w ziemie i oszcze to miejsce" nie da satysfakcji wygranej bitwy,
ze o wojnie nie wspomne. Rosnie zlosc, ktora zabija myslenie.
Wczoraj byly tu kubly, krowie placki, ustawa o ochronie dobr osobistych czy
wreszcie kodeks karny. Wlasnie kodeks karny. Kilka lat temu w Stanach byl
slynny proces wlasciciela Hustlera za publikacje na temat praktyk seksualnych
pewnego arcybiskupa. Sprawa dotarla do Sadu Najwyzszego. Zapadl wyrok
uniewinniajacy z uzasadnieniem, ze Hustler mogl tak napisac bo na tym polega
wolnosc slowa. Jest to niewatpliwie przypadek skrajny a Polska to nie Stany.
Byl moment, ze myslalem, ze jest to moze problem naszej polskiej specyfiki
obciazonej mieszanina komuny i "nie oddamy nawet guzika...". Chyba jednak nie.
Tak chyba jest wszedzie.
Bardzo madrze napisal wczoraj Mario. Jak tu sie przychodzi to czlowiek wystawia
sie na kazda mozliwa reakcje. Wszystkie chwyty sa dozwolone. Zalozmy, ze w
srodku miasta ustawiono podium i dwoch palantow zaczyna dyskutowac na dowolny
temat. Powiedzmy, ze dyskusja przebiega na tyle interesujaco, ze zbiera sie
tlum gapiow. Nie bedzie prawdopodobnie trzeba czekac nawet 5 minut, zeby
uslyszec komentarze tlumu. Niektore beda dowcipne. Inne beda baaaaardzo
dosadne. I znowu musze sie odwolac do wypowiedzi Mario. Jezeli chce sie
kontynuowac rozmowe z kims poznanym na Forum w zadany sposob to trzeba isc na
priva. Nie ma tu pojecia "moj watek". Nikt sobie nie wykupil kawalka Forum.
Kazdy watek jest publiczny. I wypada tylko podziekowac Gazecie Wyborczej, ze
prowadzi to Forum bez zadnej cenzury. Jest to naprawde unikalne miejsce.
Mam nadzieje, ze to wszystko nie zabrzmialo jako umoralniajaca gadka. To takich
kilka refleksji ajaja jayjaya :) przy piwku. Napierdalajmy sie ile wlezie, bo
wtedy widac, ze zyjemy.

Panie Leziox. Nie bedziemy grzebac sie wiecej w tym gownie kto zaczal i kto co
powiedzial.
Panie Leziox przepraszam za moja zlosc i zlosliwosc.
Panie Leziox zycze Panu Wspanialych i Wesolych Swiat.

Wszystkim zycze Wesolych Swiat.

A teraz spadam bo mi kurwa wstyd za samego siebie.
ajajaj JayJay
Obserwuj wątek
    • Gość: xpOVER Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 16:08
      uff..
      no to był ostatni dzwonek
      zipnął legalista al capone
      on nas waży nazbyt lekce
      co za dużo to i świnia nie chce

tylko jak przykaraulić by gagatka
      i go wciągnąć w nasze akta...

z kropki nad Ypsylonem Stachury,sory ale odtwarzam z pamięci
      • Gość: xpOVER Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 16:16
        www.viper.pl/~stachura/twory/kropka.html

jestem w szoku nie pomyliłem ani słowa! ostatni raz widziałem ten text z 5 lat
        ago
    • Gość: pomerank Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci IP: 195.205.239.* 07.12.01, 16:08
      Nie ma to jak prosty kręgosłup.
      Wesołych Świąt.
    • czort Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci 07.12.01, 17:17
      wesolych swiat panu rowniez zycze, ale po co spadac? wystarczy wyjsc.
      czort
    • wrew Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci 07.12.01, 18:08
      jayjay napisał(a):

> Jak tu sie przychodzi to czlowiek wystawia
      > sie na kazda mozliwa reakcje. Wszystkie chwyty sa dozwolone.

