askastar 06.08.07, 17:19 hmm to u mnie tylko czy u was tez sie forum lekuśko poEBalo???? gdzie sa moje ulubione..... kurde ile sie naszukalam aby tu wejsc chamstwo i świństwo normalnie!!! powinna byc opcja powrotu do starego wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa19795 Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 17:23 eeee nic nie rozumiem, ale u mnie tez jest inaczej.a kolo poludnia jeszcze gralo... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 17:40 Też tak nie chcę! Kto to zrobił do cholery buuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 17:56 U mnie też hujnia, nie dość,że człowiek ślepy to zawsze jeszcze wiatr w oczy....czy coś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 17:59 No i nie tylko u nas się tak pojebało komuś z główką,żeby to pozmieniać, kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa19795 Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 18:07 ktos zrobil new design i wzial za to kupe szmalu, a my sie teraz musimy w tym odnalezc...albo to zlosliwe trolle, bo dzis taki trollowaty dzien(siedze 10ta godzine w pracy, jeszcze 1,5 i juz mam glupawke) Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 18:09 No literki takie kurwa małe,że zaczynam myśleć jak tu (l)rolnetkę do głowy sobie na stałe przymontować - na czas siedzenia na forum oczywista.... Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 18:04 Już im "wyraziłam" opinię na forum "o forum". Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 18:08 ja tez :-)) nosz kur.wa- nie ma ulubionych pod reka, a kur...80% zajmuje mi zbedny chlam!!! ale jestem zła!!! a do 15 bylo ok, tylko mulilo strasznie!!! powinni jakies referendum zrobic,czy co-glosowanie kto chce stary wyglad! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 18:27 Rany boskie,co to jesttttttt????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: NIE CHCE TAK!!! 06.08.07, 19:06 okropne to forum! agora na siłe coś nowego tworzy, cholera jasna Odpowiedz Link Zgłoś
askastar to jest SYFFFFFFF 06.08.07, 19:49 Legwanko i reszta-mam nadzieje,ze te masy protestow dadza im cos do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: to jest SYFFFFFFF 06.08.07, 20:12 I komu to,kurna przeszkadzało.Napisali,że 4 lata minęły i czas na zmiany....Oczywiście,to nasza specjalność zmienić dobre na "lepsze".Wqurw na maxa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar pare rad 06.08.07, 20:16 radza,ze aby czcionka byla normalna trzeba w ustawieniach pzrejsc na szara skorke-dziala przynajmniej na "forum o forum" a tu link, to starego schematu-jak sie zalugujecie, to ulubiine beda po lewej jak bylo, jak bog pzrykazak-dajcie znac czy dziala wam forum.gazeta.pl/forum/0,59000.html Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: pare rad 06.08.07, 21:20 Ło ja pierdolę-ma-sa-kra, nic nie działa, literki w postach mi jeszcze mniejsze się zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: pare rad 07.08.07, 01:45 Dzięki,dzięki...ale moje forum dalej głupio przestawione niestety,szlag by trafił tych 'modernistów' kopanych! wszyscy na nich wściekli jak cholera,postów nie czytają czy co? a może za zmasowaną krytykę wszyscy na 'ośle'wylądujemy? Ale co za towarzystwo za to! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: pare rad 07.08.07, 07:03 koszmar jakis to Boo na szarej nie moze byc mniejszej czcionki ale najsmieszniejsze jest to, ze trylion ludzisk napisalao im,ze do d00py a oni daleje,z ok...sie naprawi....bedzie dobrze....NIC nie przyjmuja wiec na cholere prosili o opinie ktos im dobrze napisal...ze sa jak Kaczysnscy shyt Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: pare rad 07.08.07, 08:45 No to kurwa ja jak zwykle odwrotniak- bo mam-kurwa zajebiste małe literki (w wordzie to pewnie rozmiar czcionki 4-5) jak nic lupę sobie kupię i sobie przylutuję chyba do czoła.... Odpowiedz Link Zgłoś
maja167 Re: NIE CHCE TAK!!! 07.08.07, 08:21 ...kurwa m,ac...spalam dzis u brachola,i wieczorem wchodze na forum..i patrze..i nie wierze..co to za chujnia??????????????????kto to wymyslil?chca uszczesliwiac ludzi na sile?pojeby..ale sie wkulam...pojebane wszystko ..lacznie z tym krajem...wrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pinia20 Re: NIE CHCE TAK!!! 07.08.07, 11:28 Jak się cieszę, że to nie tylko u mnie się zmieniło. Komu przeszkadzał poprzedni wygląd?? he Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: NIE CHCE TAK!!! 07.08.07, 12:41 Już wiem pewnie mam takie zjebane małe literki bo moderuję niejako- tylko kurwa czemu mam tak gały wytrzeszczać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
prosiaczkowna Re: NIE CHCE TAK!!! 07.08.07, 22:44 nie moglam was znalezc:((( co tu sie k... dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: NIE CHCE TAK!!! 07.08.07, 23:19 mnie sie od wczoraj nawet pisac nie chce..do chrzanu.. Odpowiedz Link Zgłoś
askastar porosilam 08.08.07, 11:13 i zostalo mi dane- o ulubione ofc, mam nadzieje,ze juz macie hehe przyszpilili moj watek na forum o forum nie jest to co wtedy, ale jakos teraz z ulubionymi,moze sie da i tak wplywu nie mam milego dzionka wam zycze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: porosilam 08.08.07, 12:53 nie wiedzialam,ze masz niebieskiego ptaszka:D Odpowiedz Link Zgłoś
askastar ze co mam...? 09.08.07, 06:57 hehehe, ustalmy fakty...jakiego ptaszka??? osochdzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: NIE CHCE TAK!!! 08.08.07, 22:38 2 dni mnie nie było i Cccccccccoooooooooooooooo to ma być?? Dizajn nowy? Komu to potrzebne? Jakoś tak się czuję, jak nie u siebie? Jakbym w cudze forum butami wchodziła :-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: NIE CHCE TAK!!! 09.08.07, 11:29 Ulubione sa po lewej, nie po prawej, ale tez doszukac sie.. a nizej cala sciezka, gdzie to forum sie znajduje.. ale jakos gorsze to wszystko.. skoro tak postanowili to wszystko zmodernizowac, to po zalogowaniu sie powinno jeszcze byc widoczne czy ma sie wiadomosci w skrzynce, a nie wchodzic zeby sprawdzic czy cos jest.. do tego te cholerne reklamy... tez wam sie pojawiaja i nie chca zniknac?! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: NIE CHCE TAK!!! 09.08.07, 12:49 z ta poczta to super pomsyl :-))) jak to zrobic hmm a co do reklam, to ja nie mam,ale chyba od przegladarki zalezy i jakiego flasha czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: NIE CHCE TAK!!! 10.08.07, 09:33 Jak był ten poprzedni wyglad to reklamy mi sie nie pojawiały (te co sie tak wzdłuz ekranu razem z myszka przesuwaja).. a teraz praktycznie za kazdym razem kiedy tu zagladam :// Ale fakt, nowy dizajn jest NIECZYTELNY!! Chyba im sie znudził czerwony utozsamiany z "gazeta" kolor.. Odpowiedz Link Zgłoś