wredna_zmija 28.07.07, 19:08 kurna cały dzień nici z moich rolkowych planów, dupa! o suchym pysku siedzę, bo mi się dupska nie chce ruszyć w tym deszczu po coś do picia... znaczy po promile błogie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verte34 Re: leje 28.07.07, 20:01 To możesz posprzątać chłupę, zrobić wielkie pranie, ugotować na jutro... sam los Ci zesłał ten deszcz :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: leje 28.07.07, 20:14 bosz... a komu ja mam gotować na jutro? soooobie??? nieee nie nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: leje 28.07.07, 21:26 Mi to się leje z nosa - i wcale nie w przenośni :-( Nie służy mi polski klimat - ewidentnie. Czuję jak jelitówka się wielkimi krokami zbliża. Już mnie mdli ... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: leje 28.07.07, 21:51 Pojechałem sobie dzisiaj. Na plażę. Do wody wszedłem po kolana, dalej nie sposób, bo za zimna. Trochę porzucałem frisbee. Kiedy stało się jasne, że nie przestanie padać, a temperatura powietrza już pewnie spadła poniżej osiemnastu kresek, cóż było robić? Schodząc z plaży ze zrozumieniem patrzyłem na spacerowiczów, okutanych w swetry, peleryny i ciepłe spodnie. Może za tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: leje 28.07.07, 22:23 Oczywiscie, ze za tydzien bedzie pieknie , bo ja zaczynam urlop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: leje 28.07.07, 22:58 Ładna pogoda w czasie urlopu,to fajna rzecz.U nas padało 2 dni i było barowo po kokardę.Chociaż łapałam tyle ryb,że co wieczór smażone były na kolację dla 2 rodzin-płocie,podleszcze,okonie.Więc barowo było ....i w pogodę:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: leje 29.07.07, 11:29 Heh, a ja mogę zapomnieć o urlopie - prędzej to ona mnie wypierniczy z roboty niż da odpocząć... Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: leje 29.07.07, 14:17 Poslac troche wirtualnego slonca?U nas wlasnie wyjrzalo:) www.ballonkorb.de/sonderformen/sonne2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: o chloera, ale fajowe 30.07.07, 07:35 nie gotuj, nie piecz, bron cie panie sprzatac- lezec, wstawac tylko za potrzeba!!! Odpowiedz Link Zgłoś