Nie zgadzam się z tym poglądem. Przychodząc tu, wystawiam się na każdą DOZWOLONĄ
      reakcję. A nie wszystkie są dozwolone. Na te niedozwolone nie godzę się. I tu
      tkwi istota sporu.

Dziękuję za życzenia świąteczne. Nawzajem! :)))

wrew
      • samanta1 Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci 07.12.01, 22:14
        dwa dni bylam nieobecna i widze ze duzo stracilam..Nie wiem o co tu chodzi
        ale ....Zycze Wesolych Swiat!:))) Nie za wczesnie aby?
        • Gość: leziox Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci IP: *.addcom.de 07.12.01, 23:01
          Jestem zszokowany i wstrząśnięty.Wstrząśnięty tym bardziej,iż podobne
          zdarzenia,jak powiedzmy tego rodzaju przeprosiny,rzadko mają na tym forum
          miejsce,jeżeli w ogóle.Chyba dlatego,że stale obrzucając się inwektywami,
          z czasem zapominamy,że przecież można inaczej,bez mięcha.I nie tyle się
          zawstydziłem,ile deko mi głupio.Mnie osobiście byłoby ciężko wystosować
          przeprosiny do mojego forumowego rywala,z którym jeszcze niedawno
          wymieniałem,zresztą z wzajemnością,piękne zbiory słów,ogólnie uznanych za
          obraźliwe.No i nie przeprosiłem jako pierwszy.A tu bum,stało się.Zamiast
          wyzwisk-słowa pojednania.Jayjay zadał sobie trud oficjalnych przeprosin,co mnie
          na tyle rozłożyło,że czuję się teraz jak kutas.Jayjay/w zamyśle było chyba
          Dżejdżej,czy jak?/,dziękuję za miłe słowa.Uroczyście przepraszam za to,że
          jestem chamem,tak samo za moje różnego rodzaju wypowiedzi pod twoim adresem-
          i może nie "panujmy się",bo to schładza atmosferę.Również życzę pogodnych
          i wesołych świąt,oraz przesyłam wyrazy podziwu.Ludzie,my chyba Jayjaya nie
          doceniamy!!Wyzwiska pisze się o niebo łatwiej,niż wyrazy szacunku i nawet po
          angielsku trudno wykrztusić te "sorry".
          A co dopiero w rodzinnym języku.Ileż wysiłku kosztuje ta cholerna Kulturka.
          Trudno w to uwierzyć.Posypuję czachę popiołem z paleniska w elektrowni
          w Czarnobylu.Leziox.
          • karita Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci 07.12.01, 23:03
            mlask zubra :)
          • pomeranka Re: Przepraszam Panie Leziox, czyli wiwisekcja zlosci 07.12.01, 23:25
            Miły Leszku...
            wiedziałam, że jesteś dobrym człowiekiem... pozdrawiam ciepło... Ty juz wiesz,
            kto...:))))

P.S. Góra buziaków za to co na górze:)))
          • jayjay Leziu 07.12.01, 23:53
            Leziu, moge chyba tak powiedziec. To ze uzylem formy Pan wynikalo z dwoch
            powodow. Po pierwsze nie chcialem, zebys potraktowal to jako prowokacje. Jakze
            czesto sie to widzi tu, na tym Forum. Po drugie i jeszcze wazniejsze, to jest
            dla mnie swieto. W realu bardzo rzadko mi sie zdarza zebym kogos przepraszal.
            Ja to nazywam, ze przeskoczylem samego siebie. Jest niezwykle trudno stlumic w
            sobie zlosc, czy tym bardziej nienawisc. Piszesz, ze czujesz sie nieswojo.
            Rozumiem, ja czulbym sie tak samo. Kazdy by sie czul tak samo.
            Wczoraj obserwowalem jak tu sie ludzie okladali. To nie bylo przyslowiowe bicie
            piany to bylo doslownie bicie gowna. Jak sie nie jest bezposrednim uczestnikiem
            takiej wojny to widac bardzo ostro kazdy szczegol. Nawet juz szykowalem sie,
            zeby Ci wyslac nastepna dzialke, ale zdalem sobie sprawe jakie to jest
            beznadziejnie glupie. Czy ja (My) musimy byc takimi idiotami?
            Wiesz co ja najbardziej lubie? Jest taka wodka Finlandia. Trzeba ja mocno, a
            nawet bardzo mocno schlodzic. Tak zeby az sie oszronila. Jak otworzysz i
            nalewasz to jest gesta i krystaliczna. Przy pierwszym strzale w ogole nie
            czujesz alkoholu ale to jest jakbys sobie wlewal lod do gardle. Sam miod!
            To co po jednym? Na zdrowie.

PS. Jeszcze nigdy nie widzialem, zeby ktos tak wspaniale w jednym ciagu
            przeklinal. Slowa uznania.
            • Gość: leziox Re: Leziu IP: *.addcom.de 08.12.01, 23:10
              No to chyba możemy zostać dobrymi przyjaciółmi choćby z racji alkoholowego
              uzależniania się od "Finlandii".Zapewniam jednak,iż powyższa gorzała,zmrożona w
              śniegu i pita na skałach otaczających przepiękny port morski w Helsinkach
              smakuje jeszcze lepiej,odpowiednia oprawa do czegokolwiek jest chyba bardzo
              ważna.Jeśli jeszcze to przeoczyłeś-nadrób imprezkę.
              Dziękuję za uznanie moich talentów...jak by to napisać?Brudnomówczych?
              Przekleńczych?,no wiadomo.Nie są one czymś nadzwyczajnym,tobie też nie brakuje
              zdolności w tej dziedzinie.
              Nie wiem,czy zauważyłeś,jednak ja ze zdziwieniem odnotowałem w ciągu paru
              ostatnich dni spory spadek procentowy obrzucania się fekaliami na forum.Nie
              śmiem przypuszczać,iż może być to zasluga twojej pokojowego do świata
              nastawienia,ale coś się zmieniło jakby.
              Może to nadchodzące święta,może niedawny Mikołaj,może mróz na dworze.
              Wszystko jedno,pozdrowiaczki dla wszystkich.Leziox.
              • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:20
                Nie chce nic sugerowac ale idz Leziu do okulisty!Toz tu sie mozna utaplac w
                gownach jak kaczka! Nie czytales???:))))))))
                • Gość: leziox Re: Leziu IP: *.addcom.de 08.12.01, 23:54
                  Można,ale ja też czasem lubie sie potaplać.Czemu nie?A na razie było tak błogo
                  na forum,że straciłem wrodzona czujność.Pozdrowienia pani dochtór.
                  • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:57
                    Nalezy zawsze byc czujnym drogi Leziu! Nigdy nie wiesz kiedy butem wdepniesz w
                    gowienko! Pozdrowienia panie wieszczu Leziox!!:))
                    • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 00:49
                      Czy My nie jestesmy pojebani? Dwa dni temu wrogowie a teraz przyjaciele.
                      To sie w przyrodzie nie zdarza! Nawet, kurwa, lubisz "Finlandie". To juz
                      jest wrecz nieprzyzwoite. O ile takie pojecie w ogole istnieje na tym Forum.
                      Fakt, nie pilem tego na fiordach. To brzmi nawet romantycznie. Kto by mogl
                      podejrzewac Lezia o romantyzm?:)
                      I jeszcze robisz ze mnie emisariusza pokoju. Jak na tym Forum zapanuje pokoj
                      to ono umrze jak wiele innych. Napierdalajmy sie ile wlezie. Kazdy ma swoje
                      zycie, w ktorym musi tlumic wiele zlych emocji. Bo tak "wypada", bo "kultura",
                      bo "wychowanie". Tu wszystkie chwyty sa dozwolone. Jak ktos sie pogniewa i
                      odejdzie to trudno widocznie nie nadaza. Sam mi o tym zreszta pisales i masz
                      racje. Po angielsku brzmi to lepiej, jestes "in" lub "out".
                      • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:53
                        ale fajny ,nowy swir wsrod nas!!!!!!!!:))))))))))))))))juz Cie lubie!:)
                        • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 00:57
                          Dziekuje za swira. Juz dawno nie slyszalem takiego komplementu.
                          Czy uwazasz, ze pasuje do klasy "pojebancow", ktorym wszystko wisi,
                          i dla ktorych nie ma zadnych swietosci?
                          ajajaj jayjay
                          • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:06
                            Swoj ludz jestes! daj grabulke!:))))))))) jestes porabany!:)))))))
                            • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:26
                              Przepraszam za zwloke ale poszedlem zrobic kupe. Co za ulga. Uffff.
                              • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:33
                                nie mogles sie za mnie wysikac?:)
                                • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:35
                                  moglbym sie za ciebie wysikac ale musialbym dostac w swoje rece... no wiesz...
                                  • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:39
                                    eeee..no..tego...o czym to my rozmwaialismy???? Acha! O mrozonej wodce!:)
                                    • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:40
                                      nie zmieniaj tematu. tamten byl znaaaaacznie lepszy:)
                                      • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:43
                                        bystry gnojek;))))))))))
                                        • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:44
                                          staram sie zmijko:)))))
                                          na wodke to moge isc z Leziem
                                          • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:45
                                            ja tez..chociaz mnie nie zapraszal:)
                                            • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:47
                                              zaprosil bym cie ale nie na wodke
                                              zgadnij dlaczego?
                                              • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:48
                                                nie masz szmalu!:)
                                              • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:49
                                                sorki,zle przeczytalam!!!!!!!!
                                                • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:51
                                                  glupka ze mnie robisz (wiem, wiem to nie bylo trudne)
                                                  dwa sprzeczne posty
                                                  • Gość: samanta1 porymsialo mi sie..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:59
                                                    i tyle! Cos mi leb zaczyna szwankowac od tego nocnego wysiadywania:)
                                                  • jayjay Re: porymsialo mi sie..... 09.12.01, 02:00
                                                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> i tyle! Cos mi leb zaczyna szwankowac od tego nocnego wysiadywania:)
                                                    spij wiecej w dzien
                                                  • Gość: samanta1 Re: porymsialo mi sie..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 02:03
                                                    nie da sie!
                                                  • jayjay Re: porymsialo mi sie..... 09.12.01, 02:05
                                                    eeeee... wykrety:)))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: porymsialo mi sie..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 02:09
                                                    ja kooocham spac i gdyby mi tylko pozwolili chrapalabym w dzien!O!
                                                  • jayjay Re: porymsialo mi sie..... 09.12.01, 02:12
                                                    chrapanie to nie problem. kladziesz na glowe poduszke, koldre i polewasz ketchupem. nikt tego
                                                    nie ruszy i mozesz spokojnie sobie chrapnac:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: porymsialo mi sie..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 02:14
                                                    rusza,rusza..jeszcze kaza posciel wyprac!
                                                  • jayjay Re: porymsialo mi sie..... 09.12.01, 02:20
                                                    ale nie od razu. moze sie dadza wyspac
                                                  • Gość: samanta1 Re: porymsialo mi sie..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 13:16
                                                    i znowu noc w plecy!:(
                                              • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:50
                                                eeeee..pogubilam sie ..:(
                                  • Gość: pomerank Re: Leziu IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 01:50
                                    Ludu pracujący stolicy!!!! Nie srać tu po nocach! Sikać Wam sie zachciewa!!!
                                    Murarze do murów!!! Kobiety na traktory!!!
                                    • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:54
                                      pomaranka (siemanko): Sikać Wam sie zachciewa!!!
                                      tak chce nam sie nam czasami sikac. a naszym idealem jest sikac nie przerywajac picia
                                      • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:56
                                        o rany...jak waz ogrodowyyyyyyyy?????????
                                        • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:59
                                          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> o rany...jak waz ogrodowyyyyyyyy?????????
                                          nie ogrodowy tylko... lozkowy:)
                                    • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:55
                                      Pomeranka!!!Co Ty czytasz ???:))))Lenina?
                                      • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 01:57
                                        lenin? to nie wiesz, ze teraz taka moda ze sie toto w kiblu wiesza
                                        • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 02:00
                                          cicho!ja czerwona jestem!
                                          • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 02:02
                                            przez forum czerwien nie przebija. nie boj sie nikomu nie powiem.
                                            ale masz mi natentychmiast wybielic sie:)
                                            • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 02:05
                                              nic z tego !mam tu swoich towarzyszy!;)
                                          • Gość: pomerank Re: Leziu IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 02:04
                                            Dzej, Ty sie tutaj do żony (męża) czorta nie dobieraj, bo będziesz wyklęty na
                                            wieki.
                                            • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 02:07
                                              nie wiedzialem, ze samanta to taki obojetniak... ups sorry, obojniak co to i maz i zona...
                                              • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 02:13
                                                Ano widzisz! Takie ni to ,ni owo,ni pies ,ni wydra.taki fisio jestem!:)
                                                • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 02:16
                                                  to trza cie wyprostowac
                                                  bedziem klepac :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 02:18
                                                    paszol won z lapami!Co ja Mucka??????:)
                                          • Gość: pomerank Re: Leziu IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 02:57
                                            Dzej, Ty sie tutaj do żony (męża) czorta nie dobieraj, bo będziesz wyklęty na
                                            wieki.
                                            • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 03:02
                                              to mi wisi i tak juz jestem wyklety
                                              • Gość: pomerank Re: Leziu IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 03:07
                                                Cos ty Dżej dziś tak szalejesz??? Ło matko! Ale Cie wzięło.
                                                I jaki wyklęty!!! Ktos Ciebie tu wyklinał kiedy???:))))))) A może brzydkiego
                                                słowa uzył??? A to psikus jeden...:))))))
                                                • jayjay Re: Leziu 09.12.01, 03:10
                                                  szaleje? bo sie zdziebko nawalilem, poza tym zrobilem kupke i mi dobrze
                                                  ja jestem wyklety "lud ziemi"
                                                  • Gość: samanta1 Re: Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 13:18
                                                    znaczy sie przeszedl na "moja" strone????:)))))))Witoj towarzyszu!!!!:)
                                                  • Gość: leziox Re: Szczebioty milosne prawie IP: 145.253.38.* 09.12.01, 14:27
                                                    Kiedy wstałem o porze bandyckiej 13-ej i się porządnie wytrzepałem,postanowiłem
                                                    jak zawsze unurzać się nieco w błotku,wpierdolić się deko w fekalia i
                                                    gówna,czytaj przejrzeć wypowiedzi na forum.I nie byłem zawiedziony,Jayjay był
                                                    już na miejscu,a jego radosny szczebiot z niecnymi dziewojami przerósł moje
                                                    oczekiwania jakiekolwiek.
                                                    Chyba było rzeczywiście za grzecznie,tak słodkawo się zrobiło i migdałowo jak
                                                    po porcyjce cyjankali,omal pawia nie rzuciłem na ekran.
                                                    No ale niech tam.Co do dynksowania Finlandii z Jay oraz niecnymi dziewojami
                                                    jestem jak najbardziej za,trza termin zrobić,w skrzynę wódy zaopatrzyć oraz
                                                    paręset dobrych przedmiotów produkowanych przez zakłady przemysłu gumowego i
                                                    można robić orgię.Po degustacji pierwszych dwóch flaszek Finki trzeba by
                                                    wstępnie przeczołgać się po miejskich rynsztokach,oraz odśpiewać pieśń
                                                    rewolucyjną "Góralu czy ci nie żal"pod gmachem miejskiej izby wytrzeźwień,jak
                                                    też odwiedzić pobliski śmietnik w poszukiwaniu zagrychy,co właśnie się
                                                    skończyła.Potem wracamy do chaty ,pijemy dalej i czekamy co się wydarzy.Po
                                                    następnych 4 flaszkach/na głowę/czekamy grzecznie,aż odjedzie spod resztek
                                                    bloku pogotowie,policja,oddziały antyterrorystów,sanepid,odział hycli,Służba
                                                    Ochrony Kolei oraz straż pożarna,co właśnie skończyła dogaszanie rumowiska po
                                                    udanej zabawie,a potem udajemy się do sklepu po następne butelki,wyszukujemy
                                                    kogoś z całym mieszkaniem i zaczynamy od nowa.
                                                    Jest to jakaś propozycja,czy nie?Wpisywać się na listę mi tu zaraz,kandydatki
                                                    proszone są o przysyłanie fotek bez żadnych sukni czy innych badziewi w postaci
                                                    bikini,tylko NAGO:ocenimy z Jay czy się nadajecie na...no,naszą skromną
                                                    prywatkę.
                                                  • pomeranka Re: Szczebioty milosne prawie 09.12.01, 15:11
                                                    Leszku miły: WASZĄ prywatkę??? Czy wiesz, co się stanie jak Liga tam wpadnie???
                                                    Nie wiesz. No i bardzo dobrze.
                                                    A teraz dziewczęta szykujemy na to skromne przyjęcie odpowiednie instrumenty i
                                                    zagramy na organkach!!!
                                                  • jayjay Pomeranka i Leziu 09.12.01, 15:32
                                                    Leziu nie wiem jak wyglada raj (i pewnie sie nie dowiem), ale Twoj opis bardzo mi do tego
                                                    pasuje.
                                                    Pomeranka teraz obrazasz Nas. My nie mamy organkow. My mamy ORGANY. Spytaj Lezia jak
                                                    nie wierzysz.
                                                    Zeby raj byl kompletny to poszukuje artystki, ktora mi zrobi "na kaptur mnicha". Jest marzenie
                                                    to calego zycia.
                                                    Teraz niestety musze leciec. Wpadne tu pozniej albo jutro.
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 15:40
                                                    A o mnie zapomnieliscie i dlatego jest mi szczynowo wszystko jedno czy to
                                                    organki czy organy!jezu!Co ja gadam??????
                                                  • pomeranka Re: Pomeranka i Leziu 09.12.01, 15:49
                                                    Patrząc na to czym Leszek sie chwalił, to nie wygląda to na całą aparatuję z
                                                    piszczałkami i trąbkami. Proste wiejskie organki!!!
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i Leziu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 16:18
                                                    mowil tez ze stare i zuzyte....
                                                  • mario2 Re: Pomeranka i Leziu 09.12.01, 16:28
                                                    kurwa- a ja juz zwatpilem, ze da sie tu orgietke zrobic!! Jasne, ze bede z Wami-
                                                    tylko jeszcze trzeba wodki i chleba. Taki juz pojebany jestem, ze przesiaklem
                                                    komuma. Kocham czerwien flagi i przezroczystosc wodki- niechby to tylko
                                                    samogonka byla!!!!!!!!
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i LeziuMario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 16:32
                                                    mario masz ladnego fiutka..podobno go widzialam...men tak twierdzi!!:))))))
                                                  • kops Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:09
                                                    moj jest lepszy!
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i LeziuMario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 17:10
                                                    pokaz
                                                  • kops Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:13
                                                    moment. teraz jest. podoba sie?
                                                    pozatym znam pare sztuk i sztuczek. zadna dotad nie narzekala.
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i LeziuMario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 17:14
                                                    jakis malenki..bo nie widze go!
                                                  • kops Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:17
                                                    moze powinnas zalozyc okulary. cos ci oczka szwankuja.
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i LeziuMario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 17:18
                                                    gdyby szwankowaly to rowniez nie widzialabym fiutka mario..a jednak
                                                    widzialam...oj,jeszcze jak!
                                                  • kops Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:23
                                                    jak? jak bardzo jak? napewno nie tak jak u mnie. napewno nie tak jak ze mna.
                                                    moze wpadne na orgietke. sama zobaczysz.
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i LeziuMario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 17:25
                                                    jak wpadniesz to bedziesz placil alimenty..nie radze
                                                  • kops Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:26
                                                    ech ty babo...znam takie sposoby zeby nie placic
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i LeziuMario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 17:33
                                                    bedziesz dziecku zalowal? Lepiej sie zabezpiecz!
                                                  • kops Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:36
                                                    masz racje. o tym wlasnie pisalem. a co lubisz? kolorowe, zapachowe?
                                                  • Gość: samanta Re: Pomeranka i LeziuMario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 17:37
                                                    w ogole...wole tabletki
                                                  • kops Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:40
                                                    a sprawdzilas Mario przedtem? wchodzenie w teren uzywany bywa ryzykowne. a ja
                                                    zanadto ryzykowac nie lubie
                                                  • samanta1 Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 17:57
                                                    tabletki od bolu glowy!jak se nie uzywam to glowa boli ...
                                                  • Gość: leziox Re: Pomeranka i LeziuMario IP: 145.253.38.* 09.12.01, 22:29
                                                    Odwalcie się od moich stareńkich i nadużytych przez ciągłe ścieranie organów
                                                    moczowo-płciowych.Co wy kuwa myślicie,że moja lacha to z tytanu zrobiona co na
                                                    wahadłowce kosmiczne go używają,czy z innego iridium?
                                                    To,że jest długa na raptem 20 cm,nie oznacza,iż zaraz trzeba się ze mnie
                                                    wyśmiewać,choćbym tygodniami wisiał przywiązany za kutasa do żyrandola,to i tak
                                                    już dłuższego sobie nie zrobię.
                                                    Ja tam wolę zostawić lepiej pole do popisu herosom tegoż forum,co wyobrażają
                                                    sobie,że mają ogony jak byki zarodowe,znają różne sztuczki i w ogóle są
                                                    supermeny.Wyobraźnia wszak to potęga.A mnie starczy jakaś dobra,mała
                                                    kuciapka,gorzałka na stole,cyce,za które można złapać w przypływie szału
                                                    pijackiego,oraz dobra gwardia przy stole wspomnianym.Toż ja kuwa macia,niczego
                                                    nie muszę tu udowadniać.Jestem,jaki jestem,albo mnie się nienawidzi,albo kocha
                                                    i chuj.Dobranoc Państwu.
                                                  • jayjay Re: Pomeranka i LeziuMario 09.12.01, 22:38
                                                    Hejka, Maestro. Ja nie jestem taki epicki jak Ty. Ale masz racje organ masz jeden i trza go chronic.
                                                    Protez na to jeszcze nie wymyslili. Czy ty baprawde juz spac idziesz? A co, kurwa, z nasza orgietka?
                                                    Dziewczyny stygna!
                                                  • Gość: leziox Re: Pomeranka i LeziuMario IP: 145.253.38.* 10.12.01, 17:09
                                                    Siema.Dziewczyny się nie zgłosiły w ilości przewidzianej i trzeba było odwołać
                                                    orgietkę,aby samym się nie zgwałcić.
                                                    Byłem przed chwilą na czacie i uczestniczyłem w dyskusji z faraonem
                                                    Belką,jestem wkurwiony,jak dawno już nie,a czemu,można poczytać na wątku
                                                    gospodarka pt.Dyskusja z Belką-wielki niewypał.
                                                    Propozycja orgi nadal aktualna,jednak dziewczyny zawodzą,jak to one.Siemanko.
                                                  • mina.mina no, wreszcie trafilam 10.12.01, 20:09
                                                    znalazlam wreszcie ten przybytek rozpusty! ja sie zglaszam na orgie - Leziu
                                                    masz moje pornograficzne zdjecia z wegorzem, wiec zdecyduj, czy mnie przez prog
                                                    wpuscicz. ostatecznie moge dolaczyc, kiedy bedziecie juz tak pijani, ze krowy
                                                    od wegorza nie odroznicie. chetnie przyjme tez funkcje kaowca imprezy -
                                                    dysponuje bogata wiedza orgiastyczna, zaczerpnieta od samego mistrza markiza.
                                                    zacznijmy od konca - na final proponuje wzajemne zaszywanie sobie odbytow
                                                    czerwona nitka, w koleczku, zeby nikt nie byl pokrzywdzony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka